QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 02 20, 22:28)
O jūs galvojate, kad meilužiaujantys sutuoktiniai kasdien tik pykstasi ir sėdi vienas kitam nugaras atkišę? Klystate! Jie gali būti net labai geri draugai, iš šono ideali šeima
Matyt aš pagal save parašiau, jeigu žinau,akd turi meilužį tai apie idealią šeimą net nekalbam, iš vis nebėra šeimos. O jeigu niekas nieko nežino,tai ir problemos matyt nėra
t.y jei neatsiliepia tai šeimai.
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 21, 05:42)
O kaip vaikus aukleji? jei tokius turi. Kad negalima blogai elgtis.
Va taip ir ritames zemyn su visais drugeliais, nes tai kas nera gerai yra visai suprantamas ir pateisinamas dalykas
Auklėju, kad reikia padėti draugui, būti su jais, gerbti.Bet jeigu vieną dieną draugas tampa kitoks, jos amžiuje keikiasi, vagia..aš patariu tokį draugą apeiti.Net jeigu kažkada jis ir buvo geriausias
Nes viskas kinta. Gerai kartu arba negerai. Nesvarbu dėl ko. Stengiesi taisyti santykius..bet ne visada gi pavyksta.
QUOTE(Čija @ 2014 02 22, 12:13)
Ir kas kiek laiko tokie "tėčiai" keičiasi?
O jei rimtai, tikiu, kad vyrams nesunku mylėti kokią vieną mažą gerą gražutę mergaitę
jeigu ji - paauglė, grožiu ir pan, pradedanti lenkti mamą, tai tuo labiau nesunku
O jei vaikų - ne vienas, 2 ar daugiau? jei tarp jų - maištingas berniukas ar keli? Mylinčių ir rūpestingų nebiologinių tėvų - būna, bet vienetai. Čia iš mano ir kitų asmeninės patirties.
o mylėti mažą mergaitę 5m jau sunku?
Gi turbūt patėviu netampa vyras po savaitės,kažkaip bendraujama, einama kažkur ir matosi rūpinasi ar ne. Nepuola gyventi iškart ir keisti "tėčius". Kalbam apie normalias moteris. Apie jūsų aprašytą išktypimą net nepagalvojau kažkaip.. mano asmeniniu ir aplinkos atveju, labai puikiai patėvis perima visus rūpesčius ir reikalus, ir tampa lygiaverčiai svarbus kaip ir tėtis(nes pastarasis irgi dalyvauja vaiko gyvenime). Bet, vaikas prisiriša ir myli labiau tą, ką mato kasdieną, na natūralu tiesiog. Vyro kuris man užtrukus darbe sėdi namie ir negali pasiimti iš darželio "ne savo" vaiko, pabūti su vaiku ligoninėje(na nevisada ir mamos gali išeiti iš darbo) nereikia. Pagal kiekvienos kriterijus ir renkamės