Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Ice tea @ 2014 02 10, 12:19)
Sumatra

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 10, 16:53)
šiuos užsisakiau smile.gif
http://www.ebay.ca/i...=item5d48621f77

http://www.ebay.ca/i...=item2a3312ff7c

http://www.ebay.ca/i...=item5d4902b017

O kodėl pritrūko drąsos biggrin.gif dabar būtumėt kartu besidžiaugusi mirksiukas.gif
Papildyta:
oho ho, koks spalvingas puslapis bigsmile.gif
mano abžarumui ribų turbūt nesimato doh.gif na nei vieno iš šio psl neturiu, o baisiai norisi turėti doh.gif

Devil's smile atrodo nerealus wub.gif lauksim ziedu smile.gif

Tai va, kad tik ta pacia diena apsiziurejau, kad daromas bus uzsakymas, o negalejau ramiai prisest paanalizuot ko noreciau labiausiai, juk negali imti visko kas patinka smile.gif gal kita karta, nes kaina ne 10 lt vnt... nors dabar sakau sau nors viena galejau pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2014 02 10, 14:19)

wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 10, 15:00)
Galėjo į dvarus atsivežti...

Tai vis yra noras kaip nors palangės grožį pakrikštyt bigsmile.gif

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 10, 15:01)
O cia mano pirmas ziedas siemet, aisku tik siemet isigytas, bet man toks nerealiai grazus, kad negaliu  wub.gif Evergreen

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(taburete @ 2014 02 10, 15:02)
Pasirodysiu, ką palieku išvažiuodama.
Nedaug ką rasiu po savaitės:(

Ai kaip gražiai žydi wub.gif Fantastika
Papildyta:

Vera vera, 'Jyunihitoe' neapsakomo gražumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 10 vasario 2014 - 17:33
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 10, 15:19)
Nematau is kur jus, nes Evergreen tai Ermitazuose uzvezta buvo, dabar matosi i pabaiga, as dar viena palikau vakar. Plius kaina 10.99 tai kad zinota, buciau galejus ir paimt...

Prisipazinsiu, kad as labai ziurejau i Yume Mitai  wub.gif  bet kazkaip neisdrisau prasytis i kompanija. Kai prazys labai lauksim foto, ar tikrai jis toks salotinis kaip toj foto wub.gif

4u.gif

Prisiskačiau internete apie pirkimus iš japono komoriya. Per google vertėją biggrin.gif . Bet gal daug nenusišnekėsiu biggrin.gif . Pasirodo, ebay jis prekiauja tik nuo pernai, jei teisingi supratau. Pavasarį kas pirko- gavo nupjautais naujais lapais ir žiedais. Svogūnai nebuvo ilgiau pamigdyti, o tiesiog nupjaustyti. Tad pirkėjai džiaugėsi, kad faktas- tikrai žydi biggrin.gif . Labai aptarinėjo, ar Yume Mitai tikrai bus toks geltonas.
Beveik visi Komoriya meileniai žydi dviem žiedais.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 10, 17:51)
Prisiskačiau internete apie pirkimus iš japono komoriya. Per google vertėją biggrin.gif . Bet gal daug nenusišnekėsiu biggrin.gif . Pasirodo, ebay jis prekiauja tik nuo pernai, jei teisingi supratau. Pavasarį kas pirko- gavo nupjautais naujais lapais ir žiedais. Svogūnai  nebuvo ilgiau pamigdyti, o tiesiog nupjaustyti. Tad pirkėjai džiaugėsi, kad faktas- tikrai žydi biggrin.gif .  Labai aptarinėjo, ar Yume Mitai tikrai bus toks geltonas.
Beveik visi  Komoriya meileniai žydi dviem žiedais.

