Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 22:10)
Klausyk, gal pavadinimą baltai parašei? blink.gif Gal nesimato? Nu čia aš tokią prielaidą darau ax.gif

Aisku, kad baltai! O kaip kitaip? Bet juk baltas pavadinimas rudam fone matosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:45)
O del pavadinimo vienu zodziu, tai jau geriau visai tada konkurse nedalyvauja, jei jau nesugeba sugalvoti kazko isskyrus vaiko varda  tongue.gif

Aš šiaip nelabai tokiuose konkursuose dalyvauju, bet sakau gal sudalyvaut? Parašyčiau vardą, pavardę ir tėvavardį blush2.gif

QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 21:45)
Noreciau, kad moderatoriai isdestytu visus reikalavimus foto, nes jau antra foto nepatvirtina, o kodel, nepaaiskina. Atrodo vaikas sypsosi, nuotrauka ryski, o ko dar reikia  g.gif

Dėl to aš nelabai ir dalyvauju smile.gif Užsiknisau spėliot, kas ir kodėl dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 22:15)
Aisku, kad baltai! O kaip kitaip?

balta spalva- ne spalva user posted image user posted image
Atsakyti
Neatsakys nieks, forumo eilinių vergetų balsas neina į dangų pas dievus biggrin.gif: new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 06 21, 22:19)
Aš šiaip nelabai tokiuose konkursuose dalyvauju, bet sakau gal sudalyvaut? Parašyčiau  vardą, pavardę ir tėvavardį blush2.gif

Koks puikus sumanymas thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 22:23)
balta spalva- ne spalva user posted image user posted image

Tai del to ir rasiau baltai, kad nebutu spalvota biggrin.gif

QUOTE(Naglica @ 2006 06 21, 22:26)
Neatsakys nieks, forumo eilinių vergetų balsas neina į dangų pas dievus  biggrin.gifnew_russian.gif

Bet jei kauksiu kaip vilkas gal isgirs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 06 21, 23:19)
Aš šiaip nelabai tokiuose konkursuose dalyvauju, bet sakau gal sudalyvaut? Parašyčiau  vardą, pavardę ir tėvavardį blush2.gif
Dėl to aš nelabai ir dalyvauju smile.gif Užsiknisau spėliot, kas ir kodėl dry.gif

Dalyvauk dalyvauk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 21 birželio 2006 - 22:29
Kai nuotraukoje aiškiai matyti šypsena, juokas, kvatojimas, o ne kokia kita emocija ar mimika, nuotrauka patvirtinama konkursui. Jei vaikutis susiraukęs, kitas grimasas rodo, yra tiesiog prasižiojęs ir pan. - tokios nuotraukos perkeliamos į skyrelį "Neužpildytos" ir tai reiškia, kad jūs tikrai dar galite sudalyvauti konkurse, paieškoję tinkamesnės nuotraukos arba specialiai konkursui sugavę puikų kadrą, kai vaikas šypsosi. Iki balsavimo dar sočiai laiko, paraiškas dar ilgai priiminėsime, tad nėra ko jaudintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 22, 09:20)
, o ne kokia kita emocija ar mimika,

na liežuvio rodymo irgi nepavadinčiau šypsena g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 22, 08:27)
na liežuvio rodymo irgi nepavadinčiau šypsena g.gif

Tose nuotraukose, kur mažiai šypsosi iškišę liežuvį, aiškiai matyti, kad nuo šypsenos švyti visas veidas - ir akys šypsosi. Šiaip, kūdikiai gi nesąmoningai tą liežuvį rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 22, 09:39)
ir akys šypsosi. 

wub.gif

na tada einu ir aš nuotraukos ieškot bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek laiko reikia laukti kol patvirtinat? Nes as net nerandu kur čia yra nepatvirtintos. g.gif
Atsakyti
Priminimas: kartais, kai dalyvis pakeičia nuotrauką - į tą pačią paraišką prikabina kitą nuotrauką, kurį laiką vaizdas gali būti išsiliejęs, iškraipytas. Tuomet reikia nuvesti kompiuterio pelę ant nuotraukos ir paspausti 2 klaviatūros mygtukus: Ctrl ir F5. Tai padeda greičiau atnaujinti pakeistą nuotrauką ir matomas normalus vaizdas.
Papildyta:
QUOTE(vasaryte @ 2006 06 22, 09:26)
Kiek laiko reikia laukti kol patvirtinat? Nes as net nerandu kur čia yra nepatvirtintos. g.gif

jūsų nuotrauka buvo patvirtinta 8:30 šįryt.
Šiaip, jei tai darbo diena, patvirtinama gana greit, tai gali trukti nuo keliolikos minučių iki pusdienio, savaitgaliais tenka ilgiau palaukti.
Atsakyti