Įkraunama...
Įkraunama...

radau..kai ką

Žinoma, kad nebūtinai tai reiškia, bet jei jau autorei kyla tokios mintys, gal kažką ir reiškia, kad jai neramu, bijo net paklausti apie tai, kam to reikia. Gal vyrukas kitokio būdo, romantiškesnis, gal ta meilė buvo pati pačiausia jo gyvenime ir jis ja iki šiol gyvena, parodydamas tai per kitus ženklus. Man tarkim nepatiktų toks prieraišumas ir buvusių santykių ženklai piniginėse, ne pakabukas, tai kiek neutraliau, nei asmeninis laiškas ar nuotrauka, ar kokia plaukų sruogelė biggrin.gif
Papildyta:
Naktibalda, na mes tai kietos tiesios moterys, santykiai su vyrais kitame lygmenyje, bet čia matyt dar ne tas lygis, visai kitas, kai menkos bangelės gali įsiūbuoti valtelę ne ton pusėn, be irklų ir inkarų.
Atsakyti
Nereikia taip viską gilinti. Buvo etapas, buvo jausmai. O laiškai iš praeities nieko nelemia. Tai tik prisiminimai, ir nieko čia baisaus. Jei turėčiau tokių laiškų irgi nemesčiau, ne dėl susigrąžinimo, o dėl gražių prisiminimų. O jei yra meilė ex, tai jokie išmesti laiškai jos nepanaikins.
Atsakyti
Ar nešiotum prie "širdies", arčiau kūno? Su savimi visur su savimi. Va čia vyrai visai kitaip vertina tuos dalykus, kaip aš suprantu. Čia gal mums, moterims, kitaip. V.ž. reikia paklausti ir išsiaiškinti, kiek ten gilu ir kiek svarbu. Arba nereikia gilintis, gyventi savo gyvenimą, džiaugtis santykiais ir nesukti sau galvos. Jei įsisuka netikrumas, vadinasi tam yra palanki dirva.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 02 11, 10:59)
bijo net paklausti apie tai,


Aš manau, kad čia ir yra pagrindinė daugelio nesusikalbėjimų ir nesusipratimų problema. Kai bijoma paklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 02 11, 10:20)
Jei įsisuka netikrumas, vadinasi tam yra palanki dirva.

Būtent, jei nesi tikras tai baisu ir klausti biggrin.gif . Bet čia jau kitos problemos ne laiškelio.
Iš vis gal įsidėjo ir pamiršo išsiimti, arba neturi tam vietos biggrin.gif . Gali būti taip elementaru ir suprantama rolleyes.gif , kad šiandieninės sąmokslo teorijos gali pasirodyti kone kaip pasaulio pabaiga.

Arčiau nei tavo mintys nieko negali būti. Todėl daiktai ir yra daiktai, laiškai ir yra laiškai, o vat mintys ir jausmai tai niekas jų neatims.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 11, 10:26)
o vat mintys ir jausmai tai niekas jų neatims.


Tai gi kad... Aš esu susidūrusi su tokiu dūsautoju, ir tai išties sudėtinga, kai tai tiesiogiai paliečia. Atrodo, kad viskas gerai, lyg ir, bet "vieną gražią dieną" išlenda galas, ir suprantu, kad vis dar slapta dūsauja dėl to, kas buvo, pražuvo, pirmoji meilė jau su kitu ir šansų tam nėra, bet jis toliau dūsauja, ne dėl manęs. Nafig. schmoll.gif
Atsakyti
o šiaip šitoj situacijoj svarbu kiek asmeninė ir slapta erdvė tam vaikinui yra piniginė smile.gif gal jam jokio skirtumo kur laikyt tą laišką-ar palėpėj,ar piniginėj smile.gif Va viena pažįstama vis dar nešioja žiedą,kurį kažkada seniai dovanojo eksas. Nu tai... nieko tas eksas jai 100 metų nereiškia,bet ŽIEDAS gražus
Atsakyti
Tegul mergina pakeičia laiškelį. Išima ex, įdeda savo biggrin.gif ir tegul pažiūri kas bus cool.gif . Nebent jis nežino ,kad ji ten šeimininkavo cool.gif . O jei slapta pašeimininkavo tai bausmė už smalsumą. Kad tokios problemos gyvenime tik būtų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 02 11, 10:20)
Ar nešiotum prie "širdies", arčiau kūno? Su savimi visur su savimi. Va čia vyrai visai kitaip vertina tuos dalykus, kaip aš suprantu. Čia gal mums, moterims, kitaip. V.ž. reikia paklausti ir išsiaiškinti, kiek ten gilu ir kiek svarbu. Arba nereikia gilintis, gyventi savo gyvenimą, džiaugtis santykiais ir nesukti sau galvos. Jei įsisuka netikrumas, vadinasi tam yra palanki dirva.

hmmm, paprastai vyrai nešioja piniginę galinėje kelnių kišenėje...todėl, išeina, kad ne arčiau širdies, o arčiau užpakalio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 10, 20:55)
Saugau visus romantiskus laiskus, laiskelius. Kartais juos perziuriu, kai buvau jaunesne, net dali laisku ismeciau, mat jie man pasirode banalus. Durne buvau. Dabar, skaitant visi jie man atrodo banalus, bet juos saugau, malonu prisiminti praeiti. Sentimentai uzvaldo. Pamegintu mano vyrelis pavydo scena iskelti del tokiu menkniekiu. As lygiai taip pat turiu visa pluosta man tevo rasytu laisku, mat jis mego rasyti laiskus, atvirutes is miestu, kur vykdavo i komandiruotes. Tai irgi mano praeitis. Kodel viena praeities dalis yra priimtina, kita jau kelia itarimus, abejones.

Nematau problemu, kai zmones issaugo laiskus, nuotraukas. Nes tai ju gyvenimo dalis. Pvz man labai patinka skaityti publikuotus izymiu zmoniu meiles laiskus.

Nezinau, bet mano galva visi ten tie pavydai, abejones kyla, nes zmones visu pirma abejoja savimi, savo patrauklumu. Del to knisasi kito piniginese, korepsondencijose, skaito dienorascius. Velnias zino ko iesko. O kai suranda, vietoj to kad pakalbetu, tyliai veda pavydo "sultyse", po viena plaukeli nuo galvos draskosi. Mazochistai.

drinks_cheers.gif as taip pat....
Atsakyti
Šiaip dar pagalvojau, kad žymiai didesnė bėda būtų, jei tas laiškelis būtų rašytas ne prieš 4 m., o prieš savaitę mirksiukas.gif
Va tada tai tikrai bėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 02 11, 12:07)
Šiaip dar pagalvojau, kad žymiai didesnė bėda būtų, jei tas laiškelis būtų rašytas ne prieš 4 m., o prieš savaitę  mirksiukas.gif
Va tada tai tikrai bėda  smile.gif

Gal taip ir yra umn.gif , datos parašymas gal tik pėdų mėtymas dirol.gif . Žmogelis nespėjo išsiimti.
Atsakyti