Ne nu vat ir kodel as nekenciu bobu, suleisk bl i viena kruva tai uzkapos apsiks uzpletkavos ir po pasauli paskleis
Nekeiciam zmogaus keiciam poziuri i situacija. Tegul turi ta laiskeli jeigu jam reikia tai ka cia dabr bepadarysi, jeigu labai idomu paklauskit kodel jis ji nesiojasi. O seip relax jusu uzduotis padaryti santykius tokius kad jis ne tik ta laiskeli ismesti noretu bet ir apskritai prisiminimai is galvos issitrintu. Dirbkite su savimi ir savo santykiais ne su daiktais. Sunkus darbas, bet apdovanojimas labai saldus
Nekeiciam zmogaus keiciam poziuri i situacija. Tegul turi ta laiskeli jeigu jam reikia tai ka cia dabr bepadarysi, jeigu labai idomu paklauskit kodel jis ji nesiojasi. O seip relax jusu uzduotis padaryti santykius tokius kad jis ne tik ta laiskeli ismesti noretu bet ir apskritai prisiminimai is galvos issitrintu. Dirbkite su savimi ir savo santykiais ne su daiktais. Sunkus darbas, bet apdovanojimas labai saldus
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 10, 10:16)
Ir ką? Negali žmogus turėti prisiminimų? Neieškok problemų ten, kur jų nėra ir mažiau knaisiokis po ne savo daiktus.
Kam prikaisioti knaisiojimus po svetimus daiktus? Keista kai seimoje moteris negali atsidaryti vyro pinigines, juk jie seima! Jei man reik atsidarau vyro pinigine ir pasiemu banko kortele, ar pinigu, jis is mano gali imti taip pat, juk mes seima.Nematau tame nieko blogo
QUOTE(Nakviša @ 2014 02 10, 20:37)
Aš grubiai: išžudykim buvusio partnerio palikuonis, nes tai yra praeitis.
Kaip liūtai daro ateidami ir užimdami praidą.
Mano vestuvinės nuotraukos ir jaunystės nuotraukos padėtos su kitomis vestuvių fito. Tai BUVO, ar būtina atsisakyti savo praeities, vien tik dėl kito komforto? Gal tai irgi nepagarba kitam asmeniui, nes nėra gerbiama jo praeitis.
Kaip liūtai daro ateidami ir užimdami praidą.
Mano vestuvinės nuotraukos ir jaunystės nuotraukos padėtos su kitomis vestuvių fito. Tai BUVO, ar būtina atsisakyti savo praeities, vien tik dėl kito komforto? Gal tai irgi nepagarba kitam asmeniui, nes nėra gerbiama jo praeitis.
Nuotraukos albume yra visai kas kita, o jei tavo antra puse nesiotusi pinigineje kokios nors savo ex merginos nuotrauka, ar labai smagu butu? as tikrai nesu pavydi, bet tokie dalykai man ne prie sirdies.Jei man koks nors ex vaikinas butu nupirkes masina, telefona nemesciau ju lauk vien del to kad tai nupirko jis, neversciau ir vaikino atsisakyti to daikto...
QUOTE(Bulvė @ 2014 05 04, 11:21)
Kam prikaisioti knaisiojimus po svetimus daiktus? Keista kai seimoje moteris negali atsidaryti vyro pinigines, juk jie seima! Jei man reik atsidarau vyro pinigine ir pasiemu banko kortele, ar pinigu, jis is mano gali imti taip pat, juk mes seima.Nematau tame nieko blogo
kokia jie šeima? Sumetė skudurus į krūvą ir jau šeima?
QUOTE(kanauninkė @ 2014 02 10, 15:45)
Kaip tai liks slapta, jei jūs dienoraščius kratot? Jokio privatumo.
vedziau dienorasti paauglystej... mama perskaite.... sake zvenge juodai is mano minciu. o man tai atrode rimta. nors rasytas jis tik visokiais pasvajimais, islieti energija ir ttt....
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 05, 11:14)
Na jei ir ne seima, vistiek nematau nieko blogo kad mergina kazka nori paimti is vaikino pinigines, jei man reikdavo pinigines vyras jos niekada nuo manes neslepdavo...Ir jei jau ir ilindo ne i ta skyriu i kuri reik nematau nieko tame blogo savo vyro netikrinu, bet jei reiktu patikrinciau
QUOTE(Raudonai-žalia @ 2014 04 21, 07:58)
Kažką panašaus patyriau. Tik pradėjus kalbėtis jis viską neigė, ale viskas seniai pamiršta ir nesvarbu. Bet paskui pasirodė, kad vistik buvo svarbu. Vyrai moka gerai savo jausmus slėpti.
