QUOTE(Lutpede @ 2014 02 28, 19:20)
Tikriausiai esi teisi. Maniškis žiedą augina, o lapelių nei žymės. Svogūno dugnelis buvo labai nurėžtas, bet atrodo, kad šaknelės atsiranda, nes pakilnojus jaučiasi sukibimas.
Būtų labai gaila jei sunyktų. Labai norėjau tokios veislės
Aš iš Japonų pirkau prieš keletą metų, tai taip nurėžto dugnelio iš niekur kitur nebuvau gavusi. Siaubas kažkoks, ir ko tik nedariau, iškeliavo vargšiukas į kompostą.
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 28, 19:58)
Nežinau kaip su amariliais, bet kitas gelių šaknis atgaivinu su įsišaknijimą skatinančiomis trąšomis. Su jomis ir sunkias veisles prikėliau.
Kas per sunkios veislės?
QUOTE(Steputė @ 2014 02 28, 20:55)
Sakiau, kad lindynė - sulys rytoj iš visos Lietuvos visokie šėtonai.
Benfica's reikėjo pirkti kokias 3 - kai pražystų eiliniai raudoni skirtingais atspalviais, turėtum gamą, kaip ne kuri čia svaigsta.
Trijų man nereikia, raudonų atspalvių ir taip pas mane GAMA visai nemaža
bet labai tikiuosi, kad nusipirkau Benfiką, o jei ne, tai ne. Loterija- laimės dalykas.
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 28, 21:05)
net įdėmiai apžiūrėjau saviškius
vieno lenda ir žiedstiebis ir lapukai, bet dar tik kelių cm, antro vos įžiūrima žiedstiebio nosiukė lenda, trečiojo lapukai pradėjo kaltis, bet dabar žiūriu vietą darosi ir žiedstiebis
reiks vieną cibulį išversti, įdomu, kaip su šaknimis iš tikrųjų
Mano patarimas, neversk. Kitaip nebus, o jei jau yra susiformavusi šaknytė tai su savo cekavumu nudaigosi. Tik tik pasodintą augaliuką palik ramybėj.
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 28, 21:16)
tai kad ši ataskaita būtų buvusi prieš praeitą savaitgalį
du kartus Kaune buvau
dabar ne taip greit pateksiu
kai nežinai - blogai, kai sužinai - dar blogiau
Į Až