Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Cole @ 2006 06 23, 13:07)
Mano viena favoritė dingo  unsure.gif .

O dėl tos minties, kad suskirstyt nuotraukas pagal metus, tai moderatoriai gi nespėlios, ar vienas, ar du metukai fotomodeliui. Kartais nuotraukoj vaikas daug vyresnis atrodo nei iš tikrųjų. Mintis gal ir gera, bet nereali.

papriestarausiu lotuliukas.gif siunciant moderatoriams galima parasyti vaikiuku amziu, negi cia didziule viesiems paslaptis, juk kiekviena mama didziuojasi, kad jos vaikiukas toks jau didelis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldina @ 2006 06 23, 16:54)
Astraja, esi baisiai ikyri ir nepakanti kitu nuomonei. Esu tikra , kad ne vienai mamytei sugadinai nuotaika savo komentarais. Rasyk po savo notrauka romanus, turek savo nuomone, bet kritikuoti taip mamytes, turincias kitokia nuomone, papasciausiai negrazu  schmoll.gif . Palik kitims spresti, ka jos nori matyti po SAVO vaiko nuotrauka. smile.gif

dabar turbut pulsi kritikuoti mane, bet man nesvarbu irnesakyk.gif , i disusijas apie tai nesileisiu, tiesiog tai mano nuomone.

Parodyk, kurioj vietoj pasireiske mano nepakantumas kitu nuomonei? Ta pati tada butu galima pasakyti ir apie kitus (kurie su manim diskutavo, tada tu nepakanti mano nuomonei).
Ar as kur rasaiau, kad tas ar anas kuris taip ar kitaip galvoja yra niekam tikes tongue.gif tik issakiau savo nuomone apie vienodus pavadinimus, manau, tai fantazijos trukumas (nekalbu apie tas, kurios nepastebejo, bet pastebejusios pakeite pavadinima). Ar matai cia kazka izeidziancio? As manau, kad isizeist galejo tos mamos, kuriu foto pavadinimai buvo nukopijuoti tongue.gif
O ikyrumu ka vadini? Bandyma apginti savo nuomone? g.gif
Pasakyciau, kad negraziai buvo komentuojama viena nuotraukyte praeitam konkurse. As cia nieko panasaus nerasiau schmoll.gif
O tu turbut busi dar viena, kuri nesugalvojo pavadinimo savo nuotraukytei ir pasinaudojai kitos sugalvotu? ar tiesiog parasei vaiko varda? bigsmile.gif Prisidedi prie tu, kurios visas nuotraukytes pavadintu "Jonais"? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikute @ 2006 06 23, 17:17)
Astraja galėtum detektyve dirbt "...o kodėl šita be ne šita..." ir viskas matyt dėl to kad tavo nuotraukos nepatvirtino ane  wink.gif

nesigincysiu, tikrai truputi apmaudu, kai matau patvirtintas nuotraukytes, kur butu galima gincytis, ar vaikas sypsos ar ten kokia kita emocija. Tokias nuotraukytes, manau reiketu arba viasas tvirtinti (ir leisti daugumai sprest ar tai sypsena ir balsuot uz ja ar ne) arba visu netvirtinti.
P.S. jei kas kabinesis, apkaltinsiu nepakantumu mano nuomonei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasaite @ 2006 06 23, 17:09)
Na žodžiu kur motrys, ten barniai  biggrin.gif
Man šita tokia prie bajerio  thumbup.gif  ir sugauk tu man tokį momentą  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Čia ta      Skrendu...Laikykit...Cha....cha...cha..    Ar panašiai, bet ten geras  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
bet jei nebutu pavadinimu (arba butu kitas koks pavadinimas), ji netektu tokio zavumo mirksiukas.gif Cia geras pavyzdys, kam reikalingi pavadinimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 23 birželio 2006 - 19:23
QUOTE(vijja @ 2006 06 23, 13:59)
Nu ta kokia wub.gif  wub.gif  wub.gif
tik garso ir trūksta biggrin.gif user posted image

drinks_cheers.gif tikrai tik truksta garso biggrin.gif ir pavadinimas, ir nuotrauka thumbup.gif

pasikartosiu, nors tai ne karta girdejau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra super, todel man mano foto pati pati.... wub.gif nors jos nieks ir nepastebi verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 23 birželio 2006 - 19:32
QUOTE(babuska @ 2006 06 23, 20:31)
pasikartosiu, nors tai ne karta girdejau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra super, todel man mano foto pati pati....  wub.gif  nors jos nieks ir nepastebi  verysad.gif  biggrin.gif

kartais ta nuotrauka, kurios niekas nepagiria, būna pati thumbup.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar as kur rasaiau, kad tas ar anas kuris taip ar kitaip galvoja yra niekam tikes tongue.gif tik issakiau savo nuomone apie vienodus pavadinimus, manau, tai fantazijos trukumas (nekalbu apie tas, kurios nepastebejo, bet pastebejusios pakeite pavadinima).

