Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 14:23)
na vyras neoficialus, vadinu jį taip tik tam, kad būtų aišku apie ką kalbu, kartu mes labai ilgai, taip pat ir gyvenom kartu nemažai metų. O pasimatymas visai neplanuotas, labai spontaniškas, būčiau atsisakius, bet tada kilo mintis, kad gal tai padės mažiau galvoti apie pagundą, jei atsiras dar koks naujas žmogus aplinkoje  rolleyes.gif
truputį padeda  blush2.gif

viena keiciat kitu..idomiai smile.gif
as siandiena ijungiau ignora pagundai..neatsakiau ne i viena sms...
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 14:30)
viena keiciat kitu..idomiai  smile.gif
as siandiena ijungiau ignora pagundai..neatsakiau ne i viena sms...

kolkas dar nepasakyčiau, kad keičiu, tik vieną kartą žmogų mačiau, neaišku, ar dar kada susitiksim rolleyes.gif
pavydžiu jums jūsų valios, aš visą dieną žvilgčioju į telefoną laukdama Pagundos žinutės, dažniausiai pirmadienį iš pat ryto parašydavo, o dabar tylu... unsure.gif esu nusiminusi...
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 14:38)
kolkas dar nepasakyčiau, kad keičiu, tik vieną kartą žmogų mačiau, neaišku, ar dar kada susitiksim  rolleyes.gif
pavydžiu jums jūsų valios, aš visą dieną žvilgčioju į telefoną laukdama Pagundos žinutės, dažniausiai pirmadienį iš pat ryto parašydavo, o dabar tylu... unsure.gif esu nusiminusi...

jei tikites, kad kitas pades uzmirsti pagunda, tai nuvilsiu, to nebus...
sunku ir man...skambino dar ryte, veliau parase, kad norejo isgirst balsa...durniausia, kad pirmas kelias dienas jis turbut galvos, kad as tiesiog nenusiteikus bendraut..tik veliau supras, kad viskas...
o jus jam raset?
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 14:46)
jei tikites, kad kitas pades uzmirsti pagunda, tai nuvilsiu, to nebus...
sunku ir man...skambino dar ryte, veliau parase, kad norejo isgirst balsa...durniausia, kad pirmas kelias dienas jis turbut galvos, kad as tiesiog nenusiteikus bendraut..tik veliau supras, kad viskas...
o jus jam raset?

Tai jūs jau rimtai apsisprendėte viską užbaigti su Pagunda? Ir ar tai pirmas toks bandymas? rolleyes.gif aš pati tai jam niekad nerašau, nežinau, tiesiog manau, kad vyrams nepatinka įkyrios moterys, todėl stengiuosi, kad nežinotų, jog nuolat galvoju apie jį.. smile.gif tarp mūsų viskas vyksta dar tik kokius du mėnesius, susitinkam kokį kartą į savaitę, tad realiai aš jį labai mažai pažįstu, nežinau, kas jis per žmogus ir kaip norėtų, kad elgtųsi..bet nuolat kalba, kaip nieko nespėja, koks užimtas, kaip neišsimiega ir t.t., tai atrodo aiškiai duoda suprast, kad ir be manęs turi ką veikti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 14:53)
Tai jūs jau rimtai apsisprendėte viską užbaigti su Pagunda? Ir ar tai pirmas toks bandymas?  rolleyes.gif aš pati tai jam niekad nerašau, nežinau, tiesiog manau, kad vyrams nepatinka įkyrios moterys, todėl stengiuosi, kad nežinotų, jog nuolat galvoju apie jį.. smile.gif tarp mūsų viskas vyksta dar tik kokius du mėnesius, susitinkam kokį kartą į savaitę, tad realiai aš jį labai mažai pažįstu, nežinau, kas jis per žmogus ir kaip norėtų, kad elgtųsi..bet nuolat kalba, kaip nieko nespėja, koks užimtas, kaip neišsimiega ir t.t., tai atrodo aiškiai duoda suprast, kad ir be manęs turi ką veikti...  rolleyes.gif

nezinau ar rimtai. noreciau, bet nezinau, kaip ilgai sugebesiu ji ignoruot. tai ne pirmas kartas, kai bandom viska nutraukt.
o man patinka paciai parodyt demesi, ne ikyriai aisku. ypac, jei zinau, kad jam tas demesys patinka. ir elgiuos as taip, kokia esu, o ne kaip jis noretu, kad as elgciaus...

kur susitikinejate?
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 15:01)
nezinau ar rimtai. noreciau, bet nezinau, kaip ilgai sugebesiu ji ignoruot. tai ne pirmas kartas, kai bandom viska nutraukt.
o man patinka paciai parodyt demesi, ne ikyriai aisku. ypac, jei zinau, kad jam tas demesys patinka. ir elgiuos as taip, kokia esu, o ne kaip jis noretu, kad as elgciaus...

