jau ir antra savo favorite turiu :
Ot ulybki stanet vsem teplei i slanu i daze malenkoj ulitke... jau kokia mergyte cia man grazi
QUOTE(elge @ 2006 06 22, 17:57)
Atleiskite, kad neperrašinėju pavadinimų, bet pati esu iš tų, kurios įstengė vos vieną žodį sugalvoti (laimė, ne vaiko vardą ). Dėl manęs vietoj pavadinimų galėtų būti nors ir numeriai
ir gerai, nes iš pavadinimo ne visada galima suprast, apie kurią foto eina kalba Va, radau du identiškus pavadinimus :
Gyvenimas-tai juokas,
Gyvenimas-daina!
Gyvenime kas juokias
Laimingas visada!
Šypsenų gražumas man jau ir dešimt balsų mažai
i | Nuotraukų konkurse jau per 200 :) tad ir šįkart kiekvienas turintis balsavimo teisę dalyvis galės atiduoti ne 3, o 5 balsus už jam labiausiai patikusias 5 nuotraukas. Balsavimas prasidės liepos 1 d. |
Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2006 06 23, 07:17)
Va, radau du identiškus pavadinimus :
Gyvenimas-tai juokas,
Gyvenimas-daina!
Gyvenime kas juokias
Laimingas visada!
Gyvenimas-tai juokas,
Gyvenimas-daina!
Gyvenime kas juokias
Laimingas visada!
Primenu, kad galima keisti konkurse dalyvaujančios nuotraukos pavadinimą (iki balsavimo pradžios). Tokiu atveju rašykite man asmeninę žinutę su naujuoju pavadinimu ir aš pakeisiu jį.
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 23, 08:14)
šįkart kiekvienas turintis balsavimo teisę dalyvis galės atiduoti ne 3, o <span style='color:red'>5</span> balsus už jam labiausiai patikusias 5 nuotraukas. Balsavimas prasidės liepos 1 d. [/info]
Jau geriau , bet čia ir dešimt balsų nepamaišytų
na tai ir mes nutarem sudalyvau, puikus konkursas, nuotraukytes nuostabios, o sypseneles dieviskos
QUOTE(Donata007 @ 2006 06 23, 08:56)
na tai ir mes nutarem sudalyvau, puikus konkursas, nuotraukytes nuostabios, o sypseneles dieviskos
parašiau asmeninę žinutę, ką reikia pakoreguoti.
Ir as radau du vienodus pavadinimus "Šypsena mamytei" Negi mamos pritruko fantazijos? O gal tiesiog tingi perskaityt visus pavadinimus?
oijojoi kokia as issiunciau nuotraukyte su fotomontazu, bet jau pasitaisiau, issiunciau originalia nuotraukyte. sorry
QUOTE(Astraja @ 2006 06 23, 02:06)
Ir as radau du vienodus pavadinimus "Šypsena mamytei" Negi mamos pritruko fantazijos? O gal tiesiog tingi perskaityt visus pavadinimus?
As radau tris nu ir kas juk konkursas ne pavadinimu originalumo o sypsenu...
QUOTE(*Matilda* @ 2006 06 23, 10:32)
As radau tris nu ir kas juk konkursas ne pavadinimu originalumo o sypsenu...
Turbut busi viena is tu, kur nuotrauka pavadina vaiko vardu, arba tiesiog nukopijuoja pavadinima jau esanti konkurse
Pasikartosiu: kam tada reikalingi pavadinimai? Sunumeruokim nuotraukas ir viskas
Negi sunku kad ir prie to pacio pavadinimo "sypsena mamytei" prideti ar pakeisti koki zodi, kad nebutu vienodu