Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

biggrin.gif Gerai jūs čia mamos bendraujate thumbup.gif thumbup.gif
manau kad iš tikrujų kam "risovatsa"nepykit už rusišką žodį blush2.gif kito tinkamo neradau ax.gif nors porą žodelių galima užrašyti prie nuotraukos rolleyes.gif nereikia būti poetu kad taip padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 06 21, 13:38)
Žinot ką? Nusišausiu  mega_shok.gif. Turiu dvi nuotraukytes, abi savaip šaunios, nu ir niekaip negaliu apsispręst, kurią siųst konkursui  mastau.gif . Buvau vieną išsiuntus, tik ką pakeičiau kita, o dabar jau vėl galvoju, kad gal pirmoji geresnė fool.gif. Svarbiausia vyras už antrąją, geriausia draugė už pirmąją.
unsure.gif

Ir as tokia dilema turiu biggrin.gif Tik ne is 2-ju, o is kokiu 5-iu negaliu issirinkti doh.gif Viena nuotraukyte nusiunciau, alia kazko su klaustuku man dabar...i kitas savo vaiku nuotraukas ziuriu ir kiekviena karta vis kita geresne atrodo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau šypsenos konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šita koooooooooookia liux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.supermama...hview&phid=6968
Atsakyti
pabandysim ir mes nusiusti savo sypsena jums biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet juk, mamukai, ne už gražiausią pavadinimą balsuosim, o už gražiausia linksmiausią nuoširdžiausią šypseną mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek daug mazyliu su sypsenom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokie fainuciai visi wub.gif wub.gif as jaui nebezinau, net uz ka reik balsuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 06 21, 19:58)
kiek daug mazyliu su sypsenom thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tokie fainuciai visi wub.gif  wub.gif as jaui nebezinau, net uz ka reik balsuoti g.gif

drinks_cheers.gif jau dabar sunku doh.gif
O kai dasides dar koks 100 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 06 21, 19:52)
bet juk, mamukai, ne už gražiausią pavadinimą balsuosim, o už gražiausia linksmiausią nuoširdžiausią šypseną  mirksiukas.gif

O kam tada pavadinimas reikalingas? tada paprasciau butu tiesiog sunumeruoti nuotraukas ir viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 19:54)
O kam tada pavadinimas reikalingas? tada paprasciau butu tiesiog sunumeruoti nuotraukas ir viskas  cool.gif

As tam visai pritarciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau, kad moderatoriai isdestytu visus reikalavimus foto, nes jau antra foto nepatvirtina, o kodel, nepaaiskina. Atrodo vaikas sypsosi, nuotrauka ryski, o ko dar reikia g.gif
Mano nuotraukytej, vaikutis sypsojosi issiziojes kaip sioj user posted image . Sia foto patvirtino, o maniskes ne unsure.gif ir nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 21:45)
Noreciau, kad moderatoriai isdestytu visus reikalavimus foto, nes jau antra foto nepatvirtina, o kodel, nepaaiskina.

Klausyk, gal pavadinimą baltai parašei? blink.gif Gal nesimato? Nu čia aš tokią prielaidą darau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena karvė: 21 birželio 2006 - 21:11