Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Steputė @ 2014 03 04, 20:24)
Jau kad naujokė, tai skaitom šios temutės pirmą puslapį, nesikuklinam. Naudos bus daugiau, nei perkant amarikas vieną po kitos. Ir klausimų beveik nekils.  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif

Bet aš vis apie tą Panevėžio autobuso parką noriu pasiteirauti - tai Jūs ten administraujate ar ne?  g.gif

Perskaičiau bent kelis kartus, bet kol nieko nedarau praktiškai, teorija nelabai įsimena. Persodinau, kaip ir viskas gerai su svogūnėliais.
(Kaip ir administrauju smile.gif
Atsakyti
Gražūs amarailiai, o maniškiai dar tik kiša nosis lauk.Tad net nežinau kada pražįs.
Atsakyti
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 03 05, 17:05)
(Kaip ir administrauju smile.gif

Vadinasi turėsim blatą Panevėžy tuo klausimu rolleyes.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Baigia išsiskleisti mano Japoniukas. Foto bus, kai pilnai išsiskleis.
Vaizdas toks: žiedkotis plonytis, be žalumos, žiedas irgi ant plonos kojytės. Atrodo, kad tuoj nukris. Spalva blanki. Atrodo, kad svogūnas iš paskutinių jėgų mėgina kažką pademonstruoti prieš numirdamas.
Visai kitas vaizdas šalia augančios Sambos. Kotas ir žiedynas tvirti, intensyvios spalvos. Žodžiu viskas taip, kaip ir turi būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 kovo 2014 - 09:22
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 09:19)
Vaizdas toks: žiedkotis plonytis, be žalumos, žiedas  irgi ant plonos kojytės. Atrodo, kad tuoj nukris. Spalva blanki. Atrodo, kad svogūnas iš paskutinių jėgų mėgina kažką pademonstruoti prieš  numirdamas.
Visai kitas vaizdas šalia augančios Sambos. Kotas ir žiedynas  tvirti, intensyvios spalvos. Žodžiu viskas taip, kaip ir turi būti

Perstatykit staigiai ant kitos palangės 4u.gif . Kad negožtų jokia Samba(o ji tai nuostabi smile.gif ), kad nieko ryškaus šalia nebūtų. Gal tada taip išdrąsės Japoniukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet parodykit abu biggrin.gif . Tik atskiruose postuose, o į tarpą ką nors parašysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 06, 10:32)
Perstatykit staigiai ant kitos palangės 4u.gif . Kad negožtų jokia Samba(o ji tai nuostabi smile.gif ), kad nieko ryškaus šalia nebūtų. Gal tada taip išdrąsės Japoniukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet parodykit abu biggrin.gif . Tik atskiruose postuose, o į tarpą ką nors parašysim biggrin.gif

Normaliai jos ten stovi . niekas nieko neužgožia
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 11:03)
Normaliai jos ten stovi . niekas nieko neužgožia

Ne fiziškai, o morališkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 06, 12:12)
Ne fiziškai, o morališkai lotuliukas.gif

aaa supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 11:19)
Vaizdas toks: žiedkotis plonytis, be žalumos, žiedas  irgi ant plonos kojytės. Atrodo, kad tuoj nukris. Spalva blanki. Atrodo, kad svogūnas iš paskutinių jėgų mėgina kažką pademonstruoti prieš  numirdamas.
Visai kitas vaizdas šalia augančios Sambos. Kotas ir žiedynas  tvirti, intensyvios spalvos. Žodžiu viskas taip, kaip ir turi būti

Oi kaip smalsu bigsmile.gif labai laukiu.
-------------------------------
Aš vakar neištvėriau ir išverčiau iš vazono Afroditę, žiedstiebį nupjoviau, puvinius išrėžiau du, pusė dugnelio liko, dvi šaknytės irgi, visa kita apgliaumėjusi košė vietoj šaknų. Nepatiko vaizdas schmoll.gif Jei išsikapstys bus tikra šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 06, 16:19)
Oi kaip smalsu bigsmile.gif labai laukiu.

pasirodau su pirma foto sesija
user posted imageuser posted image
user posted image
Tamsu, todėl teko fotografuoti prie lango
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 kovo 2014 - 16:24
nuotraukos dar neišmokau įdėt blush2.gif vis mokaus.

O dabar klausimas, baigia amariliai žydėti, ar reikia juos persodinti, ar verta? klausiu dėl to, kad pati neramiai jaučiuosi jau dabar dėl išlaikymo, bijau kad puvinys įsimes ir t.t.

Čia kai su kūdikiais, kai gimsta vis klausai ar kvėpuoja blush2.gif

O gal išvis nesukt galvos, padėt juos balkone ir palikt. Nors prieš tai du metus iš eilės juo lauke sodinau prie šiltnamio ir liejau trašom likusiom nuo pomidorų ir paprikų blush2.gif blush2.gif blush2.gif bijau persirūpinti.....

P.S. spėju dauguma nesupras kaip taip galima su amariliais pasielgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 06, 16:22)
pasirodau su pirma foto sesija
[img
Tamsu, todėl teko fotografuoti prie lango

Įsijungiau temą - blink.gif blink.gif o , šakės doh.gif . Dar net nespėjau pamatyti kieno ir kas biggrin.gif .
Lutpėde, nuostabu thumbup.gif . Man patinka wub.gif . Daug gražiau, nei ebay puslapyje
Atsakyti