Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

O mes geriam tik vandeni arba obuoliu kompota. Arbatu jokiu nesame dar ragave...
Atsakyti
Sveikos

na va, galiu trumpai papasakoti, kaip pratęsiamas neįgalumas. Turėjo mano mažiukas metams, dabar kai ėjo į pabaigą, kreipėmės vėl pas gydytoją, ji surašė visus duomenis ir nustatė, kad tuo metu, kai lankėmės pas ją, scorad buvo 54 balai. O taip buvo pridėti visi kiti medicininiai išrašai, kurie buvo surinkti metų bėgyje, o jų tikrai nebuvo labai daug, nes situaciją valdėme ir labai stiprių paūmėjimų nebuvo, tik kelis kartus. Dabar neįgalumą pratęsė dvejiems metams 4u.gif . Taip, kad tas variantas, kai sakoma, jog vaikus mamos "užmaitina" negalimais produktais dėl scorad pakėlimo - mitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 15, 13:08)
Sveikos

na va, galiu trumpai papasakoti, kaip pratęsiamas neįgalumas. Turėjo mano mažiukas metams, dabar kai ėjo į pabaigą, kreipėmės vėl pas gydytoją, ji surašė visus duomenis ir nustatė, kad tuo metu, kai lankėmės pas ją, scorad buvo 54 balai. O taip buvo pridėti visi kiti medicininiai išrašai, kurie buvo surinkti metų bėgyje, o jų tikrai nebuvo labai daug, nes situaciją valdėme ir labai stiprių paūmėjimų nebuvo, tik kelis kartus. Dabar neįgalumą pratęsė dvejiems metams  4u.gif . Taip, kad tas variantas, kai sakoma, jog vaikus mamos "užmaitina" negalimais produktais dėl scorad  pakėlimo - mitas  4u.gif

Ačiū už info! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ateinu cia ieskoti patarimo. Mano dukrytei 1,8 menesiai, siandien nuvykome pas dkatara nes ant pilvuko atsirado issausejimas, apziurejo kad ir ant nugarytes yra, nustate egzema ( mes gyvenam Airijoj cia jie taip vadina) gryzusi namo daug skatinejausi.
Istrige trys pasikeitimai, kas galbut galejo tai sukelti.
Pakeiciau minkstikli, bet anlsciau kiek kartu keiciau niekaip nesuregavo.
Pyliau vaikisku johnsons putu i vonia pries maudynes.
O trecia daviau pries miega pirktini karves piena gerti. Ji man sesele liepe duoti nuo metuku, bet padavus kelias savaites pradejo skystai kakoti, kuri laika nedaviau. O pries pora savaiciu vel daviau ir ta demele atsirado. Nors as jai kosytes viriau nuo 5-6 menesiu karves piene. Ar gali buti taip,kad atsitiko taip nuo didesnes dozes pieno?
Pradejau ir vel duoti misinuka, daktaras taip patare.
Kaip patartumet ar man visiskai neduoti nieko su pienu?
Labai bijau kad visa taip nepereitu i astma.
Galvoju gal vykti i Lietuva ir ten darytis tyrimus ar dar kazkiek palaukti ir stebeti.

Israse mums antibjotikus ir locoid kremuka, bet kolkas juo netepiau. Tepu silcoc base ir lyg jau gereja.
O ir nera taip kad ji labai kasytusi. Tik kai perrengineju kartais pasikaso.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 15, 12:08)
Sveikos

na va, galiu trumpai papasakoti, kaip pratęsiamas neįgalumas. Turėjo mano mažiukas metams, dabar kai ėjo į pabaigą, kreipėmės vėl pas gydytoją, ji surašė visus duomenis ir nustatė, kad tuo metu, kai lankėmės pas ją, scorad buvo 54 balai. O taip buvo pridėti visi kiti medicininiai išrašai, kurie buvo surinkti metų bėgyje, o jų tikrai nebuvo labai daug, nes situaciją valdėme ir labai stiprių paūmėjimų nebuvo, tik kelis kartus. Dabar neįgalumą pratęsė dvejiems metams  4u.gif . Taip, kad tas variantas, kai sakoma, jog vaikus mamos "užmaitina" negalimais produktais dėl scorad  pakėlimo - mitas  4u.gif

