Jee pas mane jau atkeliavo mano Benefica
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 26, 21:30)
Bet kaip įdomu tie nežiniukai . Čia kaip laukti savo vaiko, koks gims, juk kiek gali būti variacijų .
Jūs šaunuolė, tikrai labai įdomu Bus labai įdomu stebėti
O pilnavidurės nenorit bandyt kryžmint?
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 14:24)
Jee pas mane jau atkeliavo mano Benefica
sveikinu Ir iš kur?
QUOTE(ramune78 @ 2014 02 27, 13:28)
Jūs šaunuolė, tikrai labai įdomu Bus labai įdomu stebėti
Ačiū
Kaip tik dabar apsisprendžiau, nes pagunda buvo didžiulė- Lady Jane turi kuokelių, o Moonlight vis dar žydi. Bet nusprendžiau, kad ne- pilnaviduriai žiedai sunkūs, o Moonlight tooks ilgas kotas. Ir dar liaunas. Jei ir gautųsi kas gražaus, gal tas kotas būtų problema. Gal ištversiu nekišusi rankų
Ir ačiū visoms už pagyras mano gėlytėms
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 09:00)
Kaip greitai . Baisiai smalsu
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 27, 03:55)
Irgi naminis žydėjimas
Gerai prižiūrėjai, kad tokie gražūs žiedai Šaunuolė
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 11:00)
Mano Japoniukui jau brinksta žiedynas. Laukiu nesulaukiu kas ten bus.
Ir aš nekantriai laukiu, fotosesijos baisiai įdomu kas ten per grožis
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 27, 15:37)
Ačiū
Kaip tik dabar apsisprendžiau, nes pagunda buvo didžiulė- Lady Jane turi kuokelių, o Moonlight vis dar žydi. Bet nusprendžiau, kad ne- pilnaviduriai žiedai sunkūs, o Moonlight tooks ilgas kotas. Ir dar liaunas. Jei ir gautųsi kas gražaus, gal tas kotas būtų problema. Gal ištversiu nekišusi rankų
Papildyta:
Papildyta:
Na dėl koto tai galvos nesuk, jei tik yra noras tai pirmyn, juk kotai vienais metais būna trumpesni, plonesni, kitais ilgi ir stambūs, priklauso ir nuo šviesos ir nuo to kiek pasimaitinęs svogūnas. Ir kantrybės
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 27, 14:48)
Ir aš nekantriai laukiu, fotosesijos baisiai įdomu kas ten per grožis
taigi, taigi. Bijau, kad gal ne tas bus. Pasimokiau iš Royalio fokusų
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 14:30)
sveikinu Ir iš kur?
Surizikavau ir pirkau iš UK per ebay. Na kokybė tikrai super, jeigu pas ji bus dar man patinkančių amarilių nusipirksiu. o apie žiedus pražydus pasakysiu nuomone
beje siutimas kiekvieno papildomo svogūno plius 2.5 svaro, tai galima bus bandyti kartu su norinčiom pirkt iš jo amarilius. Siuntimą pasidalint
Papildyta:
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 02 27, 14:44)
Norėčiau prisijungi prie Jūsų diskusijų, esu totali naujokė, bet Amariliai visad žavėjo, todėl pradedu draugystę su jais, o iš jūsų tikiuosi geranoriškų patarimų, pabarimų ir draugiškų replikų
Sveikinu aš irgi pirma žiema čia esu
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 16:12)
beje siutimas kiekvieno papildomo svogūno plius 2.5 svaro, tai galima bus bandyti kartu su norinčiom pirkt iš jo amarilius. Siuntimą pasidalint
parašyk nuorodą, nes akys jau kvadratinės pasidarė
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 09:00)
Mano Japoniukui jau brinksta žiedynas. Laukiu nesulaukiu kas ten bus.
koks spartuolis
mano vienas nosį iškišęs, o du dar mąsto, kas čia jiems toliau daryti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 17:12)
Surizikavau ir pirkau iš UK per ebay. Na kokybė tikrai super, jeigu pas ji bus dar man patinkančių amarilių nusipirksiu. o apie žiedus pražydus pasakysiu nuomone
Na va, o tu bijojai, kad nesiūs. O kaip su Black Pearl?
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 02 27, 13:44)
Norėčiau prisijungi prie Jūsų diskusijų, esu totali naujokė, bet Amariliai visad žavėjo, todėl pradedu draugystę su jais, o iš jūsų tikiuosi geranoriškų patarimų, pabarimų ir draugiškų replikų
Prašom
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 16:12)
Įdomu
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 27, 16:19)
parašyk nuorodą, nes akys jau kvadratinės pasidarė
Papildyta:
koks spartuolis
Papildyta:
koks spartuolis
Mano vienas jau su kokiu 15 cm stiebuku, o kiti giliuose apmąstymuose . Nors ne, vienas išleido 2 šaknis
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 17:20)
Na va, o tu bijojai, kad nesiūs. O kaip su Black Pearl?
Kolkas visi tik USA buvo, o Italijoje kur buvo tai trijų mėnesių vaikai. Pabijojau aš juos pirkt, nes iš sėklų
Nebijojau aš siųstis, tik norėjau Black Pearl visų pirma, ir mieliau mokėčiau pinigus vietinėms veisėjoms . O vėliau nusprendžiau, kad susirinksiu visą Raudonų amarilių kolekciją. Man jie labiausia prie širdies.
O vėliau pamastysiu apie kitus...
Dabar turiu 3 raudonos spalvos gamas bet tik du su pavadinimais
Du žiedynus mano raudonas brandina, o va vyškinis ne gal sulauksiu
Daugiau neturi jis beneficos. Bet vyro paprašysiu pažiūrės kas pardavėjas.
Prieš pora sav. užsakymas darytas, tai nepamenu