Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Jee pas mane jau atkeliavo mano Benefica clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 26, 21:30)
Bet kaip įdomu tie nežiniukai ax.gif . Čia kaip laukti savo vaiko, koks gims, juk kiek gali būti variacijų biggrin.gif .

Jūs šaunuolė, tikrai labai įdomu 4u.gif Bus labai įdomu stebėti smile.gif
O pilnavidurės nenorit bandyt kryžmint?
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 14:24)
Jee pas mane jau atkeliavo mano Benefica  clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinu 4u.gif Ir iš kur?
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 02 27, 13:28)
Jūs šaunuolė, tikrai labai įdomu  4u.gif Bus labai įdomu stebėti  smile.gif
O pilnavidurės nenorit bandyt kryžmint?

Ačiū 4u.gif
Kaip tik dabar apsisprendžiau, nes pagunda buvo didžiulė- Lady Jane turi kuokelių, o Moonlight vis dar žydi. Bet nusprendžiau, kad ne- pilnaviduriai žiedai sunkūs, o Moonlight tooks ilgas kotas. Ir dar liaunas. Jei ir gautųsi kas gražaus, gal tas kotas būtų problema. Gal ištversiu nekišusi rankų biggrin.gif

Ir ačiū visoms už pagyras mano gėlytėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 09:00)

Mano Japoniukui  jau brinksta žiedynas. Laukiu nesulaukiu kas  ten bus.

Kaip greitai bigsmile.gif . Baisiai smalsu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėčiau prisijungi prie Jūsų diskusijų, esu totali naujokė, bet Amariliai visad žavėjo, todėl pradedu draugystę su jais, o iš jūsų tikiuosi geranoriškų patarimų, pabarimų ir draugiškų replikų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 27, 03:55)
Irgi naminis žydėjimas

Gerai prižiūrėjai, kad tokie gražūs žiedai wub.gif Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 11:00)

Ir aš nekantriai laukiu, fotosesijos wub.gif baisiai įdomu kas ten per grožis

QUOTE(pempė12 @ 2014 02 27, 15:37)
Ačiū 4u.gif
Kaip tik dabar apsisprendžiau, nes pagunda buvo didžiulė- Lady Jane turi kuokelių, o Moonlight vis dar žydi. Bet nusprendžiau, kad ne- pilnaviduriai žiedai sunkūs, o Moonlight tooks ilgas kotas. Ir dar liaunas. Jei ir gautųsi kas gražaus, gal tas kotas būtų problema. Gal ištversiu nekišusi rankų biggrin.gif
Ir ačiū visoms už pagyras mano gėlytėms 4u.gif
Papildyta:
Kaip greitai bigsmile.gif . Baisiai smalsu drinks_cheers.gif

Na dėl koto tai galvos nesuk, jei tik yra noras tai pirmyn, juk kotai vienais metais būna trumpesni, plonesni, kitais ilgi ir stambūs, priklauso ir nuo šviesos ir nuo to kiek pasimaitinęs svogūnas. Ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 27, 14:48)

Ir aš nekantriai laukiu, fotosesijos wub.gif baisiai įdomu kas ten per grožis

taigi, taigi. Bijau, kad gal ne tas bus. Pasimokiau iš Royalio fokusų
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 14:30)
sveikinu  4u.gif  Ir iš kur?

Surizikavau ir pirkau iš UK per ebay. Na kokybė tikrai super, jeigu pas ji bus dar man patinkančių amarilių nusipirksiu. ax.gif o apie žiedus pražydus pasakysiu nuomone rolleyes.gif

beje siutimas kiekvieno papildomo svogūno plius 2.5 svaro, tai galima bus bandyti kartu su norinčiom pirkt iš jo amarilius. Siuntimą pasidalint ax.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 02 27, 14:44)
Norėčiau prisijungi prie Jūsų diskusijų, esu totali naujokė, bet Amariliai visad žavėjo, todėl pradedu draugystę su jais, o iš jūsų tikiuosi geranoriškų patarimų, pabarimų ir draugiškų replikų 4u.gif

Sveikinu 4u.gif aš irgi pirma žiema čia esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 16:12)
beje siutimas kiekvieno papildomo svogūno plius 2.5 svaro, tai galima bus bandyti kartu su norinčiom pirkt iš jo amarilius. Siuntimą pasidalint  ax.gif

parašyk nuorodą, nes akys jau kvadratinės pasidarė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 09:00)

koks spartuolis bigsmile.gif
mano vienas nosį iškišęs, o du dar mąsto, kas čia jiems toliau daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 17:12)
Surizikavau ir pirkau iš UK per ebay. Na kokybė tikrai super, jeigu pas ji bus dar man patinkančių amarilių nusipirksiu.  ax.gif o apie žiedus pražydus pasakysiu nuomone  rolleyes.gif

beje siutimas kiekvieno papildomo svogūno plius 2.5 svaro, tai galima bus bandyti kartu su norinčiom pirkt iš jo amarilius. Siuntimą pasidalint  ax.gif

Na va, o tu bijojai, kad nesiūs. O kaip su Black Pearl?
Atsakyti
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 02 27, 13:44)

Prašom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 27, 16:12)
Surizikavau ir pirkau iš UK per ebay. Na kokybė tikrai super, jeigu pas ji bus dar man patinkančių amarilių nusipirksiu.  ax.gif o apie žiedus pražydus pasakysiu nuomone  rolleyes.gif

Įdomu ax.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 02 27, 16:19)
parašyk nuorodą, nes akys jau kvadratinės pasidarė blink.gif
Papildyta:

koks spartuolis bigsmile.gif
mano vienas nosį iškišęs, o du dar mąsto, kas čia jiems toliau daryti biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Mano vienas jau su kokiu 15 cm stiebuku, o kiti giliuose apmąstymuose ax.gif . Nors ne, vienas išleido 2 šaknis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 27, 17:20)
Na va, o tu bijojai, kad nesiūs. O kaip su  Black Pearl?

Kolkas visi tik USA buvo, o Italijoje kur buvo tai trijų mėnesių vaikai. Pabijojau aš juos pirkt, nes iš sėklų g.gif

Nebijojau aš siųstis, tik norėjau Black Pearl visų pirma, ir mieliau mokėčiau pinigus vietinėms veisėjoms blush2.gif . O vėliau nusprendžiau, kad susirinksiu visą Raudonų amarilių kolekciją. Man jie labiausia prie širdies.
O vėliau pamastysiu apie kitus...

Dabar turiu 3 raudonos spalvos gamas ax.gif bet tik du su pavadinimais biggrin.gif
Du žiedynus mano raudonas brandina, o va vyškinis ne verysad.gif gal sulauksiu g.gif

Daugiau neturi jis beneficos. Bet vyro paprašysiu pažiūrės kas pardavėjas.
Prieš pora sav. užsakymas darytas, tai nepamenu blush2.gif
Atsakyti