Kai mes tęsėmės, per tą laikotarpį nebuvom lankęsi pas alergologę. Užteko tuo metu padarytų tyrimų ir vaizdo. Tad teoriškai - būčiau galėjus užmaitint. Tik tiek, kad ir be užmaitinimų pakankamą grožį maniškis turėjo ir turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 03 22, 15:55)
Kai mes tęsėmės, per tą laikotarpį nebuvom lankęsi pas alergologę. Užteko tuo metu padarytų tyrimų ir vaizdo. Tad teoriškai - būčiau galėjus užmaitint. Tik tiek, kad ir be užmaitinimų pakankamą grožį maniškis turėjo ir turi biggrin.gif

et, brangioji, tikiuosi, kad taviškiui tas vargas tęsis neilgai smile.gif
Atsakyti
ech, atejau pasiguosti.
Dukrytei metukai ir 7 menesiai, o valgome tik 6 produktus (bulve, morka, kiauliena, obuolius, banana ir kriauses) sad.gif
Pirma karta soras ragavome kelis kartus siais metais, taciau negaliu sakyti, kad jos tinka, truputi paberia, problemos su pilvuku atsiranda, tai tik kelis kartus esu i sriuba idejusi, kad nors kokio kitokio maistu gautu.
Taip pat bandeme 2 kartus si menesi kynva, bet panasu, kad ji labiau netinka nei soros doh.gif
Tad galima sakyti, kad kosiu nevalgome nuo liepos menesio.

O siandien isdrisau duoti vaikui grikiu po 8 menesiu pertraukos. Pagal tyrimus, kuriuos dare pries naujus santariskese grikiams kaip ir "-" dejo, taciau kai buvome sanatorijoje viename kabinete buvo bliudas grikiu (buvo ir kitu kruopu, taciau jos buvo spintoje, tai tik nuejus i ta kabineta dukrytei prasidedavo alergine sloga, ciaudedavo, tai spejau, kad galetu grikiai būti del to kalti), taciau siandien nusprendziai pabandyti.... ir nuo arbatinio saukstelio (be jokio kaupo) ekologisku nekepintu grikiu dukrytes problemines odos vietos vos ne slapiuoti pradejo doh.gif

ech... ir baisu net ka nors bandyti daugiau ir nezinau net ka bandyti, kad tikimybe butu didesne, kad produktas tiks.
Atsakyti
QUOTE(ramel @ 2014 03 22, 02:54)
Sveikos mamytes, ateinu cia ieskoti patarimo. Mano dukrytei 1,8 menesiai, siandien nuvykome pas dkatara nes ant pilvuko atsirado issausejimas, apziurejo kad ir ant nugarytes yra, nustate egzema ( mes gyvenam Airijoj cia jie taip vadina) gryzusi namo daug skatinejausi.
Istrige trys pasikeitimai, kas galbut galejo tai sukelti.
Pakeiciau minkstikli, bet anlsciau kiek kartu keiciau niekaip nesuregavo.
Pyliau vaikisku johnsons putu i vonia pries maudynes.
O trecia daviau pries miega pirktini karves piena gerti. Ji man sesele liepe duoti nuo metuku, bet padavus kelias savaites pradejo skystai kakoti, kuri laika nedaviau. O pries pora savaiciu vel daviau ir ta demele atsirado. Nors as jai kosytes viriau nuo 5-6 menesiu karves piene. Ar gali buti taip,kad atsitiko taip nuo didesnes dozes pieno?
Pradejau ir vel duoti misinuka, daktaras taip patare.
Kaip patartumet ar man visiskai neduoti nieko su pienu?
Labai bijau kad visa taip nepereitu i astma.
Galvoju gal vykti i Lietuva ir ten darytis tyrimus ar dar kazkiek palaukti ir stebeti.

Israse mums antibjotikus ir locoid kremuka, bet kolkas juo netepiau. Tepu silcoc base ir lyg jau gereja.
O ir nera taip kad ji labai kasytusi. Tik kai perrengineju kartais pasikaso.

Sveika,
Nežinau kiek teisingai galiu patarti, nes mūsų patirtis kiek kitokia, bet man panašu, kad vis gi yra alergija karvės pienui, nes jau pačioje pradžioje sureagavo viduriai. Šiaip vaikams iki 3 m. pienas nerekomenduojamas. Bandyčiau kurį laiką nieko neduoti su pienu, jei pagerės – vėl košes virti piene. Man tik įdomu, kodėl duodate mišinuką? Juk vaikas jau didelis, nepakanka normalaus maisto? blush2.gif

QUOTE(taskiukas @ 2014 03 22, 23:33)
ech, atejau pasiguosti.
Dukrytei metukai ir 7 menesiai, o valgome tik 6 produktus (bulve, morka, kiauliena, obuolius, banana ir kriauses) sad.gif
Pirma karta soras ragavome kelis kartus siais metais, taciau negaliu sakyti, kad jos tinka, truputi paberia, problemos su pilvuku atsiranda, tai tik kelis kartus esu i sriuba idejusi, kad nors kokio kitokio maistu gautu.
Taip pat bandeme 2 kartus si menesi kynva, bet panasu, kad ji labiau netinka nei soros doh.gif
Tad galima sakyti, kad kosiu nevalgome nuo liepos menesio.