Tiek daug nuotraukyčių todėl visai nenuostabu, kad gali atsirasti vienodų pavadinimų, galbūt jų ir neperskaito prieš siūsdamos nuotraukytę, bet pastebėję juos tikrai pakeičia.
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 06 23, 19:35)
kartais ta nuotrauka, kurios niekas nepagiria, būna pati  thumbup.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

bus matyt mastau.gif mirksiukas.gif

noretusi, kad nei viena mama nerastu savo foto be balso, nors daznai tai buna verysad.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 23, 19:31)
drinks_cheers.gif  tikrai tik truksta garso  biggrin.gif  ir pavadinimas, ir nuotrauka  thumbup.gif
pasikartosiu, nors tai ne karta girdejau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra super, todel man mano foto pati pati....  wub.gif  nors jos nieks ir nepastebi  verysad.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Tavo lialiną pusė forumo jau pažįsta, tai ir negiria, kad kokių asmeniškumų neišlystų tongue.gif . O kad balsuos už ją- neabejok mirksiukas.gif , foto- ryški, lialiukas- blondinukas wub.gif , einu žodžius paskaitysiu g.gif - baltomis eilėmis rašei ar ne g.gif ( lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 23, 20:31)

Gal visi pastebi,tik nekomentuoja mirksiukas.gif juk laimetojai dažniausiai būna tie,kurių nuotrauka mažiausiai aptarinėjama biggrin.gif
Atsakyti
Pabūsiu barškuole, ir negirsiu gražių, bet pasakysiu kas užkliuvo................. laugh.gif laugh.gif
Tokie komentarai šalia nuotraukos, kaip: "Kaip jums mano šukuosena?" arba "Kas pilvelyje gyvena?" iš vis neatitinka konkurso temos.......... schmoll.gif ( patys vaikai tai tikrai gražiai šypsos )

O jau tie eiliuoti....... Na kai kurie tai nieko........ Bet kiti ohmy.gif ohmy.gif unsure.gif

O vienoje nuotraukoje mama, tai galėjo save nukirpti ax.gif , o tai sugadino puse groožio....... cool.gif

Kitoje........ Komentaras šalia... Tipo vienas šypsos o kitas bando..... Mano akimis tai vienas bando, o kitas iš vis nesišypso rolleyes.gif tongue.gif

Vaikučiai tai visi labai wub.gif Tik mamos ir komentarai kai kur nelabai laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O dėl balsų skaičiaus, tai tik kai kada tikrai verta nuotrauka laimi.... Kuo daugiau draugų forume tuo didesnė tikimybė laimėti...... Bet čia tik mano nuomonė irnesakyk.gif laugh.gif

Įdėjau ir savo fėją....... Laimėti tikrai nesitikiu..... Komentaras paprastas kaip 3 kapeikos........ Tiesiog pasigrožėkit ir pasimokinkit šypsotis
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 06 23, 21:29)
O dėl balsų skaičiaus, tai tik kai kada tikrai verta nuotrauka laimi.... Kuo daugiau draugų forume tuo didesnė tikimybė laimėti...... Bet čia tik mano nuomonė  irnesakyk.gif laugh.gif 

drinks_cheers.gif
[COLOR=deeppink]reikia eit po forumą draugų ieškot unsure.gif gal pavyks laimėti biggrin.gif
Atsakyti
O ko mamos netinka? Mazai tu nuotrauku su mamom ar teciais, o gaila.. man labai grazu, kai laimingas vaikas mamos ar tecio glebyje... Visos nuotraukos (o ju labai nedaug) su mamom, teciais, mociutem - labai grazios.... ir tikrai neradau, kuria ten mama nukirpt reiktu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2006 06 23, 20:43)
O ko mamos netinka? Mazai tu nuotrauku su mamom ar teciais, o gaila.. man labai grazu, kai laimingas vaikas mamos ar tecio glebyje... Visos nuotraukos (o ju labai nedaug) su mamom, teciais, mociutem - labai grazios.... ir tikrai neradau, kuria ten mama nukirpt reiktu doh.gif  doh.gif

Tu ne aš..... O aš ne tu........ Ir ne visos gi man nepatiko su tėčiais ir mamom..... Tik viena, nes tikrai neapetitnai ji ten atrodo laugh.gif laugh.gif laugh.gif O kad neįžeisti nieko juk neįvardinau kuri... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 23 birželio 2006 - 21:07