Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

prisiziurejau labai grziu foto,tai paciai kazkaip ir nebepatogu saviske det blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 06 23, 22:07)
prisiziurejau labai grziu foto,tai paciai kazkaip ir nebepatogu saviske det  blush2.gif

Nu nebūtum pesimiste biggrin.gif
dėk,dėk mirksiukas.gif ir jūsiške pasigrožėsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 06 23, 21:13)
biggrin.gif  Tavo lialiną pusė forumo jau pažįsta, tai ir negiria, kad kokių asmeniškumų neišlystų tongue.gif . O kad balsuos už ją- neabejok mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Babuska, nepergyvenk, tikrai grazuolis tavo berniukas wub.gif O nuotraukytes nepastebet neimanoma mirksiukas.gif
Maniskes irgi niekas nekomentuoja, bet tikiu, kad pastebi biggrin.gif

QUOTE(Eglute @ 2006 06 23, 21:43)
Mazai tu nuotrauku su mamom ar teciais, o gaila.. man labai grazu, kai laimingas vaikas mamos ar tecio glebyje... Visos nuotraukos (o ju labai nedaug) su mamom, teciais, mociutem - labai grazios.... ir tikrai neradau, kuria ten mama nukirpt reiktu doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi labai grazu wub.gif ypac mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2006 06 23, 22:43)
O ko mamos netinka? Mazai tu nuotrauku su mamom ar teciais, o gaila.. man labai grazu, kai laimingas vaikas mamos ar tecio glebyje... Visos nuotraukos (o ju labai nedaug) su mamom, teciais, mociutem - labai grazios.... ir tikrai neradau, kuria ten mama nukirpt reiktu doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif arba... kodel ir ne su abiem tevais, juk konkurso pavadinimas: " nusisypsok!"....

Radau antra favorite....
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 06 23, 21:29)
O dėl balsų skaičiaus, tai tik kai kada tikrai verta nuotrauka laimi.... Kuo daugiau draugų forume tuo didesnė tikimybė laimėti...... Bet čia tik mano nuomonė  irnesakyk.gif laugh.gif 

Liudna, bet dalis tiesos tame yra. Jau ne vienoj vietoj maciau agituojant balsuoti uz nuotraukyte verysad.gif
Atsakyti
Mano fotke kazkodel nepatvirtinta g.gif O kazin kodel?
Atsakyti
O kodėl prie nepatvirtintų aš matau tik savo nuotrauką, o kitų ne, ar čia taip turi būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2006 06 23, 22:33)
Mano fotke kazkodel nepatvirtinta g.gif O kazin kodel?

Patvirtins po švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2006 06 23, 23:01)
O kodėl prie nepatvirtintų aš matau tik savo nuotrauką, o kitų ne, ar čia taip turi būti ax.gif

Taip ir turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Fantastika bigsmile.gif
ziuri ir sypsais wub.gif kur jau ten graziausia ar negraziausia, isvis kaip sypsena gali but negrazi doh.gif

Grazu

fantastiska lelka wub.gif
atsimenu kaip laukem savo dukryciu pirmuju sypseneliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivjana: 23 birželio 2006 - 22:31
dar tiek geru emociju vienam konkurse nesu macius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylle @ 2006 06 24, 00:43)
dar tiek geru emociju vienam konkurse nesu macius. thumbup.gif

gaila tik, kad tos geros emocijos tryksta is nuotraukyciu, o ne is "supermamu", nusivylusiu gyvenimu, komentaru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.: 23 birželio 2006 - 23:55