kur susitikinejate?

na jūs gerai pažįstate savajį pagundą, žinote, koks dėmesys jam malonus, o aš savo pagundos dar neperkandau, kažin, ar kada suprasiu jį, jis labai paslaptingas..
bet juk galėtumėte ir nenutraukti tų santykių, jei taip nenorite ir jums sunku jų atsiskayti..aš manau, kad gyvenimas trumpas ir tik vienas, tad reikia daryti tai, ko norisi..
susitikinjame dažniausiai pas jį namuose, praktiškai visada, vos porą kartų buvom viešose vietose. Jums ko gero sunkiau rasti vietą pasimatymams, nes jis vedęs..bet tuo pačiu gal ir romantiškaiu, jei pasimatymai vyksta vis kitur, nes aš pas savajį jau beveik kaip namie jaučiuosi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 15:09)
na jūs gerai pažįstate savajį pagundą, žinote, koks dėmesys jam malonus, o aš savo pagundos dar neperkandau, kažin, ar kada suprasiu jį, jis labai paslaptingas..
bet juk galėtumėte ir nenutraukti tų santykių, jei taip nenorite ir jums sunku jų atsiskayti..aš manau, kad gyvenimas trumpas ir tik vienas, tad reikia daryti tai, ko norisi..
susitikinjame dažniausiai pas jį namuose, praktiškai visada, vos porą kartų buvom viešose vietose. Jums ko gero sunkiau rasti vietą pasimatymams, nes jis vedęs..bet tuo pačiu gal ir romantiškaiu, jei pasimatymai vyksta vis kitur, nes aš pas savajį jau beveik kaip namie jaučiuosi... smile.gif

nutraukt visko as nenoriu. bet nenoriu, kad butu taip, kaip yra dabar. sudetingai. noriu, kad butu taip, kaip atrodo dar neseniai buvo. dabar bendravimas pasikeite net. jeigu kalbame apie ora, tai butinai visa tai issivysto ir kalbos apie mus. pvz. kaip laukiu vasaros, nuvaziuot prie ezero porai dienu su palapinem. kitas- aha, man irgi patinka. isivaizduoju, kaip puikiai mes praleistume laika. kiekviena pokalbio tema baigiasi tuo, kad pasakome, kaip pasiilgom vienas kito, kaip norim but salia ir pan. paskutini karta kai buvom susitike, net prisiglaudimai buvo kitokie. ju buvo labai daug, tokiu svelniu, romantisku, su giliais zvilgsniais ir panasiom nesamonem doh.gif

ai, jusiskis pagunda gi laisvas. o noretumete dazniau su juo susitikinet? kaip seksas su juo? ax.gif
Atsakyti
man tai atrodo, kad tu, musele, esi dar labai neissilakscius biggrin.gif
kam cia tau reikia kurti rimtus santykius, seima, jei norisi visu is eiles pagundu. taigi pagyvenk laisvai, be isipareigojimu ir pasilinksminus iki soties gal sutiksi toki vyra, salia kurio tau nesinores net paziuret i kito puse
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 15:22)
nutraukt visko as nenoriu. bet nenoriu, kad butu taip, kaip yra dabar. sudetingai. noriu, kad butu taip, kaip atrodo dar neseniai buvo. dabar bendravimas pasikeite net. jeigu kalbame apie ora, tai butinai visa tai issivysto ir kalbos apie mus. pvz. kaip laukiu vasaros, nuvaziuot prie ezero porai dienu su palapinem. kitas- aha, man irgi patinka. isivaizduoju, kaip puikiai mes praleistume laika.  kiekviena pokalbio tema baigiasi tuo, kad pasakome, kaip pasiilgom vienas kito, kaip norim but salia ir pan.  paskutini karta kai buvom susitike, net prisiglaudimai buvo kitokie. ju buvo labai daug, tokiu svelniu, romantisku, su giliais zvilgsniais ir panasiom nesamonem  doh.gif

ai, jusiskis pagunda gi laisvas. o noretumete dazniau su juo susitikinet? kaip seksas su juo?  ax.gif

Na iš jūsų žodžių atrodo viskas taip romantiška tarp jūsų, bet, žinoma, jei jis vedęs, kažkokios ateities nepriplanuosi... o jūs manote, kad galite su vyru vėl viską suklijuoti ir bu gerai? Negalvojate, kad jei vieną kartą viskas iširo, tai vėl suklijavus po kiek laiko baigsis taip pat?

