Įkraunama...
Įkraunama...

radau..kai ką

QUOTE(Monteverte @ 2014 02 10, 13:42)
Jei tikrai slapta, bet tai nekenkia gyvenimo partneriui, tai jis to ir neturi niekada sužinoti ar kankintis, kad rado, bet nėra kaip skaityti, juk slapta ir pan.

Kaip tai liks slapta, jei jūs dienoraščius kratot? Jokio privatumo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 10, 16:42)
Tokiu atveju, reikia jį gerai paslėptą laikyti, o ne savo piniginėje, kurioje kartais draugė/žmona/partnerė ar kitas artimas gali kada pasiknisti, ieškodamas savo daikto, kuris buvo priimtas į tą piniginę ir netyčia užsilikęs.
Jei tikrai slapta, bet tai nekenkia gyvenimo partneriui, tai jis to ir neturi niekada sužinoti ar kankintis, kad rado, bet nėra kaip skaityti, juk slapta ir pan.

Tai kad sakėt skaitytumėt net radusi su dideliu užrašu ant viršelio "Neskaityti, asmeniška".
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2014 02 10, 15:45)
Kaip tai liks slapta, jei jūs dienoraščius kratot? Jokio privatumo.

Užrakintų nelaužčiau, bet radusi, paklausčiau kas ir kaip. Jei sužinočiau, kad tai meniškos, BDSM sielos ar kitokios fantazijos, o ne šiaip paslaptys, pasiteiraučiau ar nieko netrūksta, ar viskas gerai gyvenime, santykiuose ir pan.
Tai kas blogai? Kuo dar mane apkaltinsite? Gal jau apkaltą man išsiuntėte g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 02 10, 15:48)
Tai kad sakėt skaitytumėt net radusi su dideliu užrašu ant viršelio "Neskaityti, asmeniška".

Ne, tai jūs nemokate skaityti. Bandykite dar kartą.
Atsakyti
Monteverte, nu ir va-paklaustum ir tiek. O šitas vaikinas net neslėpė kažkur giliai to laiško,piniginėj nešiojos. Panikė lindo,rado,bet jis net neslėpė gi. O ta va -jaučias nemaloniai,nors laiškas seniena,rašytas tada,kai jos pačios nei mintyse tam vyrui nebuvo. O ji dar jaučiasi tipo užpulta,kai jai pasakė,kad nėr ko čia tryzniot. Klausia-oi ką daryt,bet matyt tikisi kito atsakymo,tik kažkin kokio.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2014 02 10, 15:56)
Monteverte, nu ir va-paklaustum ir tiek. O šitas vaikinas net neslėpė kažkur giliai to laiško,piniginėj nešiojos. Panikė lindo,rado,bet jis net neslėpė gi. O ta va -jaučias nemaloniai,nors laiškas seniena,rašytas tada,kai jos pačios nei mintyse tam vyrui nebuvo. O ji dar jaučiasi tipo užpulta,kai jai pasakė,kad nėr ko čia tryzniot. Klausia-oi ką daryt,bet matyt tikisi kito atsakymo,tik kažkin kokio.

Situacijų gyvenime yra visokių, reikia skaityti ką rašo kitas žmogus. Juk jau pateikiau vieną iš galimų scenarijų. O kas, jei tas vaikinas slepia tai, kad vis dar įsikibęs senos meilės, ar kažkokių prisiminimų, kad turi neišspręstų problemų ar pan.?
Ką, negali būti įvairių variantų? Žmonės moka įvairiai slėpti tikrus savo jausmus. Be to, mes nieko nežinome apie jų porą, kiek laiko jie kartu, kokie tiksliai santykiai, ką jaučia pati Viktorija, gal kokių detalių dabar jai aiškėja?

