QUOTE(renaldina @ 2006 06 23, 16:54)
Astraja, esi baisiai ikyri ir nepakanti kitu nuomonei. Esu tikra , kad ne vienai mamytei sugadinai nuotaika savo komentarais. Rasyk po savo notrauka romanus, turek savo nuomone, bet kritikuoti taip mamytes, turincias kitokia nuomone, papasciausiai negrazu
. Palik kitims spresti, ka jos nori matyti po SAVO vaiko nuotrauka.
dabar turbut pulsi kritikuoti mane, bet man nesvarbu
, i disusijas apie tai nesileisiu, tiesiog tai mano nuomone.
Parodyk, kurioj vietoj pasireiske mano nepakantumas kitu nuomonei? Ta pati tada butu galima pasakyti ir apie kitus (kurie su manim diskutavo, tada tu nepakanti mano nuomonei).
Ar as kur rasaiau, kad tas ar anas kuris taip ar kitaip galvoja yra niekam tikes
tik issakiau savo nuomone apie vienodus pavadinimus, manau, tai fantazijos trukumas (nekalbu apie tas, kurios nepastebejo, bet pastebejusios pakeite pavadinima). Ar matai cia kazka izeidziancio? As manau, kad isizeist galejo tos mamos, kuriu foto pavadinimai buvo nukopijuoti
O ikyrumu ka vadini? Bandyma apginti savo nuomone?
Pasakyciau, kad negraziai buvo komentuojama viena nuotraukyte praeitam konkurse. As cia nieko panasaus nerasiau
O tu turbut busi dar viena, kuri nesugalvojo pavadinimo savo nuotraukytei ir pasinaudojai kitos sugalvotu? ar tiesiog parasei vaiko varda?
Prisidedi prie tu, kurios visas nuotraukytes pavadintu "Jonais"?
Papildyta:
QUOTE(zuikute @ 2006 06 23, 17:17)
Astraja galėtum detektyve dirbt "...o kodėl šita be ne šita..." ir viskas matyt dėl to kad tavo nuotraukos nepatvirtino ane
nesigincysiu, tikrai truputi apmaudu, kai matau patvirtintas nuotraukytes, kur butu galima gincytis, ar vaikas sypsos ar ten kokia kita emocija. Tokias nuotraukytes, manau reiketu arba viasas tvirtinti (ir leisti daugumai sprest ar tai sypsena ir balsuot uz ja ar ne) arba visu netvirtinti.
P.S. jei kas kabinesis, apkaltinsiu nepakantumu mano nuomonei
Papildyta:
QUOTE(rasaite @ 2006 06 23, 17:09)
Na žodžiu kur motrys, ten barniai
Man šita tokia prie bajerio
ir sugauk tu man tokį momentą
Papildyta:
Čia ta Skrendu...Laikykit...Cha....cha...cha.. Ar panašiai, bet ten geras
bet jei nebutu pavadinimu (arba butu kitas koks pavadinimas), ji netektu tokio zavumo
Cia geras pavyzdys, kam reikalingi pavadinimai