Mano pagunda laisvas, bet toks, manau, ir nori būti. Taip,aš norėčiau dažniau susitikinėt, nes kaip ir abu turim galimybę, tik jis, akivaizdu, neturi noro. Seksas mano gyvenime visad užėmė antraeilę vietą, niekad (na, labai reatai) nepatirdavau aš to malonumo iki galo, tad galiausiai tai iš viso tapo rutina, jei iš pradžių dar ir buvo įdomu ir žavinga ir be to..o pagunda rado būdų, kaip suteikti malonumą ir šiaip tiek visko su juo jau ten nuveikiau, kiek su saviškiu per 6 metus nepadarėme.. kaip čia pasakius, mano vyrui užtenka, kad jam gerai, o pagunda stengiasi tol, kol man nebūna gerai ir tik tada jau žiūri savęs..manau tas mane ir sužavėjo..niekad nesimėgavusi seksu dabar juo mėgaujuosi, todėl norėčiau to dažniau nei kartą į savaitę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 15:38)
Na iš jūsų žodžių atrodo viskas taip romantiška tarp jūsų, bet, žinoma, jei jis vedęs, kažkokios ateities nepriplanuosi... o jūs manote, kad galite su vyru vėl viską suklijuoti ir bu gerai? Negalvojate, kad jei vieną kartą viskas iširo, tai vėl suklijavus po kiek laiko baigsis taip pat?

Mano pagunda laisvas, bet toks, manau, ir nori būti. Taip,aš norėčiau dažniau susitikinėt, nes kaip ir abu turim galimybę, tik jis, akivaizdu, neturi noro. Seksas mano gyvenime visad užėmė antraeilę vietą, niekad (na, labai reatai) nepatirdavau aš to malonumo iki galo, tad galiausiai tai iš viso tapo rutina, jei iš pradžių dar ir buvo įdomu ir žavinga ir be to..o pagunda rado būdų, kaip suteikti malonumą ir šiaip tiek visko su juo jau ten nuveikiau, kiek su saviškiu per 6 metus nepadarėme.. kaip čia pasakius, mano vyrui užtenka, kad jam gerai, o pagunda stengiasi tol, kol man nebūna gerai ir tik tada jau žiūri savęs..manau tas mane ir sužavėjo..niekad nesimėgavusi seksu dabar juo mėgaujuosi, todėl norėčiau to dažniau nei kartą į savaitę...  blush2.gif

apie vyra bevek negalvoju. leidziu jam stengtis, taciau tikrai nezinau, kaip bus.

panasiai ir man. su vyru malonumo nebuvo, jam svarbiau paciam pasitenkint. o su pagunda viskas super. noreciau ir as butent del sekso susitikt su juo dazniau. nes jis tikrai zino, ka ir kaip daryt. net ziuredama kaip jis vairuoja susijaudinu, nes jis toks vyriskas, grazus wub.gif

o gal jusu pagunda turi kita dar? laisvas, na uzsiemes labai neva, bet gal tik toki vaidina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriste227: 12 gegužės 2014 - 15:50
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 15:48)

o gal jusu pagunda turi kita dar? laisvas, na uzsiemes labai neva, bet gal tik toki vaidina...

as tai praktiskai garantuoju, kad turi kita / daug kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 15:48)
apie vyra bevek negalvoju. leidziu jam stengtis, taciau tikrai nezinau, kaip bus.

panasiai ir man. su vyru malonumo nebuvo, jam svarbiau paciam pasitenkint. o su pagunda viskas super. noreciau ir as butent del sekso susitikt su juo dazniau. nes jis tikrai zino, ka ir kaip daryt. net ziuredama kaip jis vairuoja susijaudinu, nes jis toks vyriskas, grazus  wub.gif

tikrai panaši mūsų situacija, net pagundos kažkuo panašūs biggrin.gif

dėl kitos tai abejoju, nes aš pas jį dažniausiai nakvoju kai susitinkam, turiu savo dantų šepetėlį, kurio jis neslepia, nebent ir kita juo naudojasi... biggrin.gif na kitų daiktų kaip ir nepalieku, tad sunku būtų pasakyti..bet į žmones eina su manimi jis drąsiai, tai nebent kita ne vietinė...bet dėl užimtumo tai gal nemeluoja, parodo visokių nuotraukų, ką veikė arba pasitelkia mano pagalbą organizuojant tam tikrus dalyksu, tai net nežinau.. na sukėlėt jūs man dabar abejonę, gal ką ir turi, bet turi tam ir teisę, juk mūsų niekas nesieja realiai.. aš jo klausiau tik ar neturi merginos, tai sakė, kad neturi, bet gal turi panašią kaip aš, ko mergina nepavadinsi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 12, 15:36)
man tai atrodo, kad tu, musele, esi dar labai neissilakscius biggrin.gif
kam cia tau reikia kurti rimtus santykius, seima, jei norisi visu is eiles pagundu. taigi pagyvenk laisvai, be isipareigojimu ir pasilinksminus iki soties gal sutiksi toki vyra, salia kurio tau nesinores net paziuret i kito puse

na taip, neišsilaksčius, nes nuo mokyklos laikų aš su saviškiu..bet tikrai nenoriu jo prarasti... rolleyes.gif
Atsakyti