Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 15:10)
musele123, turi vyra, pagunda ir dar i pasimatymus lakstai?  biggrin.gif
galvojau as nedora... biggrin.gif

nieko cia tokio. buvo ir man taip.
atsibosta tie pasimatymai biggrin.gif dabar mieliau pamiegiociau negu eiciau i pasimatyma su kokiu diedu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 05 12, 16:09)
nieko cia tokio. buvo ir man taip.
atsibosta tie pasimatymai  biggrin.gif dabar mieliau pamiegiociau negu eiciau i pasimatyma su kokiu diedu.  biggrin.gif

irgi del tos pacios priezasties, kaip pas musele?
pasimesciau tarp vyru biggrin.gif
as vis dar kaip pirma karta jaudinuos eidama susitikt su pagunda, tad jausmas kaip einant i pasimatyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 16:02)

dėl kitos tai abejoju, nes aš pas jį dažniausiai nakvoju kai susitinkam, turiu  savo dantų šepetėlį, kurio jis neslepia, nebent ir kita juo naudojasi...  biggrin.gif na kitų daiktų kaip ir nepalieku, tad sunku būtų pasakyti..bet į žmones eina su manimi jis drąsiai, tai nebent kita ne vietinė...bet dėl užimtumo tai gal nemeluoja, parodo visokių nuotraukų, ką veikė arba pasitelkia mano pagalbą organizuojant tam tikrus dalyksu, tai net nežinau.. na sukėlėt jūs man dabar abejonę, gal ką ir turi, bet turi tam ir teisę, juk mūsų niekas nesieja realiai.. aš jo klausiau tik ar neturi merginos, tai sakė, kad neturi, bet gal turi panašią kaip aš, ko mergina nepavadinsi...  g.gif

na taip, neišsilaksčius, nes nuo mokyklos laikų aš su saviškiu..bet tikrai nenoriu jo prarasti...  rolleyes.gif

na man kazkaip nesueina galai, kad jaunas, sekmingas, sveikas, sexualus vyras tenkintusi sexu 1 kart per savaite g.gif . turbut turi tokiu sexo draugiu ne 1, kitaip noertu jis dazniau su tavim pamiegot biggrin.gif

o ka tu is jo gauni tokio, ka bijai prarasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 14:10)
musele123, turi vyra, pagunda ir dar i pasimatymus lakstai?  biggrin.gif
galvojau as nedora... biggrin.gif

As tai sventa pagal ja lotuliukas.gif .

QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 14:23)
na vyras neoficialus, vadinu jį taip tik tam, kad būtų aišku apie ką kalbu, kartu mes labai ilgai, taip pat ir gyvenom kartu nemažai metų. O pasimatymas visai neplanuotas, labai spontaniškas, būčiau atsisakius, bet tada kilo mintis, kad gal tai padės mažiau galvoti apie pagundą, jei atsiras dar koks naujas žmogus aplinkoje  rolleyes.gif
truputį padeda  blush2.gif

Koks skirtumas,kad nevede,ar tai nieko nereiskia?Laiva nesi,tai svarbiausia.

QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 12, 15:36)
man tai atrodo, kad tu, musele, esi dar labai neissilakscius biggrin.gif
kam cia tau reikia kurti rimtus santykius, seima, jei norisi visu is eiles pagundu. taigi pagyvenk laisvai, be isipareigojimu ir pasilinksminus iki soties gal sutiksi toki vyra, salia kurio tau nesinores net paziuret i kito puse

drinks_cheers.gif ir is vis ,kvaila meiluzi bandyti pakeisti kitu doh.gif ,juk tas pats bus,tada seilesis del kito.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 12, 16:14)
na man kazkaip nesueina galai, kad jaunas, sekmingas, sveikas, sexualus vyras tenkintusi sexu 1 kart per savaite g.gif . turbut turi tokiu sexo draugiu ne 1, kitaip noertu jis dazniau su tavim pamiegot biggrin.gif
o ka tu is jo gauni tokio, ka bijai prarasti? g.gif

na, GAILE, sukėlėte ir man rimtų įtarimų...na jis dešimtmečiu už mane vyresnis, tai ne toks jau jaunas, bet, aišku, dar ir ne pagyvenęs...negerai, negerai, bet jis gi laisvas, nieko čia nepadarysi, tik bėda, kad jei yra kokia kita, tai gali jis greiatai tapti ir nbelaisvu, o tada jau ir aš daug prarasčiau..kita vertus, nelabai galiu ką pakeist...nors jis visad sako "užeik kada nori pas mane", bet čia turbūt tai nieko nekeičia... g.gif

čia prarasti aš nenoriu vyro, nes iš jo gaunu viską beveik: draugystę, rūpinimąsi, pastovumą, švelnumą, smagų laisvalaikio leidimą kartu, net nežinau, kai gyvenom kartu tai nieko netrūko, tik geresnio sekso... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 17:13)
irgi del tos pacios priezasties, kaip pas musele?
pasimesciau tarp vyru  biggrin.gif
as vis dar kaip pirma karta jaudinuos eidama susitikt su pagunda, tad jausmas kaip einant i pasimatyma  smile.gif

Turbut del tos. Kazkiek gal isblasko tas mintis, bet tik tam kartui biggrin.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 12, 17:32)

drinks_cheers.gif ir is vis ,kvaila meiluzi bandyti pakeisti kitu doh.gif ,juk tas pats bus,tada seilesis del kito.

nebutinai visai.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 12, 16:36)
man tai atrodo, kad tu, musele, esi dar labai neissilakscius biggrin.gif

Jei gerai pamenu, tai jūs tokiems buvot pavadinimą uždėję B....ės lotuliukas.gif Nepiktybiškai jums aš čia, bet tip top Muselės aprašymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 05 12, 17:45)
Jei gerai pamenu, tai jūs tokiems buvot pavadinimą uždėję B....ės  lotuliukas.gif Nepiktybiškai jums aš čia, bet tip top Muselės aprašymas  biggrin.gif

o koks cia pavadinimas? g.gif kazkaip neisifruoju biggrin.gif
Atsakyti
Nu duodu galvą nukirst, kad iš jūsų išgirdau. Tuos etatinius linksmybių ieškotojus pavadinot bledėmis lotuliukas.gif Kas pamenu, mane labai prajuokino. Bet, labai taiklus pavadinimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 05 12, 17:58)
Nu duodu galvą nukirst, kad iš jūsų išgirdau. Tuos etatinius linksmybių ieškotojus pavadinot bledėmis  lotuliukas.gif Kas pamenu, mane labai prajuokino. Bet, labai taiklus pavadinimas  drinks_cheers.gif

as tai kiek atsimenu, tai vyrus tokius bledunais vadinu biggrin.gif , moteru kazkaip neprisimenu, kad buciau taip ivardinus, nebent kokiam kitam kontekste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 12, 19:07)
as tai kiek atsimenu, tai vyrus tokius bledunais vadinu biggrin.gif , moteru kazkaip neprisimenu, kad buciau taip ivardinus, nebent kokiam kitam kontekste biggrin.gif

Ne, nebuvo skirstymo tarp vyrų ir moterų. Čia aš nuo savęs pridėjau. Koks skirtumas vyras ar moteris, jei elgesys toks pat. rolleyes.gif
Atsakyti
As ir turiu vyra, pagunda, kuris reikalingas man ir pagunda, kuriam patinku as...A ko nepazaist:) Geografines padetys skiriasi taip, kad ne su vienu, ne su kitu negalim daznai susitikti.
Atsakyti