Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 03, 00:33)
Sveikos, įsiterpsiu su savo pražydintu baltu gražuoliu. Pirkau lyg kolibri? O gal ką painioju. Jau dvejus metu pavyksta pražydinti

Puikūs žiedai. 4u.gif
Nesuprasi ar čia Alfresco ar Alasca, žiedai panašūs. Jau rašiau, kad niekur nerandu konkrečiai apibūdinta kuo skiriasi kolibri nuo sonatini. doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ar meilenius po zydejimo lieti tik i lekstute ar galima ir per virsu (stengiantis ne ant svoguno)?smile.gif
Atsakyti
Mąstau persodinėt nužydėjusius meilenius. 15-20 cm skersmens vazono tikrai užtenka? Man tie vazoniukai tokie mažiukai atrodo... Iš nežinojimo ir didelės meilės bei norėdama kaip geriau esu savuosius senuosius įsodinus į tikrai didelius vazonus. Juos dabar geriau persodint į mažesnius, ar jau palikt tuos kibiriniuose? unsure.gif Dėl kokios priežasties per didelis vazonas negerai?
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Teko makliavotis Aleksote... na ir nuklydau į Kalvarijos gatvę lotuliukas.gif Sakiau, jei rasiu, pasiimsiu kokį vieną... tai pasiėmiau du doh.gif aš silpna biggrin.gif Būčiau turėjus daugiau pinigų, bučiau dar bent 3 pasiėmus doh.gif

Tai mano meilenių šeimyną papildė Bloosom Peacock ir Lemon Lime blush2.gif
Bet sakė kovo 20 d. dar turėtų užsivežti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 03 03, 09:57)
Sveikos smile.gif ar meilenius po zydejimo lieti tik i lekstute ar galima ir per virsu (stengiantis ne ant svoguno)?smile.gif

Į lėkštutę 4u.gif nors palangės grožius aš kartais palieju per viršų ax.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 03, 10:44)
Mąstau persodinėt nužydėjusius meilenius. 15-20 cm skersmens vazono tikrai užtenka? Man tie vazoniukai tokie mažiukai atrodo... Iš nežinojimo ir didelės meilės bei norėdama kaip geriau esu savuosius senuosius įsodinus į tikrai didelius vazonus. Juos dabar geriau persodint į mažesnius, ar jau palikt tuos kibiriniuose? unsure.gif  Dėl kokios priežasties per didelis vazonas negerai?

Agnyte, vazoniukas amariliui tikrai didelis nereikalingas, per dideliam vazone gali nežydėti, o ir vanduo nesugeriamas, pūdys šaknis. Nepalik kibiruose. Įsimes puvėkas, paskui verksi.

QUOTE(CherryLips @ 2014 03 03, 13:32)
Labukas 4u.gif

Teko makliavotis Aleksote... na ir nuklydau į Kalvarijos gatvę  lotuliukas.gif  Sakiau, jei rasiu, pasiimsiu kokį vieną... tai pasiėmiau du  doh.gif  aš silpna biggrin.gif Būčiau turėjus daugiau pinigų, bučiau dar bent 3 pasiėmus  doh.gif

Tai mano meilenių šeimyną papildė Bloosom Peacock ir Lemon Lime blush2.gif
Bet sakė kovo 20 d. dar turėtų užsivežti  ax.gif

Makliavotis, tu taip nesakyk, paskui Steputė parduotuvytę, ne tik lindyne išvadins lotuliukas.gif
Aš šiandien irgi buvau, dar visai nemažai likę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 03, 12:09)
Makliavotis, tu taip nesakyk, paskui Steputė parduotuvytę, ne tik lindyne išvadins lotuliukas.gif
Aš šiandien irgi buvau, dar visai nemažai likę biggrin.gif

Ne ne, tikrai ne landynė ten. Bet kai aš Aleksoto nepažįstu, tai užtai ir makliavojaus lotuliukas.gif
Labai labai norėjau Lady Jane... bet nebeužtekau pinigų. O buvau nusižiūrėjus cibuliuką su 2 snapukais wub.gif Ir Benfica dar 1 buvo likus... et... O šiaip tikrai nemažai dar cibuliukų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 03 kovo 2014 - 12:16
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 03, 12:16)
Ne ne, tikrai ne landynė ten. Bet kai aš Aleksoto nepažįstu, tai užtai ir makliavojaus  lotuliukas.gif
Labai labai norėjau Lady Jane... bet nebeužtekau pinigų. O buvau nusižiūrėjus cibuliuką su 2 snapukais  wub.gif Ir Benfica dar 1 buvo likus... et... O šiaip tikrai nemažai dar cibuliukų thumbup.gif

Noriu į Aleksotą..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 03, 13:09)
Agnyte, vazoniukas amariliui tikrai didelis nereikalingas, per dideliam vazone gali nežydėti, o ir vanduo nesugeriamas, pūdys šaknis. Nepalik kibiruose. Įsimes puvėkas, paskui verksi.

Verkt tai verksiu, jei būtų blogai. Senieji amariliai daug sentimentų kelia.
Kol kas žydėjo. Tuose dideliuose, gal 5-6 litrų vazonuose auga jau gal 3-4 metai. Kasmet žydėjo. Už tai akis ir užkliuvo už rekomendacijų. Imsiu lauk ir sodinsiu į mažesnius.
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 03, 14:16)
Ne ne, tikrai ne landynė ten. Bet kai aš Aleksoto nepažįstu, tai užtai ir makliavojaus  lotuliukas.gif
Labai labai norėjau Lady Jane... bet nebeužtekau pinigų. O buvau nusižiūrėjus cibuliuką su 2 snapukais  wub.gif Ir Benfica dar 1 buvo likus... et... O šiaip tikrai nemažai dar cibuliukų thumbup.gif

Tai dar kartą, dabar jau be makalojimų- tiesiai nueik biggrin.gif

QUOTE(taburete @ 2014 03 03, 14:41)
Noriu į Aleksotą..smile.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 03, 15:14)
Verkt tai verksiu, jei būtų blogai. Senieji amariliai daug sentimentų kelia.
Kol kas žydėjo. Tuose dideliuose, gal 5-6 litrų vazonuose auga jau gal 3-4 metai. Kasmet žydėjo. Už tai akis ir užkliuvo už rekomendacijų. Imsiu lauk ir sodinsiu į mažesnius.

Siaubiakas, netilps ant palangių. Aš į keturkampus sodinu-talpiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 03, 14:21)
Siaubiakas, netilps ant palangių. Aš į keturkampus sodinu-talpiau hihihi.gif

Gal turi fotkę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 03, 15:23)
Gal turi fotkę?  rolleyes.gif

http://growing.lt/ma...dex.php/kv.html tokie tik dydį protingą pasirink.
Atsakyti
Apžvelgiau kritiškai savo palangę ir padariau 2 išvadas lotuliukas.gif :

1. Nebetelpa ten daugiau vazonų, tai nebegaliu pirkti naujų amarilių
2. Reikia nusipirkti tiek amarilių, kad pilnai užpildytų naują palangę

Negaliu palikti palangės pustuštės, nes turiu katenų, kurie mėgsta čiaumoti kvietkus doh.gif
Atsakyti