QUOTE(MuzikALI @ 2014 02 20, 11:17)
nepaminejau, kad maitinu tik savo pienuku.
kaip daug kur raso, reikia labai ziureti, ka valgau. bet, tiesa sakant, as nebezinau net ka galima valgyti jau

))) atrodo, visko, kas galetu alergizuoti atsisakiau (citrusiniu vaisiu, sokolado ir t.t.).
Sunkiausia su ta dieta yra pradzioje, veliau kazkaip viskas susidelioja i savo vietas, pripranti prie maisto produktu, ismoksti zaisti su keliais. As maitinausi su 4-5 produktais praktiskai metus laiko. To pasekoje veliau isitraukeme daugiau produktu i savo mityba, prasivalem.
Gaminkite ivairius troskinius, mesos su darzovemis (darzoves kaip ir rase, baltos, zalios spalvos, cukinija, kopustiniai - aisku cia reik ziuret ar pilvuko nepucia), jokios grietines, majonezu ar pomidoru padazo. Ir grudiniu kulturu labai individualu, maniskiui is kruopu ilga laika buvo tik sora, veliau kvinoja, bolivine balanda. Retesnes kulturos, ne pacio geriausio skonio, bet pripranti. Galite ir ryzius bandyti, kukuruzus. Siais laikais yra ryziu, kukuruzu miltu - juos galima naudoti tam tikram maisto ruosimui (apvoliojimui ir pan), ryziu makaronu ir pan. Su desertais mazai ka patarsiu - man cia buvo liudniausia, mano desertu ilga laika buvo virta obuoliene be jokiu priedu ir dziovintos slyvos

Na ir ivairios sriubos tinka. Del pieno produktu - kaip ir rase - jokiame pavidale. Na issitirsite gal aiskumo daugiau atsiras jums.
Beje, baigiau maitinti pries savaite - ziuriu ir stebiu kas dabar bus. Galvojau dar ilgiau maitinti, bet kai pora dienu nusprende jaunuolis nevalgyti, veliau jau ir pati nebedaviau.. Virs 1,8 m. maniskiui

Buvau pasiryzusi iki dvieju maitinti. Pabaigusi maitinimo karjera sakiau kai pulsiu valgyti viska is eiles - nueinu i parduotuve ir nezinau ko noriu - per ta laika atpratau matyt nuo iprasto kitiems maisto...