Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

Man tai šita nuotrauka nereali, o mergytė kokio grožio....smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
na man kol kas pirmoji ir nepakartojama mano biggrin.gif , na o jei rimtai tai kolkas geriausia
tu - man, as - tau...
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 06 22, 15:09)
Man tai šita nuotrauka nereali, o mergytė kokio grožio....smile.gif4u.gif

drinks_cheers.gif ir as vis ilendu pasigrozeti sia panelyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 06 22, 15:09)
Man tai šita nuotrauka nereali, o mergytė kokio grožio....smile.gif4u.gif

Mergtė tai tikrai nerealaus grožio wub.gif . Princesytė garbanotais plaukiukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 22 birželio 2006 - 15:04
na išbtikrųjų labai gražus konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nėra nieko gražesnio už vaiko šypsena wub.gif wub.gif wub.gif
manau kad visos esančios nuotraukytės vertos prizines vietos, ir pralaimetojų čia tikrai nebus, nes didžiausia dovana kiekvienai mamai tai kasdien matyt šias vieninteles ir nepakartojamas šypsenas wub.gif
mes taip pat dalyvaujam, bet daugiau žiurim į šį konkursą ne kaip į konkursą o kaip į gražiausią ir linksmiausią parodą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kiek nuotraukyčių doh.gif, labai šaunu, net negalėčiau pasakyti kurios geriausios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jetau, Jetau, Jetau, net galva apsisuko nuo tokios nuotraukų gausybės ir fainuolių vaikiukų šypsenų nerealaus grožio wub.gif wub.gif
Bus tikra "nuodėmė" balsuojant už vieną- nebalsuot už kitą( ech, tas balsų limitas), nes jos tikrai visos vertos prizinės vietos 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes kas galetu dar padeti del konkurso. padariau pakeitimus pavadinimas naujas ir nuotrauka prisegiau ir juos issaugojau, o kaip issiusti ja patvirtinimui! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 22, 17:31)
Labas mamytes kas galetu dar padeti del konkurso. padariau pakeitimus pavadinimas naujas ir nuotrauka prisegiau ir juos issaugojau, o kaip issiusti ja patvirtinimui! g.gif

paspausk ant šauktuko šalia nuotraukos
Atsakyti
Jau kokia šita nereali šypsena wub.gif

Šypsausi Tau.
Ir Tu nusišypsok...pasauliui...man...o gal tiesiog gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 22, 16:35)
paspausk ant šauktuko šalia nuotraukos

o jeigu jau niejo nebera tai ka jau issisiunte blink.gif
Atsakyti
Pasiskaityk cia. Ten ir klausimus reik rasyti, jei nezinai kaip issiusti nuotrauka konkursui mirksiukas.gif
Atsakyti