P.S. ir tiek? unsure.gif Nieko sau tiek. Rasti senos meilės vis dar nešiojamus laiškus ne šiaip kur giliai kažkokioje skrynutėje, skirtoje prisiminimams, bet kasdienėje piniginėje? g.gif Jei jūsų vyrai irgi taip daro ir jums tai natūralu, kad atrodo "tik tiek", tai akivaizdu kodėl nesusišnekame. Maniškis taip nedaro.
Atsakyti
Man tai irgi butu smugis zemiau juostos. Protas lyg ir sako, kad nieko tokio, juk pasirinko tave, nu bet velniava, cia reik suprasti, kad jisai ziauriai ja brangina. Bjauru... Gal per mazai tu jam kraujo pagerei.. Zinai, vyrus gerai kartais pakankinti, kad iki galo isitikintum, kad tave vertina.
Neistverciau, pakelciau veja saviskiui. Cia nera geras sprendimas ir pasiulymas, bet as tiesiog tureciau sprogti.
Atsakyti
Dar graziau,pradekim nesioti laiskus,foto zmoniu,kurie jau nera musu gyvenime,tai praeitis,viskas,kam tie sentimentai,kai esi su kitu zmogumi?As tai suprasciau,kaip nepagarba man.
Atsakyti
QUOTE(*blablabla* @ 2014 02 10, 16:58)
Dar graziau,pradekim nesioti laiskus,foto zmoniu,kurie jau nera musu gyvenime,tai praeitis,viskas,kam tie sentimentai,kai esi su kitu zmogumi?As tai suprasciau,kaip nepagarba man.

Aš grubiai: išžudykim buvusio partnerio palikuonis, nes tai yra praeitis.
Kaip liūtai daro ateidami ir užimdami praidą.

Mano vestuvinės nuotraukos ir jaunystės nuotraukos padėtos su kitomis vestuvių fito. Tai BUVO, ar būtina atsisakyti savo praeities, vien tik dėl kito komforto? Gal tai irgi nepagarba kitam asmeniui, nes nėra gerbiama jo praeitis.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 02 10, 20:37)
Aš grubiai: išžudykim buvusio partnerio palikuonis, nes tai yra praeitis.
Kaip liūtai daro ateidami ir užimdami praidą.

Mano vestuvinės nuotraukos ir jaunystės nuotraukos padėtos su kitomis vestuvių fito. Tai BUVO, ar būtina atsisakyti savo praeities, vien tik dėl kito komforto? Gal tai irgi nepagarba kitam asmeniui, nes nėra gerbiama jo praeitis.

Nereikia krastutinumu.
Tai padeta,bet ne pinigeje,jauti skirtuma tarp siu dalyku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 10 vasario 2014 - 21:26
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 10, 21:25)
Nereikia krastutinumu.

Aš jau pastebėjau, kad kai kurios sunkiai jaučia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 10, 21:25)
Nereikia krastutinumu.

Aš jaučiu, net dėl 4 metų senumo seilėtų laiškų sysioti nepradėčiau.
Gaila, kad man niekas nerašė, dar į dėžutę su raudonu kaspinėliu įdėčiau. Tai taip romantiška, saugoti savo prisiminimus.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 10, 21:43)
Aš jau pastebėjau, kad kai kurios sunkiai jaučia mirksiukas.gif

Nemyžk į batą, skaitytoja.
Atsakyti
Saugau visus romantiskus laiskus, laiskelius. Kartais juos perziuriu, kai buvau jaunesne, net dali laisku ismeciau, mat jie man pasirode banalus. Durne buvau. Dabar, skaitant visi jie man atrodo banalus, bet juos saugau, malonu prisiminti praeiti. Sentimentai uzvaldo. Pamegintu mano vyrelis pavydo scena iskelti del tokiu menkniekiu. As lygiai taip pat turiu visa pluosta man tevo rasytu laisku, mat jis mego rasyti laiskus, atvirutes is miestu, kur vykdavo i komandiruotes. Tai irgi mano praeitis. Kodel viena praeities dalis yra priimtina, kita jau kelia itarimus, abejones.

Nematau problemu, kai zmones issaugo laiskus, nuotraukas. Nes tai ju gyvenimo dalis. Pvz man labai patinka skaityti publikuotus izymiu zmoniu meiles laiskus.

Nezinau, bet mano galva visi ten tie pavydai, abejones kyla, nes zmones visu pirma abejoja savimi, savo patrauklumu. Del to knisasi kito piniginese, korepsondencijose, skaito dienorascius. Velnias zino ko iesko. O kai suranda, vietoj to kad pakalbetu, tyliai veda pavydo "sultyse", po viena plaukeli nuo galvos draskosi. Mazochistai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2014 - 23:00