Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 01, 15:37)
aš vėl su  tinklapiais  ax.gif  doh.gif
Kažin kaip čia su siuntimu?
http://www.amaryllis.com/
čia daug gėlių yra.
http://www.kvbwholes...ngle_Amaryllis_
Po teisybei, tai aš ieškau kur  galima atsiskaityti visa kortele

Na ir kas sudomino? Nelabai matau, ko iš arčiau negalima gauti. Ar ką praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 01, 17:34)
Na ir ką? Kiekvienas savaip iš proto kraustosi beee.gif  biggrin.gif  O  tarp kitko  ne nuodėmė pasidomėti smile.gif

Taip, juk nedraudžiama peržvelgti meniu smile.gif Nebūtina iš JAV siūstis tiesiai į Lietuvą. Yra juk tam, Amerikoje gyvenatys giminaičiai tongue.gif
Tarp kitko, ta, anot Steputės, "landynė" labai jau visokio gėrio prikimšta lotuliukas.gif Stepute, per google maps gaila tik, kad pastatus iš išorės rodo, bet kas ten viduje- deje nesimato rolleyes.gif Ten kitą savaitę ir augalų papildymą žadėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 01, 18:41)
Na ir kas sudomino? Nelabai matau, ko iš arčiau negalima gauti. Ar ką praleidau g.gif

Domina iš žalių serijos Lemon Sorbet arba Green Dragon
Atsakyti
hmm idomu kada tas papildymas g.gif primadienį į vakarą varysiu pasižiūrėti gal ką man įdomaus turės ax.gif

Papildyta:
gal kas Kauno Ermitaže buvot? ką gero turi ? Megos senukai turi baltų Artic white atrodo taip vadinasi. Tik baisiai prilieti, tai nepirkau g.gif

Atsakyti
"primadienį į vakarą varysiu pasižiūrėti gal ką man įdomaus turės ax.gif "

didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 01, 20:55)
Domina  iš žalių serijos Lemon Sorbet arba Green Dragon

A žaliukai wub.gif , o bet kodėl man atrodo, kad turėjai Green Dragon, ar taip norėjai bigsmile.gif , kad užskaičiau, kad turi?

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 01, 21:06)
hmm idomu kada tas papildymas  g.gif  primadienį į vakarą varysiu pasižiūrėti gal ką man įdomaus turės  ax.gif
Papildyta:
gal kas Kauno Ermitaže buvot? ką gero turi ? Megos senukai turi baltų Artic white atrodo taip vadinasi. Tik baisiai prilieti, tai nepirkau  g.gif

Išranki kokia biggrin.gif
Visai ne vienkartinio perliejimo reikia bijoti assa.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 01, 20:39)
A žaliukai  wub.gif , o bet kodėl man atrodo, kad turėjai Green Dragon, ar taip norėjai  bigsmile.gif , kad užskaičiau, kad turi?

Kažin ar ten Green Dragon. g.gif Va ir Steputė buvo sukritikavus mirksiukas.gif
Kai gerai įsižiūrėjau, tai to drakono kitokios formos žiedai ir didesni. Maniškis labiau į Green Lady panašus. Jei žydės įdėsiu nuotraukas palyginimui
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 01, 21:45)
Kažin ar ten Green Dragon.  g.gif Va ir Steputė buvo sukritikavus  mirksiukas.gif
Kai gerai įsižiūrėjau, tai to drakono  kitokios formos  žiedai ir didesni. Maniškis labiau į Green Lady panašus. Jei   žydės įdėsiu nuotraukas palyginimui

Jei jau buvai sukritikuota, tada viskas- nebeturi žalio drakono irnesakyk.gif

http://www.amazon.co...b/dp/B00E8S6HKC pažiūrėk koks mažulis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 01 kovo 2014 - 20:02
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 01, 20:55)
Jei jau buvai sukritikuota, tada viskas- nebeturi žalio drakono irnesakyk.gif

Nėra tas tikrasis drakonas didelis, bet forma žiedo kitokia. Žodžiu lauksiu žiedų ir tada spręsim
Pernykštės nuotraukos mano nežiniuko
user posted image
user posted image
user posted image
{paskutinė foto Green Lady iš Ebay
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 01 kovo 2014 - 20:43
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 01, 22:11)
Nėra tas tikrasis drakonas didelis, bet forma žiedo kitokia. Žodžiu lauksiu  žiedų ir tada spręsim
Pernykštės nuotraukos mano nežiniuko

Gražu 4u.gif Aš dabar susisvaigus dėl Rubi Star doh.gif duok, arba dainuok lotuliukas.gif Kol kas kitokios nenoriu. Kažkaip reikia šitą poreikį patenkint mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 01, 21:23)
Gražu 4u.gif Aš dabar susisvaigus dėl Rubi Star doh.gif duok, arba dainuok lotuliukas.gif Kol kas kitokios nenoriu. Kažkaip reikia šitą poreikį patenkint mastau.gif

Turėtų būti labai gražus pagal nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 01, 20:23)
Aš dabar susisvaigus dėl Rubi Star doh.gif duok, arba dainuok lotuliukas.gif

jei čia apie šitą gražuolį - tai tikrai vaūūū bigsmile.gif
http://forums.garden...4623911.html?23
Atsakyti