Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 20:16)
As kaip supratau ji gal nori bandyt su kita pagunda. As ir norejau kad kitas ismestu man is galvos mano vyruka.

Bet jus nemastote visai,su kita pagunda bus tas pats po kiek laiko doh.gif ,jei kazkas patiks,bus aistra ir visa kita,po kiek laiko vel atsiras jausmai,kaip jus sito nesuvokiate.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 11, 19:04)
O ka as sakiau biggrin.gif ,tau nuolat reikes kazko pasoneje,ir cia ne meiluzyje esme,ne sitas,tai kitas,berdos,kazkas ir taip sake,pasirodo,kad neklydom biggrin.gif .Tikrai suprantu ir nesmerkiu tu,kurie kazka isimyli,kai yra jausmai,kai net neplanavai tureti kazka,bet kai jau moterys iesko vyru,meiluziu,keicia juos,tokio elgesio nepalaikau.

Tai tik bandymas nukreipti mintis nuo tikrosios Pagundos, bet, turiu pasakyti, niekas kolkas nepadeda, jaučiuosi giliai įklimpusi su Pagunda...žinau iš šono atrodo, kad dabar ieškau vyrų, bet taip nėra, tik noriu pamiršti pagundą...neteikia man visa tai jokio džiaugsmo, tik liūdesį.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 20:16)
As kaip supratau ji gal nori bandyt su kita pagunda. As ir norejau kad kitas ismestu man is galvos mano vyruka.

Taip, jūs labai gerai suprantate, tikėjausi, kad kitas pagunda galėtų padėti išmesti tą iš galvos...bet, atrodo, bus sunku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 11, 20:23)
Bet jus nemastote visai,su kita pagunda bus tas pats po kiek laiko doh.gif ,jei kazkas patiks,bus aistra ir visa kita,po kiek laiko vel atsiras jausmai,kaip jus sito nesuvokiate.

Ji nueis i pasimatyma ir nebus jokio kitos pagundos nes mintyse suksis tik jis
QUOTE(musele123 @ 2014 05 11, 20:30)

Taip, jūs labai gerai suprantate, tikėjausi, kad kitas pagunda galėtų padėti išmesti tą iš galvos...bet, atrodo, bus sunku...  doh.gif

Kazi ar kitas pades. As buvau sutikusi kita vyruka, viskas buvo liux ir maniau pasimirs anas..Deja. nebendravome abu kelias savaites kol buvome kelionese, o paskui viskas pasikeite i geraja puse ir tesiasi iki siol.Jei mintyse yra kazkas sunku isvaryti
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 20:50)

Kazi ar kitas pades. As buvau sutikusi kita vyruka, viskas buvo liux ir maniau pasimirs anas..Deja. nebendravome abu kelias savaites kol buvome kelionese, o paskui viskas pasikeite i geraja puse ir tesiasi iki siol.Jei mintyse yra kazkas sunku isvaryti

Gal tiesiog tas kitas Pagunda nebuvo pakankamai geras... smile.gif man po šito pasimatymo vyrukas visai patiko, bet vis tiek norėtųsi ir laukiu, kad manasis Pagunda parašytų, o jis sėdi kaip pelė po šluota, negaliu to pakęsti... schmoll.gif o, beje, visą dieną puikiai praleidau su savo vyru, kas man darosi pati nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 11, 21:14)
Gal tiesiog tas kitas Pagunda nebuvo pakankamai geras... smile.gif man po šito pasimatymo vyrukas visai patiko, bet vis tiek norėtųsi ir laukiu, kad manasis Pagunda parašytų, o jis sėdi kaip pelė po šluota, negaliu to pakęsti...  schmoll.gif o, beje, visą dieną puikiai praleidau su savo vyru, kas man darosi pati nesuprantu...

