Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(Berniukas 1980 @ 2014 02 19, 02:09)
Jusu ziniai koki skaiciu neistikimu vyru bepaimsite tokio skaiciaus reikes moteru.

kai vyras neištikimas, jis turi būti vedęs arba turėti rimtą draugę, o ta, su kuria neištikimas, gali būti ištikima ir neįsipareigojusi smile.gif aišku, atitinkama situacija gali būti su įsipareigojusia tikima neišmoterimi ir laisvu vyru. bet antras variantas turbūt retesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 17, 14:40)
Ar galit man tiesiog atsakyti, o kodel jos taip gyvena? Kodel nesiskiria su tais blogais, nemylimais vyrais? Kodel? Na, kad  ir tame pavyzdyje esanti moteris: kaip jums atrodo? Kokie jos motyvai?

Turbut pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 02 18, 21:31)
O aš galvoju, kad dažniausiai gyvena dėl vaikų  g.gif Vyras geras tėvas, o visame kame draugas. Tačiau juk moterim ne tik draugų reikia, ania?

Su nemylimu vyru gyvena dėl vaikų, o kitur bėgioja, kad meilės reikia wacko.gif Mano galva, ramiau ir pačiai ant dūšios būtų, jei išsiskirtų ir būtų laisva daryti ką nori. Ir, slėptis ir meluoti nereiktų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 19, 12:21)
Su nemylimu vyru gyvena dėl vaikų, o kitur bėgioja, kad meilės reikia  wacko.gif Mano galva, ramiau ir pačiai ant dūšios būtų, jei išsiskirtų ir būtų laisva daryti ką nori. Ir, slėptis ir meluoti nereiktų  cool.gif

Ar jau dažna čia eis kažkur,paliks namus jaukius,prisiims materialinę ir moralinę naštą,ir rūpinsis vaikais viena?be to, manau ,kad daugelsi "netyčia" nueina,,aj 1 kartą,aj gal nieko nebus ir įsisuka..
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 19, 13:21)
Su nemylimu vyru gyvena dėl vaikų, o kitur bėgioja, kad meilės reikia  wacko.gif Mano galva, ramiau ir pačiai ant dūšios būtų, jei išsiskirtų ir būtų laisva daryti ką nori. Ir, slėptis ir meluoti nereiktų  cool.gif

Aš irgi taip anksčiau galvojau 4u.gif Bet kai vaikai paauginti, jiems yra svarbūs abu tėvai. Labai. Svarbu jų ramybė, tos pačio gyvenimo sąlygos, giminės ir artimieji pagaliau. Jūs neįsivaizduojate su kokiu siaubu mano pradinukė pasakojo apie jos geriausios draugės tėvų skyrybas. Taip kad nėra viskas taip paprasta. Juk tie neištikimieji irgi žmonės. Su savo jausmais vaikams, tėvams ir t.t.
Atsakyti
Pinigai ir baime nieko nesusirasti.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 02 19, 22:50)
Aš irgi taip anksčiau galvojau  4u.gif Bet kai vaikai paauginti, jiems yra svarbūs abu tėvai. Labai. Svarbu jų ramybė, tos pačio gyvenimo sąlygos, giminės ir artimieji pagaliau. Jūs neįsivaizduojate su kokiu siaubu mano pradinukė pasakojo apie jos geriausios draugės tėvų skyrybas. Taip kad nėra viskas taip paprasta. Juk tie neištikimieji irgi žmonės. Su savo jausmais vaikams, tėvams ir t.t.

Aš labai gerai įsivaizduoju apie vaikus. Ir, visdėlto: kodėl tėvai išgirdę tokias vaiko šnekas, vietoj to, kad atsisuktų vienas į kitą ir pabandytų dar kartą, nusisuka ir apsimeta, kad viskas gerai? Vaikui svarbūs abu, vienas kitą mylintys tėvai. O, ne du žmonės sėdintys ant sofkės.

Žinot, aš suprantu, kad neištikimieji irgi žmonės. Ir, priežastys neištikimybei gal geros ar pateisinamos. Bet, vartyk kaip nori: toks poelgis negeras, blogas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 02 19, 21:50)
Taip kad nėra viskas taip paprasta. Juk tie neištikimieji irgi žmonės. Su savo jausmais vaikams, tėvams ir t.t.

Nedramatizuokit. Vaikam nėra svarbus pats tėvas.Jiem svarbus vyras, kuris jai būtų kaip tėvas ir prisiimtų pareigas Iš tėvo gulinčio ant sofkės menka nauda. Ir vaikai mato bendravimą..santykius.Šiltą bendravimą.

QUOTE(Limcamca @ 2014 02 20, 16:49)
Žinot, aš suprantu, kad neištikimieji irgi žmonės. Ir, priežastys neištikimybei gal geros ar pateisinamos. Bet, vartyk kaip nori: toks poelgis negeras, blogas ir tiek.

Tai blogas poelgis ir? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 20, 22:02)
Nedramatizuokit. Vaikam nėra svarbus pats tėvas.Jiem svarbus vyras, kuris jai būtų kaip tėvas ir prisiimtų pareigas Iš tėvo gulinčio ant sofkės menka nauda. Ir vaikai mato bendravimą..santykius.Šiltą bendravimą.

O jūs galvojate, kad meilužiaujantys sutuoktiniai kasdien tik pykstasi ir sėdi vienas kitam nugaras atkišę? Klystate! Jie gali būti net labai geri draugai, iš šono ideali šeima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 20, 21:02)
Tai blogas poelgis ir? smile.gif

O kaip vaikus aukleji? jei tokius turi. Kad negalima blogai elgtis.
Va taip ir ritames zemyn su visais drugeliais, nes tai kas nera gerai yra visai suprantamas ir pateisinamas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 20, 22:02)
Vaikam nėra svarbus pats tėvas.Jiem svarbus vyras, kuris jai būtų kaip tėvas ir prisiimtų pareigas

Ką jūs turite omenyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 10, 21:29)
*Man tai baisiau kai vienas zmogus kitam ka nors draudzia smile.gif
**Jei jos taip nusistate lai neteka uz tokiu pijoku biggrin.gif

*Jo, man primena 15-iolikinių santykius biggrin.gif
**Yra racijos ir tame drinks_cheers.gif

QUOTE(given444 @ 2014 02 11, 11:38)
tos, kurios cia baisisi ir slykstinasi (Kulke, Limcaca), pacios gi yra tobulos ir tobula varianta visad apturi...negi nepastebejot tokio sindromo forume?  mirksiukas.gif

Eikit eikit, rimtai??? Kur skaitėt, kur matėt tą mūsų tobulumą? Gal skaitant mūsų postus aureolės ekrane pradeda šviesti ir dangiškos melodijos skamba? Šitas sindromas tikriausiai jau ir gydytojų komisijos patvirtintas ir užantspauduotas, jei jau taip sakot... g.gif

Va vakar situacija ir aš girdėjau, skambino kažkas vyrui (spėju, gal žmona, ar gyvenimo draugė) o jis, kad mala jai visai ką kitą, tipo kamštyje stovių, eilė mašinų ir pan., o realiai jis kitur.
Atsakyti