Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 10, 18:25)
bet tai is kur jie jau cia zino, kiek tu laiko pas ta kirpeja ar manikiurininke buni biggrin.gif
na ok, jei jau taip reikia rezultato - "eikit" pas masazista, ginekologa, dantista biggrin.gif , i sporto kluba, aerobika, tuperware, zepter, oriflame pristatymus ir t.t. lotuliukas.gif

Na šiaip kaip ir būtų nieko, bet kai žmogus tave pažįsta, kad iš balso telefonu daug ką nustato, tai labai būtų keista, jei iki tol nevaikščiojus į tokius dalykus imčiau ir pradėčiau vaikščioti biggrin.gif o blogiausia, kad maniškis visada klausinėja apie tai, kur buvau, ką dariau, ką mačiau, kaip sekėsi..gerai tom, kurių neklausinėja, bet manęs tai kamantinėja, tai sunku būtų kurti pasakas, prasta aš melagė smile.gif bet ačiū už pasiūlymus, gal kuriais ir pasinaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 10, 20:56)
Na šiaip kaip ir būtų nieko, bet kai žmogus tave pažįsta, kad iš balso telefonu daug ką nustato, tai labai būtų keista, jei iki tol nevaikščiojus į tokius dalykus imčiau ir pradėčiau vaikščioti biggrin.gif o blogiausia, kad maniškis visada klausinėja apie tai, kur buvau, ką dariau, ką mačiau, kaip sekėsi..gerai tom, kurių neklausinėja, bet manęs tai kamantinėja, tai sunku būtų kurti pasakas, prasta aš melagė smile.gif bet ačiū už pasiūlymus, gal kuriais ir pasinaudosiu biggrin.gif

zinok pagaus jis tave anksciau ar veliau, garantuotai. tu per daug isijautus i savo meiluziavima, o tokie isijautimai zmonems ant kaktos uzrasyti buna, jei gerai sava zmogu pazisti. 4u.gif
Papildyta:
o siaip, musele, viskas paprasta suorganizuot biggrin.gif. pvz: pakniauki saviskiui kokia savaitele po kelis kart per diena, kad tau pvz skauda nugara. po savaites "eini" pas gydytoja. sis "paskiria" masazus, manksta, sildymus. visas sitas dalykas trunka kokias 2 val per diena. na va ir turi porai savaiciu pasitiesinimu biggrin.gif
dar galima darbe prie kokio degancio projekto dirbt menesiuka, arba pusmecio detaliaja ataskaita rengt biggrin.gif
oi kiek as cia tau galiu papasakot galimybiu biggrin.gif exo fantazija keleta metu buvo beribe, turbut visa ja isnaudojo man makaronus kabindamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 10, 21:08)
zinok pagaus jis tave anksciau ar veliau, garantuotai. tu per daug isijautus i savo meiluziavima, o tokie isijautimai  zmonems ant kaktos uzrasyti buna, jei gerai sava zmogu pazisti.  4u.gif
Papildyta:
o siaip, musele, viskas paprasta suorganizuot biggrin.gif. pvz: pakniauki saviskiui kokia savaitele po kelis kart per diena, kad tau pvz skauda nugara. po savaites "eini" pas gydytoja. sis "paskiria" masazus, manksta, sildymus. visas sitas dalykas trunka kokias 2 val per diena. na va ir turi porai savaiciu pasitiesinimu biggrin.gif
dar galima darbe prie kokio degancio projekto dirbt menesiuka, arba pusmecio detaliaja ataskaita rengt biggrin.gif
oi kiek as cia tau galiu papasakot galimybiu biggrin.gif exo fantazija keleta metu buvo beribe, turbut visa ja isnaudojo man makaronus kabindamas biggrin.gif

Na čia jau aukštasis pilotažas... smile.gif negaliu aš sau leist būt pagautai, griūtų mano gyvenimo planas, per didelė rizika, reikia kažkaip grįžt gyvent pas saviškį, rast darbą vėl saviškio mieste, baigsis tada visi meilužiavimai, nes dabar vis giliau klimpstu... doh.gif ryt i aklą pasimatymą susitariau eit, to nedariau gal nuo mokyklos laikų, bet tas romanas su pagunda įkvėpė naujiems bandymams...
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 10, 18:10)
bet vat neissiduot spindinciomis akimis, gera nuotaika ir uzsisvajojusia mina, tai manau be sansu schmoll.gif . jeigu savam zmogui nors kiek rupi, tikrai pastebes tokius pasikeitimus, nepaslepsi ilgai schmoll.gif

kas tas ilgai g.gif per kiek laiko tokia tiesa turetu pasirodyti vien is akiu spindejimo ir uzsisvajojimo g.gif Nekalbu apie akivaizdzius ikliuvimus.
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 10, 20:56)

Nadabar labai populiarus ilgalaikis lakavimas, siaubas koks geris. Tai va,iš kurvyrui žinoti kiek jį daro? g.gif Tai prašau papildomą valandą turite. Sporto klubas, užtrukot ilgiau. Bet čia valandom, pameluoti dėl pusdienio kitaip.Arba sutikot klasiokę/grupiokę? biggrin.gif Kavos išgėrėt. tai nesilesikit tardoma.
Va dar sugalvojau, gerai rasti draugę, kuri irgi turėtų meilužį.Einat sau "abi" kavos kartu..ir abiem gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 05 10, 22:01)
kas tas ilgai  g.gif  per kiek laiko tokia tiesa turetu pasirodyti vien is akiu spindejimo ir uzsisvajojimo  g.gif  Nekalbu apie akivaizdzius ikliuvimus.

