Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

" nėra pasaulyje brangesnės dovanos,
nei laiminga vaiko šypsena..."

" šelmiukė "
bigsmile.gif jau tokios nuostabios mergytės wub.gif
Atsakyti
Ir aš fotkę įdėjau assa.gif Dabar teiskit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 06 21, 15:52)
Ir aš fotkę įdėjau assa.gif Dabar teiskit lotuliukas.gif

jau patvirtino g.gif nemačiau dar kažkaip lens.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:26)
...Balsuosiu už nuoširdų vaiko juoką ( net žandai plyšta ) 4u.gif . Tokių fotkių šitame konkurse nedaug smile.gif

As kaip tik norejau pirma ideti nuotraukyte, kur mano dukra labai santuriai sypsosi, ale Dzokonda,
user posted image
bet apsigalvojau. Dalyvauja kita, kur sypsosi laaabai placiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJ_Lt: 21 birželio 2006 - 15:16
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:13)
Man kartais atrodo, geriau parašyti vieną žodį ( pavadinime), nei ketureilius nusikalbėjimus doh.gif . Nedaug vykusių poečių tarp mūsų mamyčių verysad.gif

QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 15:01)
drinks_cheers.gif  nezinau kokia is manes poete, bet kartais kaip perskaitai ...  doh.gif   net tenka itraukt ir seimos narius, kad isgirstu "grazia" kuryba  hihihi.gif   blush2.gif

O ar esat girdeje apie baltasias eiles? mirksiukas.gif Juk eiles nebutinai turi rimuotis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 21 birželio 2006 - 15:25
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 16:18)
O ar esat girdeje apie baltasias eiles?  mirksiukas.gif  Juk eiles nebutinai turi rimuotis tongue.gif

nea blink.gif , nesu girdėjusi apie baltąsias eiles blink.gif . Ir, kad eilės nebūtinai turi rimuotis nežinojau schmoll.gif . Bet apie Rimus ir nekalbėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 17:06)
nea blink.gif , nesu girdėjusi apie baltąsias eiles blink.gif . Ir, kad eilės nebūtinai turi rimuotis nežinojau schmoll.gif . Bet apie Rimus ir nekalbėjom biggrin.gif

va cia ir cia baltos eiles. Sakysi, kad zmogus nemoka eiliu rasyti kaip ir dauguma siame konkurse dalyvaujanciu? g.gif
Man asmeniskai, siame konkurse yra tikrai graziu eiliu nemazai, kurios daug labiau vertos demesio, negu kai kurie pavadinimai is vieno zodzio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 21 birželio 2006 - 16:30
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:26)
va cia baltos eiles. Sakysi, kad zmogus nemoka eiliu rasyti kaip ir dauguma siame konkurse dalyvaujanciu? 

unsure.gif O ką čia mokėti? blink.gif
...tylėjime
...kalėjime
...kalbėjime
...nusikalbėjime
P.S. o kas tas meškiukas rolleyes.gif ? Nu tas baltų eilių poetas?
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:26)
Man asmeniskai, siame konkurse yra tikrai graziu eiliu nemazai, kurios daug labiau vertos demesio, negu kai kurie pavadinimai is vieno zodzio   smile.gif

Nesiginčiju unsure.gif , kad pasitaiko įdomių pavadinimų g.gif ( gražiomis eilėmis vadinti nedrįsčiau blush2.gif ). Bet...retai. Beje, kalbėjau ne tik apie šį konkursą. Kalba buvo apie pavadinimus...kalbėjimus....kliedėjimus.... rolleyes.gif Tai ir paminėjau, jog nemokančios baltų ar gelsvų eilių kurti, geriau jau savo foto pavadintų vienu žodžiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena karvė: 21 birželio 2006 - 16:36
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 17:35)
unsure.gif O ką čia mokėti? blink.gif
...tylėjime
...kalėjime
...kalbėjime
...nusikalbėjime
P.S. o kas tas meškiukas rolleyes.gif ? Nu tas baltų eilių poetas?

Nesiginčiju unsure.gif , kad pasitaiko įdomių pavadinimų g.gif  ( gražiomis eilėmis vadinti nedrįsčiau blush2.gif ). Bet...retai. Beje, kalbėjau ne tik apie šį konkursą. Kalba buvo apie pavadinimus...kalbėjimus....kliedėjimus.... rolleyes.gif  Tai ir paminėjau, jog nemokančios baltų ar gelsvų eilių kurti, geriau jau savo foto pavadintų vienu žodžiu 4u.gif

Ka cia moketi? O pabandyk pati ka nors tokio sukurti, pamatysi, kad nera jau taip lengva ax.gif

Nezinau, kas tas meskiukas, kaip ir nezinau kas ta sena karve mirksiukas.gif

nezinau, kurias eiles vadini netikusiomis, todel negaliu gincytis, ar jos grazios ar ne rolleyes.gif

O del pavadinimo vienu zodziu, tai jau geriau visai tada konkurse nedalyvauja, jei jau nesugeba sugalvoti kazko isskyrus vaiko varda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 21 birželio 2006 - 16:52
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 17:45)
O del pavadinimo vienu zodziu, tai jau geriau visai tada konkurse nedalyvauja, jei jau nesugeba sugalvoti kazko isskyrus vaiko varda  tongue.gif

Betgi čia ne baltų eilių konkursai? Mano nuomonė- priešinga. Nesi poetas ( meškiukas biggrin.gif ), daug neišsiplėsk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 18:12)
Betgi čia ne baltų eilių konkursai? Mano nuomonė- priešinga. Nesi poetas ( meškiukas biggrin.gif ), daug neišsiplėsk mirksiukas.gif

Na cia galima pasigincyti, man pavyzdziui meskiuko eiles patiko smile.gif
Taip, jei nesugebi kurt eiliu, tai neissiplesk, su tuo sutinku, bet juk galima labai daug ivairiu trumpu pavadinimu sugalvoti (pavyzdziu nevardinsiu, nes dar kas ims ir pasinaudos gera ideja blush2.gif ), o ne tik varda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 21 birželio 2006 - 17:23
QUOTE(Astraja @ 2006 06 21, 18:20)
bet juk galima labai daug ivairiu  trumpu pavadinimu sugalvoti ,o ne tik varda  mirksiukas.gif

Kadangi vardo sugalvoti jau nebereikia (vaikas- su vardu), darau išvadą, kad toji mamytė- beviltiška verysad.gif
Atsakyti