Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 03 04, 11:00)
kaip ir minėjau, kad esu naujokė todėl klausiu: vakar dar vieną nusipirkau, bijau suklysti pavadinime todėl ir neminėsiu (etiketė namuose), o uos reikia išimti iš vazonėlio ir persodinti? Šiap svodūnas iš viršaus matosi gražus. g.gif

Jau kad naujokė, tai skaitom šios temutės pirmą puslapį, nesikuklinam. Naudos bus daugiau, nei perkant amarikas vieną po kitos. Ir klausimų beveik nekils. irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif

Bet aš vis apie tą Panevėžio autobuso parką noriu pasiteirauti - tai Jūs ten administraujate ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 04 kovo 2014 - 20:25
Jolita10, nuostabūs žiedai wub.gif . Ar pavadinimą to gražuolio būtų galima sužinoti?
Atsakyti
GIZI.GIZI, puvinio išpjaustymo aprašymą pirmame puslapyje reikia papildyti dar viena nuotrauka - optimistine, iliustruojančia kad vargti verta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 04, 12:29)
tikra maniakė biggrin.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Kai pamačiau Pempės sarašiuką kiek ji cebuliukų nurovė tai tik akys ant kaktos iššoko. Super thumbup.gif

Pempe kiek turit viso?

Tai dabar laukia vaizdelių wub.gif

Kol kas didžiausios intrigos tai japoniukai man wub.gif
Ir labai laukiu kas cybisterius savo parodys. Va vienas išlindo pas Pempe, gražuolis, kažkaip man jis iš pradžių atrodė šiaip sau. O kuri nors turėsit Chico žydėjimą? Man jis labai patinka.

Dar Tosca kaip pražys - fotkėse labai simpatiška ji man.
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 03 04, 18:14)
SULAUKIAU !!!!!!!  yahoo.gif 4 ziedai

Įspūdinga wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 04, 01:06)
Vos ne visą asortimentą blush2.gif  - Minerva, Mont Blanc, Rilona, Picotee, Magic Green, Jewel, Dancing Queen, Aphrodite, Pasadena.

"Zašibys" asortimentas lotuliukas.gif galingai prasisukai pempe thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 04, 00:36)
Šiuo metu žydi
Cybister Rose ant ilgo ilgeliausio koto
ir Jewel

Gražūs žiedai thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Aš šiandien irgi apsiprekinau. Tik žiedai bus siurprizas ax.gif O jau kiek operuoti reikėjo doh.gif ypatingai pagedę viduriukai apie lapus unsure.gif tai išpjaustyti guli k. permanganato vonioj rolleyes.gif beje lapai nupjaustyti, nesupratau kokiam tikslui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 04 kovo 2014 - 22:11
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 04, 11:29)
tikra maniakė biggrin.gif

Cybister Rose gražus žydėjimas wub.gif

Tikrai taip blush2.gif . Bet čia daug tokių biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Steputė @ 2014 03 04, 21:16)
GIZI.GIZI, puvinio išpjaustymo aprašymą pirmame puslapyje reikia papildyti dar viena nuotrauka - optimistine, iliustruojančia kad vargti verta.  4u.gif

Visiškai sutinku 4u.gif

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 04, 21:47)
Oi negaliu lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Kai pamačiau Pempės sarašiuką kiek ji cebuliukų nurovė tai tik akys ant kaktos iššoko. Super 

Pempe kiek turit viso?

Tai dabar laukia vaizdelių wub.gif

Kol kas didžiausios intrigos tai japoniukai man  wub.gif

Bet kaip nerauti, jei MB sutiko apmokėti rolleyes.gif .
O kiek iš viso- neskaičiavau. Iš seniai iki 10, pernykščių irgi apie 10, nors reiktų paskaičiuoti. Daugiausiai šiemetinių, bet kai kurių po 2 pirkau, nes reikia dovanai. Tik dar neduodu, kad neatiduočiau kokio vienintelio, jei ne taip pražydės blush2.gif .
Aš irgi japonų žiedų laukiu. Bet tik vienas iš trijų mano svogūnų težydės.

Papildyta:

QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 04, 22:10)
"Zašibys" asortimentas  lotuliukas.gif galingai prasisukai pempe  thumbup.gif
]
Aš šiandien irgi apsiprekinau. Tik žiedai bus siurprizas  ax.gif O jau kiek operuoti reikėjo  doh.gif ypatingai pagedę viduriukai apie lapus  unsure.gif tai išpjaustyti guli k. permanganato vonioj  rolleyes.gif beje lapai nupjaustyti, nesupratau kokiam tikslui  g.gif

lotuliukas.gif
Gal tie lapai buvo labai raudoni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 kovo 2014 - 23:07
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 05, 00:04)

Aš irgi japonų  žiedų laukiu. Bet tik vienas iš trijų mano svogūnų težydės.

Kuris?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 04, 23:08)

gaila, o gal dar apsigalvos g.gif

mano visi trys žiedstiebius kiša, bet džiaugtis dar anksti, žiedstiebiai kažkokie blyškoki, išsigandę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 05, 00:08)

Bet kaip nerauti, jei MB sutiko apmokėti rolleyes.gif .
O kiek iš viso- neskaičiavau. Iš seniai iki 10, pernykščių irgi apie 10, nors reiktų paskaičiuoti. Daugiausiai šiemetinių, bet kai kurių po 2 pirkau, nes reikia dovanai. Tik dar neduodu, kad neatiduočiau kokio vienintelio, jei ne taip pražydės blush2.gif .

drinks_cheers.gif o jei dar palangių netrūkumas tai lafa... biggrin.gif

man irgi įdomu, kuris? Taip knieti pamatyti tą "Beveik kaip svajonė" ar kaip ten jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 04, 23:11)

Oriental lady
Papildyta:
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 05, 00:12)
drinks_cheers.gif o jei dar palangių netrūkumas tai lafa...  biggrin.gif

man irgi įdomu, kuris? Taip knieti pamatyti tą "Beveik kaip svajonė" ar kaip ten jis smile.gif

Šitas vienintelis šakneles išleido thumbup.gif . Ir lapukus truputuką iškišo. Reiškia- gyvens smile.gif . O žiedo požymių nėra. Nebent vėliau susimylėtų.
O Green and Saturn lyg buvę du žiedstiebiai nupjauti. Ir lapai nupjauti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 04, 23:20)
gaila, o gal dar apsigalvos g.gif

mano visi trys žiedstiebius kiša, bet džiaugtis dar anksti, žiedstiebiai kažkokie blyškoki, išsigandę rolleyes.gif

Nebent Yume Mitai

Išsiskleis, kur dings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 05, 00:08)
Gal tie lapai buvo labai raudoni g.gif

Nemanau, kad del to. Cia kitas tikejimas arba politinis isitikinimas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 03 04, 19:14)
SULAUKIAU !!!!!!!  yahoo.gif 4 ziedai

Gražuolia White Nymph wub.gif 4u.gif

QUOTE(Steputė @ 2014 03 04, 23:16)
GIZI.GIZI, puvinio išpjaustymo aprašymą pirmame puslapyje reikia papildyti dar viena nuotrauka - optimistine, iliustruojančia kad vargti verta.  4u.gif

Taigi g.gif persiprašau ax.gif pražioplinau nufografuot, bet žiedai tikrai buvo įspūdingi, net 8 wub.gif Išvada- operuoti tikrai verta.
Atsakyti