Is karto matosi, tik antros puses linke ignoruot ta tiesa. Nes arba bijo prileist net minti, kad taip yra, arba jiems px. Na dar gali but, kad nemato, nes nerupi kuom gyvena ir kaip elgiasi sutuoktinis, tiesiog nekreipia demesio i kita, mazai bendrauja, savais rupesciais uzsiemes net nepastebi tos zmonos zvilgsnio. Abejingas tiesiog, aba isivaizduoja esas toks nuostabus, o zmona tokia beviltiska, kad cia jos akys tik is meiles jam gali spindet. Zodziu, gerai jos nepazista
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 10, 15:09)
Čia tai geras, labai patiko  thumbup.gif  gal turit ir moterims patarimų, ta prasme atvirkštiniam atvejui?  biggrin.gif

as kai maniau kad turesiu slapta romana istojau i savo specialybes draugija, i partija. O jose buna tusai, vakarones, saskrydziai, ekskursijos. Ir visuomenine veikla gerai, ir reikalui esant galima galima iseiti. Anksciau mane vyras noredavo ir i komandiruotes lydet, tai karta vaziavom kartu, dvi dienas lauke ir nuobodziavo, tai daugiau neturi noro taip laika leist. Nusiveziau ir i vienas varzybas, sake visiskai neidomu jam, nebeis. Eidavau i protu musius, kadangi turiu vaiku, i mokyklos susirinkimus ( na vaikas zino kada tevu susirinkimai klases, bet kada mokyklos tarybos tai nezinojo)..Taigi, visa tai gali suteikti galimybe istrukt, bet kad neturiu rimto pagundos kad galeciau tai daryti. O man ir keliu valandu neuztektu, as geriau jau susitikciau i metus karta, bet nakciai ir labai romantiskam laikui
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 10:57)
as kai maniau kad turesiu slapta romana istojau i savo specialybes draugija, i partija. O jose  buna tusai, vakarones, saskrydziai, ekskursijos. Ir visuomenine veikla gerai, ir reikalui esant galima galima iseiti. Anksciau mane vyras noredavo ir i komandiruotes lydet, tai karta vaziavom kartu, dvi dienas lauke ir nuobodziavo, tai daugiau neturi noro taip laika leist. Nusiveziau ir i vienas varzybas, sake visiskai neidomu jam, nebeis. Eidavau i protu musius, kadangi turiu vaiku, i mokyklos susirinkimus ( na vaikas zino kada tevu susirinkimai klases, bet kada mokyklos tarybos tai nezinojo)..Taigi, visa tai gali suteikti galimybe istrukt, bet kad neturiu rimto pagundos kad galeciau tai daryti. O man ir keliu valandu neuztektu, as geriau jau susitikciau i metus karta, bet nakciai ir labai romantiskam laikui

Na būtent ir man bėda kyla dėl to, kad norisi likti nakčiai, jei tai paprasta savaitės diena tai dar nieko, nes gyvenu atskirai nuo draugo, bet jei noriu likti penktaienio vakarui tada jau klausimai prasideda, ko man ten likti... smile.gif nieko, mažėja tų susitikimų, gal tuoj neliks ir problemos.
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 10, 21:25)
Na čia jau aukštasis pilotažas... smile.gif negaliu aš sau leist būt pagautai, griūtų mano gyvenimo planas, per didelė rizika, reikia kažkaip grįžt gyvent pas saviškį, rast darbą vėl saviškio mieste, baigsis tada visi meilužiavimai, nes dabar vis giliau klimpstu... doh.gif  ryt i aklą pasimatymą susitariau eit, to nedariau gal nuo mokyklos laikų, bet tas romanas su pagunda įkvėpė naujiems bandymams...

O ka as sakiau biggrin.gif ,tau nuolat reikes kazko pasoneje,ir cia ne meiluzyje esme,ne sitas,tai kitas,berdos,kazkas ir taip sake,pasirodo,kad neklydom biggrin.gif .Tikrai suprantu ir nesmerkiu tu,kurie kazka isimyli,kai yra jausmai,kai net neplanavai tureti kazka,bet kai jau moterys iesko vyru,meiluziu,keicia juos,tokio elgesio nepalaikau.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 11, 19:04)
O ka as sakiau biggrin.gif ,tau nuolat reikes kazko pasoneje,ir cia ne meiluzyje esme,ne sitas,tai kitas,berdos,kazkas ir taip sake,pasirodo,kad neklydom biggrin.gif .Tikrai suprantu ir nesmerkiu tu,kurie kazka isimyli,kai yra jausmai,kai net neplanavai tureti kazka,bet kai jau moterys iesko vyru,meiluziu,keicia juos,tokio elgesio nepalaikau.

Gal tiesiog nori paziuret ar gali but su kitu, ar gali kitas patikti. Tiesiog isbando save.As ir juk save isbandziau
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 05 11, 20:00)
Gal tiesiog nori paziuret ar gali but su kitu, ar gali kitas patikti. Tiesiog isbando save.As ir juk save isbandziau

Tai kad ne,ji sake,kad su kitu nenori buti,kad jos vyras geras variantas biggrin.gif ,taip kad tavo spejimas netinkamas.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 11, 20:08)
Tai kad ne,ji sake,kad su kitu nenori buti,kad jos vyras geras variantas biggrin.gif ,taip kad tavo spejimas netinkamas.

As kaip supratau ji gal nori bandyt su kita pagunda. As ir norejau kad kitas ismestu man is galvos mano vyruka.
Atsakyti