QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 15:48)
apie vyra bevek negalvoju. leidziu jam stengtis, taciau tikrai nezinau, kaip bus.
panasiai ir man. su vyru malonumo nebuvo, jam svarbiau paciam pasitenkint. o su pagunda viskas super. noreciau ir as butent del sekso susitikt su juo dazniau. nes jis tikrai zino, ka ir kaip daryt. net ziuredama kaip jis vairuoja susijaudinu, nes jis toks vyriskas, grazus
o gal jusu pagunda turi kita dar? laisvas, na uzsiemes labai neva, bet gal tik toki vaidina...
tikrai panaši mūsų situacija, net pagundos kažkuo panašūs
dėl kitos tai abejoju, nes aš pas jį dažniausiai nakvoju kai susitinkam, turiu savo dantų šepetėlį, kurio jis neslepia, nebent ir kita juo naudojasi...
na kitų daiktų kaip ir nepalieku, tad sunku būtų pasakyti..bet į žmones eina su manimi jis drąsiai, tai nebent kita ne vietinė...bet dėl užimtumo tai gal nemeluoja, parodo visokių nuotraukų, ką veikė arba pasitelkia mano pagalbą organizuojant tam tikrus dalyksu, tai net nežinau.. na sukėlėt jūs man dabar abejonę, gal ką ir turi, bet turi tam ir teisę, juk mūsų niekas nesieja realiai.. aš jo klausiau tik ar neturi merginos, tai sakė, kad neturi, bet gal turi panašią kaip aš, ko mergina nepavadinsi...
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 12, 15:36)
man tai atrodo, kad tu, musele, esi dar labai neissilakscius
kam cia tau reikia kurti rimtus santykius, seima, jei norisi visu is eiles pagundu. taigi pagyvenk laisvai, be isipareigojimu ir pasilinksminus iki soties gal sutiksi toki vyra, salia kurio tau nesinores net paziuret i kito puse
na taip, neišsilaksčius, nes nuo mokyklos laikų aš su saviškiu..bet tikrai nenoriu jo prarasti...