Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

jau ir antra savo favorite turiu :

Ot ulybki stanet vsem teplei i slanu i daze malenkoj ulitke... wub.gif wub.gif wub.gif jau kokia mergyte cia man grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crristinka: 23 birželio 2006 - 06:48
QUOTE(elge @ 2006 06 22, 17:57)
Atleiskite, kad neperrašinėju pavadinimų, bet pati esu iš tų, kurios įstengė vos vieną žodį sugalvoti (laimė, ne vaiko vardą  tongue.gif ). Dėl manęs vietoj pavadinimų galėtų būti nors ir numeriai  blush2.gif

ir gerai, nes iš pavadinimo ne visada galima suprast, apie kurią foto eina kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va, radau du identiškus pavadinimus mirksiukas.gif :
Gyvenimas-tai juokas,
Gyvenimas-daina!
Gyvenime kas juokias
Laimingas visada!

Atsakyti
Šypsenų gražumas thumbup.gif man jau ir dešimt balsų mažai
Atsakyti

i 
Nuotraukų konkurse jau per 200 :)  tad ir šįkart kiekvienas turintis balsavimo teisę dalyvis galės atiduoti ne 3, o  5  balsus už jam labiausiai patikusias 5 nuotraukas. Balsavimas prasidės liepos 1 d.

Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2006 06 23, 07:17)
Va, radau du identiškus pavadinimus mirksiukas.gif :
Gyvenimas-tai juokas,
Gyvenimas-daina!
Gyvenime kas juokias
Laimingas visada!

Primenu, kad galima keisti konkurse dalyvaujančios nuotraukos pavadinimą (iki balsavimo pradžios). Tokiu atveju rašykite man asmeninę žinutę su naujuoju pavadinimu ir aš pakeisiu jį.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 23, 08:14)
šįkart kiekvienas turintis balsavimo teisę dalyvis galės atiduoti ne 3, o  <span style='color:red'>5</span>  balsus už jam labiausiai patikusias 5 nuotraukas. Balsavimas prasidės liepos 1 d. [/info]

Jau geriau thumbup.gif , bet čia ir dešimt balsų nepamaišytų bigsmile.gif
Atsakyti
Na , merginos, man per sunku apsispręsti, kurioms nuotraukoms atiduoti balsus biggrin.gif . Visi vaikučiai žavingi. Kaip reiks išsirinkti pačius pačiausius, neįsivaizduoju doh.gif . Na ir užduotėlė laukia biggrin.gif
Atsakyti
na tai ir mes nutarem sudalyvau, puikus konkursas, nuotraukytes nuostabios, o sypseneles dieviskos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 06 23, 08:56)
na tai ir mes nutarem sudalyvau, puikus konkursas,  nuotraukytes nuostabios, o sypseneles dieviskos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

parašiau asmeninę žinutę, ką reikia pakoreguoti. smile.gif
Atsakyti
Ir as radau du vienodus pavadinimus "Šypsena mamytei" doh.gif Negi mamos pritruko fantazijos? O gal tiesiog tingi perskaityt visus pavadinimus? g.gif
Atsakyti
oijojoi kokia as doh.gif doh.gif doh.gif issiunciau nuotraukyte su fotomontazu, bet jau pasitaisiau, issiunciau originalia nuotraukyte. sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 23, 02:06)
Ir as radau du vienodus pavadinimus "Šypsena mamytei"  doh.gif  Negi mamos pritruko fantazijos? O gal tiesiog tingi perskaityt visus pavadinimus?  g.gif

As radau tris nu ir kas tongue.gif juk konkursas ne pavadinimu originalumo o sypsenu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matilda* @ 2006 06 23, 10:32)
As radau tris nu ir kas  tongue.gif  juk konkursas ne pavadinimu originalumo o sypsenu... 4u.gif

Turbut busi viena is tu, kur nuotrauka pavadina vaiko vardu, arba tiesiog nukopijuoja pavadinima jau esanti konkurse tongue.gif
Pasikartosiu: kam tada reikalingi pavadinimai? Sunumeruokim nuotraukas ir viskas doh.gif
Negi sunku kad ir prie to pacio pavadinimo "sypsena mamytei" prideti ar pakeisti koki zodi, kad nebutu vienodu g.gif
Atsakyti