Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 20, 22:02)
Nedramatizuokit. Vaikam nėra svarbus pats tėvas.Jiem svarbus vyras, kuris jai būtų kaip tėvas ir prisiimtų pareigas. Ir vaikai mato bendravimą..santykius.Šiltą bendravimą.

Ir kas kiek laiko tokie "tėčiai" keičiasi? biggrin.gif O jei rimtai, tikiu, kad vyrams nesunku mylėti kokią vieną mažą gerą gražutę mergaitę mirksiukas.gif jeigu ji - paauglė, grožiu ir pan, pradedanti lenkti mamą, tai tuo labiau nesunku tongue.gif O jei vaikų - ne vienas, 2 ar daugiau? jei tarp jų - maištingas berniukas ar keli? Mylinčių ir rūpestingų nebiologinių tėvų - būna, bet vienetai. Čia iš mano ir kitų asmeninės patirties.
Atsakyti
Nusigrybavo tema...

Vienas iš išradingumo variantų yra sakyti, kad automobiliui reikia specifinio remonto, su laaabai sunkiai randama detale, kartais detalės paieškos užtrunka ne vieną dieną iki vėlumos, o kur dar savaitgaliai pas draugelį garaže, kad tą detalę įmontuot.
Grįžus dar galima guostis, kaip sunku, meistrai apgavikai, tik pinigus lupa ir žmonos prašyt paguost bent jau arbatos puodeliu, nes tiek pastangų įdėta šeimos turtui saugot wub.gif
Atsakyti
O idomu - kodel reikia meluoti, bet ne issiskyrus lakstyti visur kur tik norisi?
Papildyta:
QUOTE(Čija @ 2014 02 22, 12:13)
Ir kas kiek laiko tokie "tėčiai" keičiasi? biggrin.gif  O jei rimtai, tikiu, kad vyrams nesunku mylėti kokią vieną mažą gerą gražutę mergaitę mirksiukas.gif  jeigu ji - paauglė, grožiu ir pan, pradedanti lenkti mamą, tai tuo labiau nesunku  tongue.gif  O jei vaikų - ne vienas, 2 ar daugiau? jei tarp jų - maištingas berniukas ar keli? Mylinčių ir rūpestingų nebiologinių tėvų - būna, bet vienetai. Čia iš mano ir kitų asmeninės patirties.

Jus patevis bande suvilioti?
Atsakyti
QUOTE(ka-bu @ 2014 02 23, 02:31)
O idomu - kodel reikia meluoti, bet ne issiskyrus lakstyti visur kur tik norisi?
Papildyta:

Jus patevis bande suvilioti?

dar to betrūktų gun_bandana.gif nors mane užaugino, bet niekada tėvu nevadinau ir nevadinsiu schmoll.gif nesusiklostė darnus bendravimas... Džiaugiuosi, jei kam patėvis tampa tikresnis už tikrą tėvą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čija: 23 vasario 2014 - 14:54
aš vėlai grįždavau iš paskaitų, būdavau su draugėm/draugais, aplankydavau tetą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 02 20, 22:28)
O jūs galvojate, kad meilužiaujantys sutuoktiniai kasdien tik pykstasi ir sėdi vienas kitam nugaras atkišę? Klystate! Jie gali būti net labai geri draugai, iš šono ideali šeima  cool.gif

Matyt aš pagal save parašiau, jeigu žinau,akd turi meilužį tai apie idealią šeimą net nekalbam, iš vis nebėra šeimos. O jeigu niekas nieko nežino,tai ir problemos matyt nėra smile.gif t.y jei neatsiliepia tai šeimai.

QUOTE(wixxxx @ 2014 02 21, 05:42)
O kaip vaikus aukleji? jei tokius turi. Kad negalima blogai elgtis.
Va taip ir ritames zemyn su visais drugeliais, nes tai kas nera gerai yra visai suprantamas ir pateisinamas dalykas smile.gif

Auklėju, kad reikia padėti draugui, būti su jais, gerbti.Bet jeigu vieną dieną draugas tampa kitoks, jos amžiuje keikiasi, vagia..aš patariu tokį draugą apeiti.Net jeigu kažkada jis ir buvo geriausias mirksiukas.gif Nes viskas kinta. Gerai kartu arba negerai. Nesvarbu dėl ko. Stengiesi taisyti santykius..bet ne visada gi pavyksta.

QUOTE(Čija @ 2014 02 22, 12:13)
Ir kas kiek laiko tokie "tėčiai" keičiasi? biggrin.gif  O jei rimtai, tikiu, kad vyrams nesunku mylėti kokią vieną mažą gerą gražutę mergaitę mirksiukas.gif  jeigu ji - paauglė, grožiu ir pan, pradedanti lenkti mamą, tai tuo labiau nesunku  tongue.gif  O jei vaikų - ne vienas, 2 ar daugiau? jei tarp jų - maištingas berniukas ar keli? Mylinčių ir rūpestingų nebiologinių tėvų - būna, bet vienetai. Čia iš mano ir kitų asmeninės patirties.

