Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 17:22)
pasirodau su pirma foto sesija

Superinė thumbup.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 19:24)
play pal(u)  lotuliukas.gif

Aš rytoj pasiruošus aplankyti tą tašką Kaune, bent kad žinočiau kur jis yra, nes manau, kad bus iššluotas jis jūsų, bet ateičiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 06, 19:45)
Aš rytoj pasiruošus aplankyti tą tašką Kaune, bent kad žinočiau kur jis yra, nes manau, kad bus iššluotas jis jūsų, bet ateičiai.  mirksiukas.gif

Pašluota jau kaip reikiant. Bet vis tiek dar galima kažką surasti, ypač jei nedaug meilenių turite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 06, 18:25)
Jei nepersodinta prieš žydėjimą, tai persodinčiau.

Balkonas, jei įstiklintas g.gif . Žiūrint kokia ten temperatūra. Bet ten irgi reiks laistyti ir tręšti, žodžiu, auginti lapų masę biggrin.gif

Pomidorinė trąšos nera blogai, tik lauke nuo lietaus gali puvinys įsimesti .  Ir kirmėliukai gali apsilankyti. Bet, jei taip neatsitiko- jūsų laimė.

Ne dabar nešiu aš juos, jie dar tik žiedynus leidžia. biggrin.gif kai kurios mane klaidingai suprato.

Nešiu į lauką tik apie birželį, kai jau šalnų tikimybės neliks. Na tikrai pasisekė, kad neįsimetė ligos - sausos vasaros pasitaikė pas mus kieme ax.gif
Na kadangi jie persodinti ir sutvarkyti prieš žydėjimus, tai liks gyvent savo vazonuose iki rudens mirksiukas.gif

ačiū už komentarus.

P.S. pirmą puslapį aš išskaitinėjau senai, bet atsižvelgiant į visokias ligas pasitikslinau. O čia pasirodo už pasiklausimus ir per galvą gali gaut.
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 06, 18:58)

P.S. pirmą puslapį aš išskaitinėjau senai, bet atsižvelgiant į visokias ligas pasitikslinau. O čia pasirodo už pasiklausimus ir per galvą gali gaut.

Nee, tik ši tema pasižymi aštresniu jumoro jausmu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 03 05, 16:05)
(Kaip ir administrauju smile.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 05, 23:56)
Vadinasi turėsim blatą Panevėžy tuo klausimu  rolleyes.gif mirksiukas.gif  thumbup.gif

Jetau vajetau, kaip čia pasisekė. Panevėžio autobusai tai juk po visą Lietuvą važinėja. Ir vis per Kauną... O čia autobusų stoty jų ir palauks mūsų GIZZI.GIZZI su pintu krepšiu pilnu cebulių įsigytų garsiojoje lindynėje. Atvyksta autobusas iš Panevėžio, GIZZI tuoj prie vairuotojo, tipo, laba diena, aš nuo VILMOS. Ir įduota paketėlį į Šakius, į Jurbarką, į Marijampolę, į Kretingą ir t.t. ir t.t. Ir taip visą dieną, 7 dienas per savaitę. NEMOKAMAI.
Tiesa, orai dabar vėsoki, tai GIZZEI vis lašas po nosim. Vienas nukris, tuoj kitas pakibs. Bet tai niekai, pasikeis avatarą (ir į naudą, nes šitas kokčiai saldus jau įgriso) ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 06, 20:58)
ačiū už komentarus.

Prašom 4u.gif Per galvą negausi, patikrinimas mirksiukas.gif

QUOTE(Steputė @ 2014 03 06, 22:18)
Jetau vajetau, kaip čia pasisekė. Panevėžio autobusai tai juk po visą Lietuvą važinėja. Ir vis per Kauną... O čia autobusų stoty jų ir palauks mūsų GIZZI.GIZZI su pintu krepšiu pilnu cebulių įsigytų garsiojoje lindynėje. Atvyksta autobusas iš Panevėžio, GIZZI tuoj prie vairuotojo, tipo, laba diena, aš nuo VILMOS. Ir įduota paketėlį į Šakius, į Jurbarką, į Marijampolę, į Kretingą ir t.t. ir t.t. Ir taip visą dieną, 7 dienas per savaitę. NEMOKAMAI.
Tiesa, orai dabar vėsoki, tai GIZZEI vis lašas po nosim. Vienas nukris, tuoj kitas pakibs. Bet tai niekai, pasikeis avatarą (ir į naudą, nes šitas kokčiai saldus jau įgriso) ir viskas.  4u.gif

Oi, kokia svarbi pasijutau user posted image už dyką brangioji, aš nieko nedarau schmoll.gif Nenuvertink 4u.gif
Man tavo avataras irgi labai patinka user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 06, 20:50)
už dyką brangioji, aš nieko nedarau schmoll.gif Nenuvertink 4u.gif

Ne tu už dyką, išvežiojimas autobusais už dyką. Nesusireikšmink. schmoll.gif
Idėja nuostabi - rašom projektą, gausim europinių lėšų, iš jų ir apmokėsim tavo pasiaukojimą. Vienas lašas po nosim - 10 eurų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 06, 23:05)
Ne tu už dyką, išvežiojimas autobusais už dyką. Nesusireikšmink.  schmoll.gif
Idėja nuostabi - rašom projektą, gausim europinių lėšų, iš jų ir apmokėsim tavo pasiaukojimą. Vienas lašas po nosim - 10 eurų.  4u.gif

Ša nail.gif topsecret.gif į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 19:24)
Visada prašom, jei merginos su tuo nelaimingu play pal(u) padės  mirksiukas.gif

padėsim jei reiks 4u.gif
Atsakyti
kaip jums šitas patinka?
http://www.ebay.ca/i...=item1c3d5eb866
http://www.brazilpla...ttacinum-a.html
http://www.brazilpla...umxpapilio.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 kovo 2014 - 21:58
Gražuuu smile.gif . Yra ir tokių dar
My Webpage
arba
My Webpage
Čia tiek grožių, tik litus pataupyti reikia smile.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 06 kovo 2014 - 22:20
Labai gražių pridėjote, bet va, neaišku kokio lepumo. Kad Papilio žydi kas 3 metus (nenusišneku? ) , tai kaip ir trūkumas, nebent yra didžiuuuliai plotai vietos, ir kažkur nudėjus galima laukti. Va, kaži, kaip kiti rūšiniai g.gif
Atsakyti