Gerai jūs čia mamos bendraujate
manau kad iš tikrujų kam "risovatsa"nepykit už rusišką žodį kito tinkamo neradau nors porą žodelių galima užrašyti prie nuotraukos nereikia būti poetu kad taip padaryti
QUOTE(Cole @ 2006 06 21, 13:38)
Žinot ką? Nusišausiu . Turiu dvi nuotraukytes, abi savaip šaunios, nu ir niekaip negaliu apsispręst, kurią siųst konkursui . Buvau vieną išsiuntus, tik ką pakeičiau kita, o dabar jau vėl galvoju, kad gal pirmoji geresnė . Svarbiausia vyras už antrąją, geriausia draugė už pirmąją.
Ir as tokia dilema turiu Tik ne is 2-ju, o is kokiu 5-iu negaliu issirinkti Viena nuotraukyte nusiunciau, alia kazko su klaustuku man dabar...i kitas savo vaiku nuotraukas ziuriu ir kiekviena karta vis kita geresne atrodo
pagaliau šypsenos konkursas
pabandysim ir mes nusiusti savo sypsena jums
bet juk, mamukai, ne už gražiausią pavadinimą balsuosim, o už gražiausia linksmiausią nuoširdžiausią šypseną
kiek daug mazyliu su sypsenom tokie fainuciai visi as jaui nebezinau, net uz ka reik balsuoti
QUOTE(Žiedė @ 2006 06 21, 19:58)
kiek daug mazyliu su sypsenom tokie fainuciai visi as jaui nebezinau, net uz ka reik balsuoti
jau dabar sunku
O kai dasides dar koks 100
QUOTE(Isila @ 2006 06 21, 19:52)
bet juk, mamukai, ne už gražiausią pavadinimą balsuosim, o už gražiausia linksmiausią nuoširdžiausią šypseną
O kam tada pavadinimas reikalingas? tada paprasciau butu tiesiog sunumeruoti nuotraukas ir viskas
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 19:54)
O kam tada pavadinimas reikalingas? tada paprasciau butu tiesiog sunumeruoti nuotraukas ir viskas
As tam visai pritarciau
Noreciau, kad moderatoriai isdestytu visus reikalavimus foto, nes jau antra foto nepatvirtina, o kodel, nepaaiskina. Atrodo vaikas sypsosi, nuotrauka ryski, o ko dar reikia
Mano nuotraukytej, vaikutis sypsojosi issiziojes kaip sioj . Sia foto patvirtino, o maniskes ne ir nesuprantu kodel
Mano nuotraukytej, vaikutis sypsojosi issiziojes kaip sioj . Sia foto patvirtino, o maniskes ne ir nesuprantu kodel
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 21:45)
Noreciau, kad moderatoriai isdestytu visus reikalavimus foto, nes jau antra foto nepatvirtina, o kodel, nepaaiskina.
Klausyk, gal pavadinimą baltai parašei? Gal nesimato? Nu čia aš tokią prielaidą darau