o mylėti mažą mergaitę 5m jau sunku? g.gif Gi turbūt patėviu netampa vyras po savaitės,kažkaip bendraujama, einama kažkur ir matosi rūpinasi ar ne. Nepuola gyventi iškart ir keisti "tėčius". Kalbam apie normalias moteris. Apie jūsų aprašytą išktypimą net nepagalvojau kažkaip.. mano asmeniniu ir aplinkos atveju, labai puikiai patėvis perima visus rūpesčius ir reikalus, ir tampa lygiaverčiai svarbus kaip ir tėtis(nes pastarasis irgi dalyvauja vaiko gyvenime). Bet, vaikas prisiriša ir myli labiau tą, ką mato kasdieną, na natūralu tiesiog. Vyro kuris man užtrukus darbe sėdi namie ir negali pasiimti iš darželio "ne savo" vaiko, pabūti su vaiku ligoninėje(na nevisada ir mamos gali išeiti iš darbo) nereikia. Pagal kiekvienos kriterijus ir renkamės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 05 09, 19:16)
Auklėju, kad reikia padėti draugui, būti su jais, gerbti.Bet jeigu vieną dieną draugas  tampa kitoks, jos amžiuje keikiasi, vagia..aš patariu tokį draugą apeiti.Net jeigu kažkada jis ir buvo geriausias mirksiukas.gif Nes viskas kinta. Gerai kartu arba negerai. Nesvarbu dėl ko. Stengiesi taisyti santykius..bet ne visada gi pavyksta.

Aš nebeatsimenu apie ką čia kalba buvo, bet esmė ta pati, nepasitaiso santykiai, skiriesi, visokie reikalai kitam už nugaros, apgaulė, veidmainiavimas tai ką aš žinau kaip čia atrodo, nieko gero, savo vaikų gi nemokom už nugaros intrigas pinti.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2014 02 23, 00:44)
Nusigrybavo tema...

Vienas iš išradingumo variantų yra sakyti, kad automobiliui reikia specifinio remonto, su laaabai sunkiai randama detale, kartais detalės paieškos užtrunka ne vieną dieną iki vėlumos, o kur dar savaitgaliai pas draugelį garaže, kad tą detalę įmontuot.
Grįžus dar galima guostis, kaip sunku, meistrai apgavikai, tik pinigus lupa ir žmonos prašyt paguost bent jau arbatos puodeliu, nes tiek pastangų įdėta šeimos turtui saugot wub.gif

Čia tai geras, labai patiko thumbup.gif gal turit ir moterims patarimų, ta prasme atvirkštiniam atvejui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 10, 15:09)
Čia tai geras, labai patiko  thumbup.gif  gal turit ir moterims patarimų, ta prasme atvirkštiniam atvejui?  biggrin.gif

oi moterims lb lengva - gi reikia eit pas kirpeja, kosmetologa, manikiurininka, ginekologa, dantista biggrin.gif . o kiek laiko atima apsipirkinejimas, pasnekesiai su draugem ir t.t.
preteksta iseit is namu ar uztrukt kazkur nesuku sugalvot. bet vat neissiduot spindinciomis akimis, gera nuotaika ir uzsisvajojusia mina, tai manau be sansu schmoll.gif . jeigu savam zmogui nors kiek rupi, tikrai pastebes tokius pasikeitimus, nepaslepsi ilgai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 10, 17:10)
oi moterims lb lengva - gi reikia eit pas kirpeja, kosmetologa, manikiurininka, ginekologa, dantista biggrin.gif . o kiek laiko atima apsipirkinejimas, pasnekesiai su draugem ir t.t.
preteksta iseit is namu ar uztrukt kazkur nesuku sugalvot. bet vat neissiduot spindinciomis akimis, gera nuotaika ir uzsisvajojusia mina, tai manau be sansu schmoll.gif . jeigu savam zmogui nors kiek rupi, tikrai pastebes tokius pasikeitimus, nepaslepsi ilgai schmoll.gif

Na jau čia ir pasakėte, tai juk reikės parodyti rezultatus grįžus, pavyzdžiui, pakeistą šukuoseną, sutvarkytus nagus ar dar kažką...na su apsipirkimu truputį paprasčiau, nes nebūtina visad nusipirkti, bet kai gyveni miestelyje, iš kurio tenka važiuoti apsipirkti į didesnius miestus, tai ir tas nelabai tinka, nes maximoje kelias valandas juk neapsipirkinėsi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musele123 @ 2014 05 10, 18:16)
Na jau čia ir pasakėte, tai juk reikės parodyti rezultatus grįžus, pavyzdžiui, pakeistą šukuoseną, sutvarkytus nagus ar dar kažką...na su apsipirkimu truputį paprasčiau, nes nebūtina visad nusipirkti, bet kai gyveni miestelyje, iš kurio tenka važiuoti apsipirkti į didesnius miestus, tai ir tas nelabai tinka, nes maximoje kelias valandas juk neapsipirkinėsi... smile.gif

bet tai is kur jie jau cia zino, kiek tu laiko pas ta kirpeja ar manikiurininke buni biggrin.gif
na ok, jei jau taip reikia rezultato - "eikit" pas masazista, ginekologa, dantista biggrin.gif , i sporto kluba, aerobika, tuperware, zepter, oriflame pristatymus ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 05 09, 20:56)
Aš nebeatsimenu apie ką čia kalba buvo, bet esmė ta pati, nepasitaiso santykiai, skiriesi, visokie reikalai kitam už nugaros, apgaulė, veidmainiavimas tai ką aš žinau kaip čia atrodo, nieko gero, savo vaikų gi nemokom už nugaros intrigas pinti.

Nes turbūt ne taip paprasta, dėl aistros palikti žmogų su kuriuo kūrei namus. Aš taip galvoju.
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 05 10, 17:10)

Baikit, gi nauji batai,,tai spindi ir spindi akys dėl jų biggrin.gif Tiesa, vat kaip suvaidinti kad ir namei vyrą dar labai labai myli ir nori,tai nežinau.
Atsakyti