Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Jolita10 @ 2014 03 04, 17:14)

nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 05, 09:36)
Gražuolia White Nymph wub.gif  4u.gif

schmoll.gif Nymph
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 05, 10:44)

user posted image net neabejok 4u.gif tavo pačios Nymph
Čia Jolitos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 05 kovo 2014 - 09:06
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 05, 10:03)

Taip
turėjau galvoje, kad ne White Nymph, o tik Nymph
Atsakyti
user posted imageuser posted image
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 05, 11:16)
Taip
turėjau galvoje, kad ne White Nymph, o tik Nymph

Įkalbėjai 4u.gif
------------------------------

O dabar parodysiu kaip negalima sodinti
Vazonas be skylutės dugne, per didelis, ir labai laukiu kol baigs žydėti, nes panašu, kad yra puvinys, pirkau tik tam, kad išgelbėčiau, bet kad bus Afroditė, net nesvajojau.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 05, 11:01)

thumbup.gif
Grožis tavo Aphrodite ir Tosca
Atsakyti

QUOTE(Jolita10 @ 2014 03 04, 17:48)
nezinau, nesigauna man tiesiogiai cia ikelt  g.gif

Radikalru Multizagruzka Vybrat faily - tada pasirinkti iš savo kompiuterio, Zagruzit na server . Gausite adresą, kurį kopijuojate ir grįžtate į temos atsakymo langą, spaudžiate viršuje IMG, atsidariusiame lange įklijuojate
adresą. Štai ir turite nuotrauką.

QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 05, 07:27)
Nemanau, kad del to. Cia kitas tikejimas arba politinis isitikinimas  irnesakyk.gif

biggrin.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 05, 08:36)

Taigi g.gif persiprašau ax.gif pražioplinau nufografuot, bet žiedai tikrai buvo įspūdingi, net 8 wub.gif Išvada- operuoti tikrai verta.

Tai žiauru, tai tiesiog informacijos slėpimas protest.gif

Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 05, 10:01)
------------------------------

O dabar parodysiu kaip negalima sodinti
Vazonas be skylutės dugne, per didelis, ir labai laukiu kol baigs žydėti, nes panašu, kad yra puvinys, pirkau tik tam, kad išgelbėčiau, bet kad bus Afroditė, net nesvajojau.

Oi, kokios gražios wub.gif
Bet likimo ironija, ar ne- perki 100 kartų - ir ne tą, o perki bet ką- ir turi biggrin.gif
Atsakyti
Buvau užklydus į senukus Draugystės g., tai ten šiandien 30 proc. nuolaidos. Užmečiau akį į amarilius. Žodžiu etiketė raudonų, o žydi labai panašūs į Trentino. Va jums ir etiketė. g.gif
Jei dar tik būčiau pradėjus medžioti amarilius, tai tas į Trentino panašus būtų puikus egzempliorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 05 kovo 2014 - 11:49
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 05, 11:27)
Buvau užklydus į senukus Draugystės g., tai ten šiandien 30 proc. nuolaidos. Užmečiau akį į amarilius. Žodžiu etiketė raudonų, o žydi  labai panašūs į Trentino. Va jums ir etiketė.  g.gif
Jei dar tik  būčiau pradėjus medžioti amarilius, tai tas į Trentino panašus būtų puikus  egzempliorius

Vaje, koks gražus wub.gif

Padariau paskutinį reikalingą bjaurų darbą unsure.gif - sudeginau su visu vazonu savo gražų baltai žalią virusuotą meilenuką, kurio buvau pagailėjusi verysad.gif . Labai viliuosi, kad šiais metais tokio gėrio neatsiras
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 05, 10:01)

gražuoliai naujokai wub.gif wub.gif

čia abiem turbūt pasisekė: svogūnui, kad pateko ten, kur reikia, o augintojai, kad pažydo maloni staigmena biggrin.gif thumbup.gif

na Toscos labai norėčiau, gal kada ir man pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2014 03 05, 09:36]
Gražuolia White Nymph wub.gif 4u.gif

Parasyta tai Aphrodite
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 03 04, 18:14)

blink.gif blink.gif blink.gif kažin as šiandien užsičiaupsiu . biggrin.gif jau grožis, fantastika wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti