QUOTE(justemur @ 2014 02 20, 11:45)
puiki nuorodą jau užsisakiau ir mintyse susidėliojau net kaip jas sukabinsiu laukiu nesulaukiu
nerandu, kur paspausti, o gal nebera? noriu ir as. o kieno foto padaro?
QUOTE(auksine` @ 2014 02 22, 11:20)
Foto drobė Nemokamas kokybės testas http://www.foto123.l...CFYHhcgodOUQAuw
Bat man kolkas nieko neatsiunte, nors pildziau jau pries geras dvi savaites
Papildyta:
QUOTE(veversi @ 2014 02 22, 11:31)
Foto drobė Nemokamas kokybės testas http://www.foto123.l...CFYHhcgodOUQAuw
Pasiziurejau, neber jau
gal kas gali pasakyti , kur tuos flesiukus buvo gave, kaip istrinti? as panasu tuiu su info apie pagalba afrikai, niekaip neina istrint. aciu kas netinges, nes perskaiciau jau visa tema atgal, o dar senesnes jau nera...
QUOTE(auksine` @ 2014 02 22, 18:55)
gal kas gali pasakyti , kur tuos flesiukus buvo gave, kaip istrinti? as panasu tuiu su info apie pagalba afrikai, niekaip neina istrint. aciu kas netinges, nes perskaiciau jau visa tema atgal, o dar senesnes jau nera...
Aš neturiu, bet pabandykite suformatuoti:
1.My Computer ant flešiuko atsistojus paspauskite dešiniu pelės klavišu.
2. Atsidariusiame meniu parinkite "format" (naujame lange File system parinkite NTFS, nes jeigu labai senas fliašiukas gali siūlyti senu formatu FAT32, bet tada didelių failų negalėsite įrašyti). ir START.
QUOTE(auksine` @ 2014 02 22, 11:20)
padaro tokias, kokias nusiunti aš užsisakiau savo ir vyro foto, bei dvi skirtingas drobes su savo šunų foto (viena vieno šuns ,kita kito), susirašinėjom tai sakė atsiūs per 2-3 savaites
QUOTE(justemur @ 2014 02 23, 23:13)
padaro tokias, kokias nusiunti aš užsisakiau savo ir vyro foto, bei dvi skirtingas drobes su savo šunų foto (viena vieno šuns ,kita kito), susirašinėjom tai sakė atsiūs per 2-3 savaites
man tai nieko jie neatrase, bet prasiau vienos foto.
QUOTE(Sun_girl~ @ 2014 02 23, 22:58)
man tai nieko jie neatrase, bet prasiau vienos foto.
aš rašiau,jog pasikonsultuoti dėl nuotraukos, kuri gražiau gautųsi ir iškart paklausiau ar geriau iškart visas atsiųsti ar skirstyti pagal adresus skirtingus,tai atrašė ,kad tokiu atveju geriau vienas adresas
QUOTE(justemur @ 2014 02 24, 00:24)
aš rašiau,jog pasikonsultuoti dėl nuotraukos, kuri gražiau gautųsi ir iškart paklausiau ar geriau iškart visas atsiųsti ar skirstyti pagal adresus skirtingus,tai atrašė ,kad tokiu atveju geriau vienas adresas
QUOTE(oleina @ 2014 02 24, 16:00)
Nemanau, kad čia freebis - juk laimėti jį reikia. O freebis tas kurį gauna visi kas tik nori
QUOTE(Comma @ 2014 02 24, 22:35)
Nemanau, kad čia freebis - juk laimėti jį reikia. O freebis tas kurį gauna visi kas tik nori
Vis tiek dėkui už nuorodą pasidalinusiai, bandysiu laimę