Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

Nu kaip gera žiūrėti į tas šypsenas wub.gif .

Bet labiausiai akį patraukė:

* Šypsausi tik Jums!
* Kai nusišypsau aš plačiai, pasaulis šypsosi tikrai ...
* Noriu šypseną jums dovanot smile.gif
* Raganiška šypsenėlė smile.gif
* Dvi nuostabiausios mano šypsenos...

... ir dar daug daug gražių šypsenų... bigsmile.gif

Atsakyti
Galvojau, kad siam konkurse jau netinkamu nuotrauku nebus, bet pasirodo, kad mamos nezino, nemato, kad toj ar kitoj nuotraukoj vaikas nesijuokia, nesisypso, o tik isikandes zaisla, issiziojes, suraukes nosi doh.gif O as kazkaip galvojau, kad mamos turetu geriausiai zinoti, kur ju vaikas sypsos, juokias (o tuo paciu suraukia nosyte, rodo dantis, isikanda zaisla, issizioja)... bet pasirodo kiti geriau zino blink.gif na ka, visi klysta, ir as pasirodo klydau taip galvodama... doh.gif

Ziuriu ziuriu i sita foto ir niekaip nesuprantu, kazkokia chaotiska nuotraukyte, kas cia per linija eina, ne tai pries vaika, ne tai uz vaiko unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Manau, kad čia stiklinio stalviršio kraštas.
Atsakyti
Kai nuotraukoje aiškiai matyti šypsena, juokas, kvatojimas, o ne kokia kita emocija ar mimika,

Ar sioj nuotraukoj aiskiai matosi sypsena??? blink.gif o ne kokia kita emocija? Jei taip, tada pasakyciau, kad ir mano nuotraukytej vaikas tikrai sypsosi, kaip ir sioj - issiziojes tongue.gif
Atsakyti
"Be-e" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 22, 11:35)
Ar sioj nuotraukoj aiskiai matosi sypsena???  blink.gif o ne kokia kita emocija? Jei taip, tada pasakyciau, kad ir mano nuotraukytej vaikas tikrai sypsosi, kaip ir sioj - issiziojes  tongue.gif

manau čia vaikas kvatoja mirksiukas.gif ir pagauta akimitrka kai jis išsižiojęs tongue.gif mano nuotraukoj irti vaikis išsižojęs tongue.gif bet jis ten kvatojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 22, 11:35)
Ar sioj nuotraukoj aiskiai matosi sypsena???  blink.gif o ne kokia kita emocija? Jei taip, tada pasakyciau, kad ir mano nuotraukytej vaikas tikrai sypsosi, kaip ir sioj - issiziojes  tongue.gif

kam pasirodys,kad ten sypsena tas ir balsuos jei patiks rolleyes.gif nera cia ko panikuoti,o jei tavo foto kazkuo netiko,keisk kita - negi cia pasaulio pabaiga??? mirksiukas.gif
Atsakyti
vai koks grazus konkurselis smile.gif
aisku, sunku bus is daugelio isrinkti 5 pacias paciausias...
bet kol kas zinau mano Nr. 1: Šelmiukė nu fantastiska nuotraukele. lenkiu zemai galva tam, kas , laiku sugavo tokia selmiska akimirka smile.gif
Dar man patinka "Aš - tau, tu - man..." "Be-e-e" "Pirmoji užfiksuota Augustės šypsena mamai" - pirmosios sypseneels... taip ilgai lauktos smile.gif

Atsakyti
Oho- ho kiek sypseneliu bigsmile.gif ir kokios visos nuostabios wub.gif

Dvi nuostabiausios mano šypsenos... jau tokie linksmi, taip ir girdziu, kaip vaikas kvatoja biggrin.gif
Kaip ir pirmiau Šelmiukė lotuliukas.gif
Argi įmanoma atsilaikyti prieš tokią šypseną? kudikelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man visos labai grazios thumbup.gif ,bus labai sunku kai reiks isrinkt g.gif user posted image
labai grazi mergaite : šypsos...
juokias...
kvatoja...
maža raudona mergaitė-
ištirpusią erdvę prikeldama...
,ir selmiukes nuotrauka uzkrecianti ir visos kitos labai thumbup.gif
Atsakyti
Daug gražių šypsenėlių thumbup.gif Labiausiai į akis krenta "šelmiukė" thumbup.gif
Atsakyti
Man labai gražios šios foto:
Aš saulės dukra ir gera man čia.

šypsos...
juokias...
kvatoja...
maža raudona mergaitė-
ištirpusią erdvę prikeldama...

Akutės - žibutės,
Dantukai balti,
Mergytė linksmutė -
Ją mylim visi!!!