Kitas pagunda buvo idealus.Taciau mano mintys uzimtos
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 21:21)
Kitas pagunda buvo idealus.Taciau mano mintys uzimtos

jūs, atrodo, įsimylėjote savo Pagundą..mano situacija kitokia, man tiesiog reikia, kad jam manęs reiktų..iš pradžių reikėjo jį tik gauti, kai gavau, dabar jau reikia daugiau, kad jam manęs reikėtų, bet to nepavyksta pasiekti ir manau nepavyks, manau tas mane labiausiai ir erzina ir pykdo...ne meilės man reikia, man tik reikia laimėti, bet, atrodo, teks pralaimėti...ech...
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 11, 21:38)
jūs, atrodo, įsimylėjote savo Pagundą..mano situacija kitokia, man tiesiog reikia, kad jam manęs reiktų..iš pradžių reikėjo jį tik gauti, kai gavau, dabar jau reikia daugiau, kad jam manęs reikėtų, bet to nepavyksta pasiekti ir manau nepavyks, manau tas mane labiausiai ir erzina ir pykdo...ne meilės man reikia, man tik reikia laimėti, bet, atrodo, teks pralaimėti...ech...

Vat var laimeti noriu ir as..Vis dar noriu.Bet matyt ir pralaimesiu.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 12, 13:39)
Vat var laimeti noriu ir as..Vis dar noriu.Bet matyt ir pralaimesiu.

Turbūt daugumai iš mūsų to reikia - kad mūsų norėtų labiau, nei norime mes...

Beje, vakar pasimatymas buvo tikrai visai įdomus, šiandien daugiau galvoju apie jį, nei apie savo tikrąjį pagundą...tik tiek, kad pasimatymo draugas iš kito miesto, o Pagunda tai gyvena visai šalia, tad vis tiek galiausiai einu namo žvilgčiodama į jo langus paslapčia...pati savimi baisiuosi, kad esu tokia bevalė.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 20:50)

bet taip blogai tikrai nebuvo, pasimatymo metu tikrai negalvojau apie Pagundą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 12, 14:51)
Beje, vakar pasimatymas buvo tikrai visai įdomus, šiandien daugiau galvoju apie jį, nei apie savo tikrąjį pagundą...tik tiek, kad pasimatymo draugas iš kito miesto, o Pagunda tai gyvena visai šalia, tad vis tiek galiausiai einu namo žvilgčiodama į jo langus paslapčia...pati savimi baisiuosi, kad esu tokia bevalė.. unsure.gif

pala, o kur praeitos savaitės planas, kad daugiau dėmesio skirsi vyrui?
Atsakyti
QUOTE(gera_pukuota @ 2014 05 12, 13:58)
pala, o kur praeitos savaitės planas, kad daugiau dėmesio skirsi vyrui?

aš ir skyriau, jo atvykimo proga buvo paruošta romantiška vakarienė žvakių šviesoje, buvo visai geras vakaras ir ta kita prasme, o ir sekmadienį visą skyriau jam, kartu darbavomės prie namų.. ir tik sekmadienio vakarą šiek tiek nuklydau į šoną...bet tik kavos išgėriau kavinėje, čia dar manau ne nuodėmė.. smile.gif bent jau nedidelė rolleyes.gif
Atsakyti
musele123, turi vyra, pagunda ir dar i pasimatymus lakstai? biggrin.gif
galvojau as nedora... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 05 12, 14:10)
musele123, turi vyra, pagunda ir dar i pasimatymus lakstai?  biggrin.gif
galvojau as nedora... biggrin.gif

na vyras neoficialus, vadinu jį taip tik tam, kad būtų aišku apie ką kalbu, kartu mes labai ilgai, taip pat ir gyvenom kartu nemažai metų. O pasimatymas visai neplanuotas, labai spontaniškas, būčiau atsisakius, bet tada kilo mintis, kad gal tai padės mažiau galvoti apie pagundą, jei atsiras dar koks naujas žmogus aplinkoje rolleyes.gif
truputį padeda blush2.gif
Atsakyti