" nėra pasaulyje brangesnės dovanos,
nei laiminga vaiko šypsena..."
" šelmiukė " jau tokios nuostabios mergytės
QUOTE(jėga @ 2006 06 21, 15:52)
Ir aš fotkę įdėjau Dabar teiskit
jau patvirtino nemačiau dar kažkaip
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:26)
...Balsuosiu už nuoširdų vaiko juoką ( net žandai plyšta ) . Tokių fotkių šitame konkurse nedaug
As kaip tik norejau pirma ideti nuotraukyte, kur mano dukra labai santuriai sypsosi, ale Dzokonda,
bet apsigalvojau. Dalyvauja kita, kur sypsosi laaabai placiai
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:13)
Man kartais atrodo, geriau parašyti vieną žodį ( pavadinime), nei ketureilius nusikalbėjimus . Nedaug vykusių poečių tarp mūsų mamyčių
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 15:01)
nezinau kokia is manes poete, bet kartais kaip perskaitai ... net tenka itraukt ir seimos narius, kad isgirstu "grazia" kuryba
O ar esat girdeje apie baltasias eiles? Juk eiles nebutinai turi rimuotis
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 16:18)
O ar esat girdeje apie baltasias eiles? Juk eiles nebutinai turi rimuotis
nea , nesu girdėjusi apie baltąsias eiles . Ir, kad eilės nebūtinai turi rimuotis nežinojau . Bet apie Rimus ir nekalbėjom
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 17:06)
nea , nesu girdėjusi apie baltąsias eiles . Ir, kad eilės nebūtinai turi rimuotis nežinojau . Bet apie Rimus ir nekalbėjom
va cia ir cia baltos eiles. Sakysi, kad zmogus nemoka eiliu rasyti kaip ir dauguma siame konkurse dalyvaujanciu?
Man asmeniskai, siame konkurse yra tikrai graziu eiliu nemazai, kurios daug labiau vertos demesio, negu kai kurie pavadinimai is vieno zodzio
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:26)
va cia baltos eiles. Sakysi, kad zmogus nemoka eiliu rasyti kaip ir dauguma siame konkurse dalyvaujanciu?
O ką čia mokėti?
...tylėjime
...kalėjime
...kalbėjime
...nusikalbėjime
P.S. o kas tas meškiukas ? Nu tas baltų eilių poetas?
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:26)
Man asmeniskai, siame konkurse yra tikrai graziu eiliu nemazai, kurios daug labiau vertos demesio, negu kai kurie pavadinimai is vieno zodzio
Nesiginčiju , kad pasitaiko įdomių pavadinimų ( gražiomis eilėmis vadinti nedrįsčiau ). Bet...retai. Beje, kalbėjau ne tik apie šį konkursą. Kalba buvo apie pavadinimus...kalbėjimus....kliedėjimus.... Tai ir paminėjau, jog nemokančios baltų ar gelsvų eilių kurti, geriau jau savo foto pavadintų vienu žodžiu
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 17:35)
O ką čia mokėti?
...tylėjime
...kalėjime
...kalbėjime
...nusikalbėjime
Nesiginčiju , kad pasitaiko įdomių pavadinimų ( gražiomis eilėmis vadinti nedrįsčiau ). Bet...retai. Beje, kalbėjau ne tik apie šį konkursą. Kalba buvo apie pavadinimus...kalbėjimus....kliedėjimus.... Tai ir paminėjau, jog nemokančios baltų ar gelsvų eilių kurti, geriau jau savo foto pavadintų vienu žodžiu
...tylėjime
...kalėjime
...kalbėjime
...nusikalbėjime
Ka cia moketi? O pabandyk pati ka nors tokio sukurti, pamatysi, kad nera jau taip lengva
Nezinau, kas tas meskiukas, kaip ir nezinau kas ta sena karve
nezinau, kurias eiles vadini netikusiomis, todel negaliu gincytis, ar jos grazios ar ne
O del pavadinimo vienu zodziu, tai jau geriau visai tada konkurse nedalyvauja, jei jau nesugeba sugalvoti kazko isskyrus vaiko varda
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:45)
O del pavadinimo vienu zodziu, tai jau geriau visai tada konkurse nedalyvauja, jei jau nesugeba sugalvoti kazko isskyrus vaiko varda
Betgi čia ne baltų eilių konkursai? Mano nuomonė- priešinga. Nesi poetas ( meškiukas ), daug neišsiplėsk
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 18:12)
Betgi čia ne baltų eilių konkursai? Mano nuomonė- priešinga. Nesi poetas ( meškiukas ), daug neišsiplėsk
Na cia galima pasigincyti, man pavyzdziui meskiuko eiles patiko
Taip, jei nesugebi kurt eiliu, tai neissiplesk, su tuo sutinku, bet juk galima labai daug ivairiu trumpu pavadinimu sugalvoti (pavyzdziu nevardinsiu, nes dar kas ims ir pasinaudos gera ideja ), o ne tik varda
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 18:20)
bet juk galima labai daug ivairiu trumpu pavadinimu sugalvoti ,o ne tik varda
Kadangi vardo sugalvoti jau nebereikia (vaikas- su vardu), darau išvadą, kad toji mamytė- beviltiška