Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

Mano viena favoritė dingo unsure.gif .

O dėl tos minties, kad suskirstyt nuotraukas pagal metus, tai moderatoriai gi nespėlios, ar vienas, ar du metukai fotomodeliui. Kartais nuotraukoj vaikas daug vyresnis atrodo nei iš tikrųjų. Mintis gal ir gera, bet nereali.
Atsakyti
Kai tokia gausybe nuotraukyciu, tai nieko keista, kad pavadinimai kiek panasus, juk net identisku pasitaiko. Jei per neapdairuma idejai foto su identisku pavadinimu, ka padarysi, svarbiausiai, kad pastebejus, kad toks jau yra - pakeitei mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2006 06 23, 14:03)
Pavadinčiau, ir ką tongue.gif gal tada ziuretum i nuotraukas ax.gif

va ir isaiskinta viena mamyte su fantazijos trukumu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 06 23, 13:03)
Pavadinčiau, ir ką tongue.gif gal tada ziuretum i nuotraukas ax.gif

Bet pavadinimas tam ir yra, kad nuotrauką papildytų, nuotaiką paryškintų. Kaip gi taip - be pavadinimo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .
Atsakyti
pasiziurejau nuotraukytes,taip gera kai tiek daug graziu vaikiuku matau ir dar besisipsonciu,likau suzaveta...Lietuviukai-vaikiukai pasakiskai grazus! ax.gif
.....idejau ir as savo vaikuti,tikiuosi kad kam patiks.... ax.gif

As mazai kreipiu demesi i uzrasa salia nuotraukytes,man paziureti i vaika idomiau... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada!: 23 birželio 2006 - 13:15
QUOTE(Cole @ 2006 06 23, 14:12)
Bet pavadinimas tam ir yra, kad nuotrauką papildytų, nuotaiką paryškintų. Kaip gi taip - be pavadinimo schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .

drinks_cheers.gif teisingai pasakyta! Nei pridursi, nei atimsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2006 06 23, 14:14)
As mazai kreipiu demesi i uzrasa salia nuotraukytes,man paziureti i vaika idomiau... tongue.gif

Nu ir man tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 06 23, 14:23)
Nu ir man tas pats drinks_cheers.gif

O tu vis apie ta pati? doh.gif blink.gif lotuliukas.gif

Jei yra nuotraukyte, jei yra pavadinimas, tai ir ziuriu i abu ir nepuolu i krastutinumus tongue.gif
Atsakyti
Nu ta kokia wub.gif wub.gif wub.gif
tik garso ir trūksta biggrin.gif user posted image
Atsakyti
user posted image wub.gif ir zodziai labai grazus ir pritaikyti thumbup.gif
user posted image Sioj nuotraukytej jau tokia zavinga sypsenele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 23 birželio 2006 - 14:12
QUOTE(Astraja @ 2006 06 23, 04:08)

va ir isaiskinta viena mamyte su fantazijos trukumu  lotuliukas.gif

Astraja, esi baisiai ikyri ir nepakanti kitu nuomonei. Esu tikra , kad ne vienai mamytei sugadinai nuotaika savo komentarais. Rasyk po savo notrauka romanus, turek savo nuomone, bet kritikuoti taip mamytes, turincias kitokia nuomone, papasciausiai negrazu schmoll.gif . Palik kitims spresti, ka jos nori matyti po SAVO vaiko nuotrauka. smile.gif

dabar turbut pulsi kritikuoti mane, bet man nesvarbu irnesakyk.gif , i disusijas apie tai nesileisiu, tiesiog tai mano nuomone.
Atsakyti
Na žodžiu kur motrys, ten barniai biggrin.gif
Man šita tokia prie bajerio thumbup.gif ir sugauk tu man tokį momentą drinks_cheers.gif
Papildyta:
Čia ta Skrendu...Laikykit...Cha....cha...cha.. Ar panašiai, bet ten geras thumbup.gif
Atsakyti
Astraja galėtum detektyve dirbt "...o kodėl šita be ne šita..." ir viskas matyt dėl to kad tavo nuotraukos nepatvirtino ane wink.gif

O šiaip ištikrųjų kiek daug gražių šypsenų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti