Mano viena favoritė dingo .
O dėl tos minties, kad suskirstyt nuotraukas pagal metus, tai moderatoriai gi nespėlios, ar vienas, ar du metukai fotomodeliui. Kartais nuotraukoj vaikas daug vyresnis atrodo nei iš tikrųjų. Mintis gal ir gera, bet nereali.
Kai tokia gausybe nuotraukyciu, tai nieko keista, kad pavadinimai kiek panasus, juk net identisku pasitaiko. Jei per neapdairuma idejai foto su identisku pavadinimu, ka padarysi, svarbiausiai, kad pastebejus, kad toks jau yra - pakeitei
Papildyta:
va ir isaiskinta viena mamyte su fantazijos trukumu
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2006 06 23, 14:03)
Pavadinčiau, ir ką gal tada ziuretum i nuotraukas
va ir isaiskinta viena mamyte su fantazijos trukumu
pasiziurejau nuotraukytes,taip gera kai tiek daug graziu vaikiuku matau ir dar besisipsonciu,likau suzaveta...Lietuviukai-vaikiukai pasakiskai grazus!
.....idejau ir as savo vaikuti,tikiuosi kad kam patiks....
As mazai kreipiu demesi i uzrasa salia nuotraukytes,man paziureti i vaika idomiau...
.....idejau ir as savo vaikuti,tikiuosi kad kam patiks....
As mazai kreipiu demesi i uzrasa salia nuotraukytes,man paziureti i vaika idomiau...
QUOTE(Cole @ 2006 06 23, 14:12)
Bet pavadinimas tam ir yra, kad nuotrauką papildytų, nuotaiką paryškintų. Kaip gi taip - be pavadinimo .
teisingai pasakyta! Nei pridursi, nei atimsi
QUOTE(Ada! @ 2006 06 23, 14:14)
Nu ir man tas pats
QUOTE(vijja @ 2006 06 23, 14:23)
Nu ir man tas pats
O tu vis apie ta pati?
Jei yra nuotraukyte, jei yra pavadinimas, tai ir ziuriu i abu ir nepuolu i krastutinumus
Nu ta kokia
tik garso ir trūksta
tik garso ir trūksta
ir zodziai labai grazus ir pritaikyti
Sioj nuotraukytej jau tokia zavinga sypsenele
Sioj nuotraukytej jau tokia zavinga sypsenele
QUOTE(Astraja @ 2006 06 23, 04:08)
Astraja, esi baisiai ikyri ir nepakanti kitu nuomonei. Esu tikra , kad ne vienai mamytei sugadinai nuotaika savo komentarais. Rasyk po savo notrauka romanus, turek savo nuomone, bet kritikuoti taip mamytes, turincias kitokia nuomone, papasciausiai negrazu . Palik kitims spresti, ka jos nori matyti po SAVO vaiko nuotrauka.
dabar turbut pulsi kritikuoti mane, bet man nesvarbu , i disusijas apie tai nesileisiu, tiesiog tai mano nuomone.
Na žodžiu kur motrys, ten barniai
Man šita tokia prie bajerio ir sugauk tu man tokį momentą
Papildyta:
Čia ta Skrendu...Laikykit...Cha....cha...cha.. Ar panašiai, bet ten geras
Man šita tokia prie bajerio ir sugauk tu man tokį momentą
Papildyta:
Čia ta Skrendu...Laikykit...Cha....cha...cha.. Ar panašiai, bet ten geras
Astraja galėtum detektyve dirbt "...o kodėl šita be ne šita..." ir viskas matyt dėl to kad tavo nuotraukos nepatvirtino ane
O šiaip ištikrųjų kiek daug gražių šypsenų
O šiaip ištikrųjų kiek daug gražių šypsenų