Nu kaip gera žiūrėti į tas šypsenas .
Bet labiausiai akį patraukė:
* Šypsausi tik Jums!
* Kai nusišypsau aš plačiai, pasaulis šypsosi tikrai ...
* Noriu šypseną jums dovanot
* Raganiška šypsenėlė
* Dvi nuostabiausios mano šypsenos...
... ir dar daug daug gražių šypsenų...
Galvojau, kad siam konkurse jau netinkamu nuotrauku nebus, bet pasirodo, kad mamos nezino, nemato, kad toj ar kitoj nuotraukoj vaikas nesijuokia, nesisypso, o tik isikandes zaisla, issiziojes, suraukes nosi O as kazkaip galvojau, kad mamos turetu geriausiai zinoti, kur ju vaikas sypsos, juokias (o tuo paciu suraukia nosyte, rodo dantis, isikanda zaisla, issizioja)... bet pasirodo kiti geriau zino na ka, visi klysta, ir as pasirodo klydau taip galvodama...
Ziuriu ziuriu i sita foto ir niekaip nesuprantu, kazkokia chaotiska nuotraukyte, kas cia per linija eina, ne tai pries vaika, ne tai uz vaiko
Ziuriu ziuriu i sita foto ir niekaip nesuprantu, kazkokia chaotiska nuotraukyte, kas cia per linija eina, ne tai pries vaika, ne tai uz vaiko
Kai nuotraukoje aiškiai matyti šypsena, juokas, kvatojimas, o ne kokia kita emocija ar mimika,
Ar sioj nuotraukoj aiskiai matosi sypsena??? o ne kokia kita emocija? Jei taip, tada pasakyciau, kad ir mano nuotraukytej vaikas tikrai sypsosi, kaip ir sioj - issiziojes
QUOTE(Astraja @ 2006 06 22, 11:35)
Ar sioj nuotraukoj aiskiai matosi sypsena??? o ne kokia kita emocija? Jei taip, tada pasakyciau, kad ir mano nuotraukytej vaikas tikrai sypsosi, kaip ir sioj - issiziojes
manau čia vaikas kvatoja ir pagauta akimitrka kai jis išsižiojęs mano nuotraukoj irti vaikis išsižojęs bet jis ten kvatojo
QUOTE(Astraja @ 2006 06 22, 11:35)
kam pasirodys,kad ten sypsena tas ir balsuos jei patiks nera cia ko panikuoti,o jei tavo foto kazkuo netiko,keisk kita - negi cia pasaulio pabaiga???
vai koks grazus konkurselis
aisku, sunku bus is daugelio isrinkti 5 pacias paciausias...
bet kol kas zinau mano Nr. 1: Šelmiukė nu fantastiska nuotraukele. lenkiu zemai galva tam, kas , laiku sugavo tokia selmiska akimirka
Dar man patinka "Aš - tau, tu - man..." "Be-e-e" "Pirmoji užfiksuota Augustės šypsena mamai" - pirmosios sypseneels... taip ilgai lauktos
aisku, sunku bus is daugelio isrinkti 5 pacias paciausias...
bet kol kas zinau mano Nr. 1: Šelmiukė nu fantastiska nuotraukele. lenkiu zemai galva tam, kas , laiku sugavo tokia selmiska akimirka
Dar man patinka "Aš - tau, tu - man..." "Be-e-e" "Pirmoji užfiksuota Augustės šypsena mamai" - pirmosios sypseneels... taip ilgai lauktos
Oho- ho kiek sypseneliu ir kokios visos nuostabios
Dvi nuostabiausios mano šypsenos... jau tokie linksmi, taip ir girdziu, kaip vaikas kvatoja
Kaip ir pirmiau Šelmiukė
Argi įmanoma atsilaikyti prieš tokią šypseną? kudikelis
Dvi nuostabiausios mano šypsenos... jau tokie linksmi, taip ir girdziu, kaip vaikas kvatoja
Kaip ir pirmiau Šelmiukė
Argi įmanoma atsilaikyti prieš tokią šypseną? kudikelis
man visos labai grazios ,bus labai sunku kai reiks isrinkt
labai grazi mergaite : šypsos...
juokias...
kvatoja...
maža raudona mergaitė-
ištirpusią erdvę prikeldama...
,ir selmiukes nuotrauka uzkrecianti ir visos kitos labai
labai grazi mergaite : šypsos...
juokias...
kvatoja...