nedaug liko laukti - tuoj galėsime be vertėjo įvertinti naujokus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 10, 17:27)
Devil's smile atrodo nerealus wub.gif  lauksim ziedu smile.gif

negalejau ramiai prisest paanalizuot ko noreciau labiausiai, juk negali imti visko kas patinka

kad tik kas paveiksliuke, pavirstų tikrove biggrin.gif

Kai kitiems pasiseka, galvoji - ko aš prie jų neprisijungiau. Kai nepasiseka - džiaugiesi, kad pristabdei norus. Dar kol kas nalabai aišku, kurioje norėtumėt būti pusėje biggrin.gif kai pradės skleistis žiedai, dar nežinia kokia bus nuomonė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 10, 17:32)

Vera vera, 'Jyunihitoe' neapsakomo gražumo

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 10, 17:27)
Devil's smile atrodo nerealus wub.gif

Koks prastas skonis... doh.gif
Atsakyti
Ice tea Sumatra pasakiska wub.gif
kaškoniukas zaliukas Evergreen man toks nerealus, kazkaip mane traukia zaliukai wub.gif blush2.gif
taburete nuodeme palikti tokius grozius doh.gif
vera.vera geras pirkinys. Pirmasis ir trecias kvietkas, kazkas tokio clap_1.gif yahoo.gif

Kiek pamenu, aTa mano mociute kaime augino amarilius (apie 1988-1994)tokie gigantiski cibuliai ir ziedai wub.gif , o, kad dabartini prota tada buciau turejusi doh.gif tai kiekvieno po viena buciau prisigriebus, bet kad jau po piet saukstai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 02 10, 20:19)
Koks prastas skonis...  doh.gif

kiekvienai motinai savas vaikas gražiausias smile.gif
Geriau paprotinkit, kas gali būti su svogūnu, kai lukštai vandeniuoja? Ieškojau visur, bet neradau parašyta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 02 10, 14:02)
Pasirodysiu, ką palieku išvažiuodama.
Nedaug ką rasiu po savaitės:(
Vera
user posted image

Sakyčiau, kad ne visai čia Vera. schmoll.gif Jei tai su nlvangeest etikete (jei parduotuvėj etiketės nesumaišytos), pabandykite pavadinimą surasti nlvangeest.nl puslapyje. Tokia smailiakampiais ziedlapiais, net nezinau... Ar čia ne tas pats Neon, ar kokia išbalusi Fiesta? biggrin.gif Na, gal pavyks atsekt vardą ... g.gif smile.gif

Prazydo manoji Vera.
user posted imageuser posted image

Neįspūdingas Neon

Šiais metais Splash pakūdusiais ziedais, reikės pasitaisyt...
Evergreen jau mačiau daug kas pasidziaugt įkėlė, tad savosios nerodysiu. Galiu tik pasakyt, kad dabar aiškiai supratau, kad cibysteriai matyt ne mano skoniui. schmoll.gif Vasarą ieškosiu kam iškišt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 10 vasario 2014 - 22:12
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 10, 14:41)
Aš Oriental Lady, Green and Saturn ir Yume Mitai

Švėkšnoje tai vos ne kiekvienas žino, bet jei yra nežinančių, tai "Yume Mitai" išvertus iš japonų reiškia "beveik svajonė". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 02 10, 23:01)
Švėkšnoje tai vos ne kiekvienas žino, bet jei yra nežinančių, tai "Yume Mitai" išvertus iš japonų reiškia "beveik svajonė".  4u.gif

Gražu biggrin.gif . Nors japoniškai blatniau
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2014 02 10, 22:08)
Sakyčiau, kad ne visai čia Vera.  schmoll.gif Jei tai su nlvangeest etikete (jei parduotuvėj etiketės nesumaišytos), pabandykite pavadinimą surasti nlvangeest.nl puslapyje. Tokia smailiakampiais ziedlapiais, net nezinau... Ar čia ne tas pats Neon, ar kokia išbalusi Fiesta? biggrin.gif Na, gal pavyks atsekt vardą ...  g.gif  smile.gif

Nu kad gerokai skiriasi vienas nuo kito. Tiek sudėjimu, tiek spalva g.gif čia aš apie Neon. Neon smulkūs žiedai, o šitos - stambūs. Neon stiebas- bordo, o šitos žalias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 11 vasario 2014 - 02:34