O siandien isdrisau duoti vaikui grikiu po 8 menesiu pertraukos. Pagal tyrimus, kuriuos dare pries naujus santariskese grikiams kaip ir "-" dejo, taciau kai buvome sanatorijoje viename kabinete buvo bliudas grikiu (buvo ir kitu kruopu, taciau jos buvo spintoje, tai tik nuejus i ta kabineta dukrytei prasidedavo alergine sloga, ciaudedavo, tai spejau, kad galetu grikiai būti del to kalti), taciau siandien nusprendziai pabandyti.... ir nuo arbatinio saukstelio (be jokio kaupo) ekologisku nekepintu grikiu dukrytes problemines odos vietos vos ne slapiuoti pradejo doh.gif

ech... ir baisu net ka nors bandyti daugiau ir nezinau net ka bandyti, kad tikimybe butu didesne, kad produktas tiks.

Galvojau, kad mums jau labai blogai, bet paskaičiavus valgomus produktus gaunasi daugiau – 10: kopūstai, brokoliai, kalafijorai, kalakutiena, obuoliai, bananai, kriaušės, avokadai, kynva, burnotis. Tik galutinai nežinau ar visi tinka, nes dukrytė vis tiek paberta, bėrimai banguoja, panašu, kad nepriklausomai nuo maisto. Stipriai alergizuojančius produktus jau pamatom – tik gavus netinkamo produkto (ar pati, ar per MP) ji iš karto visa išrausta ir jau be antihistamininių neišsiverčiam. Todėl darau išvadą, kad jei tokios reakcijos nėra, reiškia tinka.
Mums taip pat po Santariškių tyrimų ne ką aiškiau – vieną kartą virtai morkai labai stipri alergija, po 2 savaičių jau alergijos nėra. Na morkos skyrėsi – pirmą kartą buvo jų, antrą – mūsų. Todėl kažkaip labiau pasitikiu savo nuojauta ax.gif
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar yra tokiių kuriems pavyko pasveikti?
Pavargom visi, labai sunku žiurėti į dukrą, kaip draskosi, kaip nori normalaus maisto. Pavargau ieškoti būdų, ar aš viso jie yra?
AD atsirado nuo 2,5 metukų, pakeitem trys alergologus, kurie moka išrašyt tik hormonus bei antihistaminus. Metus kaip, bandom homeopatiją, kol kas vis toj pačioj vietoj. Ar kam nors, kas nors padėjo?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2014 03 24, 15:59)
Sveikos,
ar yra tokiių kuriems pavyko pasveikti?
Pavargom visi, labai sunku žiurėti į dukrą, kaip draskosi, kaip nori normalaus maisto. Pavargau ieškoti būdų, ar aš viso jie yra?
AD atsirado nuo 2,5 metukų, pakeitem trys alergologus, kurie moka išrašyt tik hormonus bei antihistaminus. Metus kaip, bandom homeopatiją, kol kas vis toj pačioj vietoj. Ar kam nors, kas nors padėjo?

laba

padėjo alergizuojančių produktų išėmimas pusei metų GRIEŽTAI o paskui bandymas iš naujo įvesti... jei stresas didesnis būna ar netyčia užvalgo ko negalima pasidrąsko, žiemą truputėli blogiau turim kelias dėmeles ant veido ir ant plaštakų, o vasarą tik aš matau kad dar ne 100% pasveikus, o draugės, kurios matė visą eigą sako kad mamka išsigalvoja...
Atsakyti
Labas visoms, mazylei aplink akis raudonos demes..Kaip fanorai..Bandau drekinti..Laukiu aveeno kremo is JAV. Bet atsius geriausiai po menesiuko.
Gal bus kokiu atsiliepimu apie kremuka Dexeeryl? Kaip gydyti odele aplink akis, voku, paakiu odele? Bandau drekinti..Tai atrodo geriau, tai blogiau..Bet mazylei neniezti.

Maisto nekeitem, aplinka irgi nepasikeite..Speju, kad cia mums nuo Immunotrofino, kuri mazoji gere 2 men, nors jau 1 men negeria...Bet gal i organizma prilindo visokiu negerumu...Ir dabar jie lenda lauk...Valosi organizmas...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 25, 10:24)
Labas visoms, mazylei aplink akis raudonos demes..Kaip fanorai..Bandau drekinti..Laukiu aveeno kremo is JAV. Bet atsius geriausiai po menesiuko.
Gal bus kokiu atsiliepimu apie kremuka Dexeeryl? Kaip gydyti odele aplink akis, voku, paakiu odele? Bandau drekinti..Tai atrodo geriau, tai blogiau..Bet mazylei neniezti.

Maisto nekeitem, aplinka irgi nepasikeite..Speju, kad cia mums nuo Immunotrofino, kuri mazoji gere 2 men, nors jau 1 men negeria...Bet gal i organizma prilindo visokiu negerumu...Ir dabar jie lenda lauk...Valosi organizmas...

Mes jau antra didziaja pakuote ipusejome dexeryl. Mums jis tinka. Esu bandziusi ir kitokiu, bet kazkaip sitas tiko tai prie jo ir pasilikome. Aisku, kazko stebuklingo nera, bet drekina. Tepame kasdien ir ne po viena ir ne du kartus per diena.
Atsakyti