O iš ko paskui pasirodė? Ir kodėl - svarbu?
QUOTE(Fabula @ 2014 05 03, 08:17)
Ne nu vat ir kodel as nekenciu bobu, suleisk bl i viena kruva tai uzkapos apsiks uzpletkavos ir po pasauli paskleis
Pasirašau po kiekvienu žodžiu geriau jau autorė skirtų laiką kurti ir puoselėti santykius, o ne spėlioti, kodėl nuotrauką nešiojasi.
Aš irgi kartais išsitraukusi paskaitau senus laiškus, ir ką? Nematau tame nieko bloga, netgi atvirkščiai - pasiglostau savimeilę ir sau šypsausi toliau.
O savo vyrą labai myliu ir nei kiek neabejoju, kad jis man skirtasis.
Nebent... ta nuotrauka - tik ledkalnio viršūnė, autorės miglotų įtarimų/nuojautų įsikūnijimas... Jei yra ir daugiau pavojaus ženklų, tik tuomet verta suklusti. Juk viena kregždė - dar ne pavasaris
O kodėlgi nepaklausus to vyro, jei jau taip įdomu?
Daug geriau nei prisigalvot visokių versijų ir graužtis.
Beje, aš irgi savo el. pašte dar turiu buvusiojo laiškų ir kažkur namie turiu nuotraukų albumą su jo ranka rašytais laiškais, nors jau 9 metai esu su vyru, už kurio greitai ištekėsiu.
Ir tuos laiškus turiu ne todėl, kad ilgėčiausi buvusiojo ar kad jį mylėčiau ar dar koks "bla bla bla". Aš juk jį pati palikau. Aš juos turiu tiesiog todėl, kad tas ex buvo labai mielas žmogus, man daug padėjęs, nieko nenusikaltęs ir tik geri prisiminimai apie jį (nors galų gale aš jį ir įskaudinau stipriai). Ir nors man malonu prisiminti mūsų draugystę, tai tikrai nereiškia kad norėčiau vėl su juo būti ar dar kokių pasvaičiojimų.
Daug geriau nei prisigalvot visokių versijų ir graužtis.
Beje, aš irgi savo el. pašte dar turiu buvusiojo laiškų ir kažkur namie turiu nuotraukų albumą su jo ranka rašytais laiškais, nors jau 9 metai esu su vyru, už kurio greitai ištekėsiu.
Ir tuos laiškus turiu ne todėl, kad ilgėčiausi buvusiojo ar kad jį mylėčiau ar dar koks "bla bla bla". Aš juk jį pati palikau. Aš juos turiu tiesiog todėl, kad tas ex buvo labai mielas žmogus, man daug padėjęs, nieko nenusikaltęs ir tik geri prisiminimai apie jį (nors galų gale aš jį ir įskaudinau stipriai). Ir nors man malonu prisiminti mūsų draugystę, tai tikrai nereiškia kad norėčiau vėl su juo būti ar dar kokių pasvaičiojimų.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 02 10, 03:59)
Prieš porą savaičių dariausi manikiūrą grožio salone ir nešiausi savo laką. Dar ir dabar jis pas mane rankinėje mėtosi. Kaip suprasti tokį elgesį.
Mergina patarimo praso o cia dauguma tyciojasi.
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 05, 12:14)
o kas šeimą daro šeima? tik santuoka?
QUOTE(viktorija1984 @ 2014 02 10, 09:58)
labas mergaites,net neturiu su kuom pasitarti,noreciau paklausti Jusu kaip jus elgtumetes mano situacijoje ir gal ka nors man galetumete patarti nes nezinau kad daryti...gyvenu su vaikinu 2 metus,neseniai radau laiska jo buvusios merginos kuri rase jam ta laiska labai senai kol dar draugavo..laiskas buvo jo piniginej ir visa laika jis nesiodavo su savim ir iki siol nesioja...kaip suprasti toki elgesi?
Man buvo panasi situacija, tik tai buvo ne laiskas ir as buvau tas zmogus, kuris nesiojosi pinigineje kai ka. Pirma karta, kai pasikeiciau pinigine, tai turejau toki skyreli, kur visus lapelius dedavau (kartais svarbius cekiukus, kartais ant lapelio uzsirasytus adresus ar numerius...), tai kai persidejau i nauja pinigine, paemiau visa ta kuoksta ir isidejau i naujaja. O veliau, kai pati atsitiktinai radau, kad persidejau su tais visais lapeliais ir ta "kai ka", tai iki dabar nesiojuosi ir nesuku galvos is ipratimo, matyt, ar gal kazkokie sentimentai..