QUOTE(pesimiste @ 2006 06 23, 22:07)
prisiziurejau labai grziu foto,tai paciai kazkaip ir nebepatogu saviske det
Nu nebūtum pesimiste
dėk,dėk ir jūsiške pasigrožėsim
QUOTE(Elina @ 2006 06 23, 21:13)
Tavo lialiną pusė forumo jau pažįsta, tai ir negiria, kad kokių asmeniškumų neišlystų . O kad balsuos už ją- neabejok
Babuska, nepergyvenk, tikrai grazuolis tavo berniukas O nuotraukytes nepastebet neimanoma
Maniskes irgi niekas nekomentuoja, bet tikiu, kad pastebi
QUOTE(Eglute @ 2006 06 23, 21:43)
Mazai tu nuotrauku su mamom ar teciais, o gaila.. man labai grazu, kai laimingas vaikas mamos ar tecio glebyje... Visos nuotraukos (o ju labai nedaug) su mamom, teciais, mociutem - labai grazios.... ir tikrai neradau, kuria ten mama nukirpt reiktu
man irgi labai grazu ypac mano
QUOTE(Eglute @ 2006 06 23, 22:43)
O ko mamos netinka? Mazai tu nuotrauku su mamom ar teciais, o gaila.. man labai grazu, kai laimingas vaikas mamos ar tecio glebyje... Visos nuotraukos (o ju labai nedaug) su mamom, teciais, mociutem - labai grazios.... ir tikrai neradau, kuria ten mama nukirpt reiktu
arba... kodel ir ne su abiem tevais, juk konkurso pavadinimas: " nusisypsok!"....
Radau antra favorite....
QUOTE(Vėtružė @ 2006 06 23, 21:29)
O dėl balsų skaičiaus, tai tik kai kada tikrai verta nuotrauka laimi.... Kuo daugiau draugų forume tuo didesnė tikimybė laimėti...... Bet čia tik mano nuomonė
Liudna, bet dalis tiesos tame yra. Jau ne vienoj vietoj maciau agituojant balsuoti uz nuotraukyte
Mano fotke kazkodel nepatvirtinta O kazin kodel?
O kodėl prie nepatvirtintų aš matau tik savo nuotrauką, o kitų ne, ar čia taip turi būti
QUOTE(Blond @ 2006 06 23, 22:33)
Mano fotke kazkodel nepatvirtinta O kazin kodel?
Patvirtins po švenčių
QUOTE(amirrr @ 2006 06 23, 23:01)
O kodėl prie nepatvirtintų aš matau tik savo nuotrauką, o kitų ne, ar čia taip turi būti
Taip ir turi būti
QUOTE(mazylle @ 2006 06 24, 00:43)
dar tiek geru emociju vienam konkurse nesu macius.
gaila tik, kad tos geros emocijos tryksta is nuotraukyciu, o ne is "supermamu", nusivylusiu gyvenimu, komentaru