Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(given444 @ 2014 02 12, 12:46)
<...>
p.s. dar del kudikiu palikimo naktimis. mane pakraupino ir nustebino vienisos mamos pasisakymas, cia, sm, pries daugiau nei 10m, kaip ji iseidavo pasisokt, kad stogas nenuvaziuotu...uzmigdo vaika, zino, kad jis niekad tarp 10 ir 2 nakties; ar 12 ir 3val - neatmenu - neprabunda; zodziu, tik pamaitintas, kietai miega 3-4val, tai mamyte ir islekdavo pasisokt. man buvo nesuvokiama, bet visiskai jos neteisiau. aisku, galima prisigalvot pavoju, o ju yra, nes, pvz, o jei mamyte kas uzpultu, kaip tada... (o siais laikais ir nebelegalu turbut butu; jei kas suzinotu), bet cia zmoniu gyvenimai, kaip kas sugeba, taip tas sukasi.... 4u.gif

Cia teisk neteisus toki mamytes poelgi, bet jei is tikruju taip darydavo... zodziu truksta schmoll.gif
Vaikas gal ir neatsibunda 3,4 valandas nakti tik pamaitintas, bet visada nutinka kas nors neiprasto kada nors. Ar suserga ir tik nakti pasireskia tai, gal sapna susapnuos koki ir atsibus, galu gale gal uz lango kas nors ivyks, susuks ar kaimynai ka veiks, ir vaikas irgi gali atsibust, o mameles nera unsure.gif
Baisu net pagalvoti, kas to mazo vaikiuko sirdelej darytusi, tas likusias 2 valandas vienam verkiant ir saukiantis mama verysad.gif
Atsakyti
[quote=pasikeitusi,2014 02 07, 08:58]
Nea. Po to zinos zmonos kaip vyrus pagaut. biggrin.gif Nu tegu palaksto zmones, tegu atsigauna nuo mustro namie biggrin.gif

jus tikriausiai busit 1 is tu desimties draugiu (is anekdoto). blush2.gif

nugrybavote brangiosios i laukus nuo mano temos....

alkoholizmas yra siaubingas dalykas. manau, kartai iskart nesimato, kad zmogus gali tapti alkoholiku, nes (kaip dauguma rase), tikrai uz jo nieks neteketu.
kartais vyrai per daug ir per daznai leidziai sau atsipalaiduoti su taurele, kad veliau viskas perauga i priklausomybe. kontroliuoti pradineje stadijoje tikrai galima, jeigu yra zenklu, kurie leidzia spresti, kad viskas gali baigtis blogai.

o jeigu i tema, dar prisiminiau keleta. sutinku noredamas gali sugalvoti bet ka, bet is tiesu as tikrai buvau sioje vietoje zalia ir net negalvojau, kad tokiu sugalvoja dalyku. man kazkaip asocjavosi na levo - kuomet isvaziuoja zvejot, medziot, i komandiruote...

- dar buvo tokia istorija - kad vaziuodavo alia plaut masinos i savitarnos plovykla, o is tikruju jau buvo uzsirases i kita plovykla, o ta laika, alia stovejimo eileje ir plovimo praleisdavo su kita;

ta moteris ,kuri nakti leido laika pas meiluzi......ne nezinau, naivi esu matyt doh.gif bet AR MOTERIS TIKRAI TAIP DARO? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2014 02 17, 16:40)

ta moteris ,kuri nakti leido laika pas meiluzi......ne nezinau, naivi esu matyt  doh.gif  bet AR MOTERIS TIKRAI TAIP DARO?  blush2.gif

Ne, moterys minkstos ir pukuotos, jos neturi nasantuokiniu santykiu ir i kaire nevaiksto, cia tik vyrai gyvuliai taip elgiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 08, 17:04)
Oi, fui... kokia šlykšti moteris  unsure.gif  unsure.gif

Ai moterys, nebukit tokios kategoriskos.. Gi nezinot visu aplinkybiu del ko ta moteris pas kita nakvot eina. Gal jinai jau seniai tam vyrui nebereikalinga. Buna gi tokiu ale seimos vyru, is sono paizurejus - idealus, o lovos jiems nereikia. Tai ta moteris gelbejasi eidama is savu namu ir ieskodama meiles. Gal cia jinai yra ta tikroji auka. Kitos jos vietoje (man pazistami net keli tokie atvejai) geria stiprius antidepresantus ir gyvena ta "idealu" gyvenima toliau.
Atsakyti
QUOTE(Seskyte @ 2014 02 17, 21:46)
Ai moterys, nebukit tokios kategoriskos.. Gi nezinot visu aplinkybiu del ko ta moteris pas kita nakvot eina. Gal jinai jau seniai tam vyrui nebereikalinga. Buna gi tokiu ale seimos vyru, is sono paizurejus - idealus, o lovos jiems nereikia. Tai ta moteris gelbejasi eidama is savu namu ir ieskodama meiles. Gal cia jinai yra ta tikroji auka. Kitos jos vietoje (man pazistami net keli tokie atvejai) geria stiprius antidepresantus ir gyvena ta "idealu" gyvenima toliau.

Ar galit man tiesiog atsakyti, o kodel jos taip gyvena? Kodel nesiskiria su tais blogais, nemylimais vyrais? Kodel? Na, kad ir tame pavyzdyje esanti moteris: kaip jums atrodo? Kokie jos motyvai?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 17, 21:40)
Ar galit man tiesiog atsakyti, o kodel jos taip gyvena? Kodel nesiskiria su tais blogais, nemylimais vyrais? Kodel? Na, kad  ir tame pavyzdyje esanti moteris: kaip jums atrodo? Kokie jos motyvai?

Vyras gali nemokėti alimentų, teks ieškoti buto, ko pasekoje gali būti sunku išgyventi?
Arba na žmogus geras, bet galbūt jau draugas. Pilna visokiausių variantų.Baimė keisti. Nebūtinai, kad šiaip laksto iš neturėjimo kąą veikti
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 02 12, 11:46)
Slykstetis galima tik realiatyviai. ir isvis, ar mes zinome, koks jos vyras - gal juo labiau noretusi tau slykstetis?
dar pagalvojau apie tokias moteris. tai kas cia blogo, kad moteris, kai vaikai miega, yra pas meiluzi? tai tipo reikia buti pas meiluzi tada, kai vaikai demesio praso? kai nori kartu i kina nueit, knygas paskaityt? gal mama skiria diena darbui ir vaikams, o paskui savo,-SAVO, ne kitu miego saskaita - apturi sau malonumu? ju ne kudikius palieka. tai jau ji super blogiete, nes padoriau butu dienos metu apsisukti ar kaip?  g.gif zodziu zmones bile ko issigalvoja, kad pukuotseni pasijustu...

p.s. dar del kudikiu palikimo naktimis. mane pakraupino ir nustebino vienisos mamos pasisakymas, cia, sm, pries daugiau nei 10m, kaip ji iseidavo pasisokt, kad stogas nenuvaziuotu...uzmigdo vaika, zino, kad jis niekad tarp 10 ir 2 nakties; ar 12 ir 3val - neatmenu - neprabunda; zodziu, tik pamaitintas, kietai miega 3-4val, tai mamyte ir islekdavo pasisokt. man buvo nesuvokiama, bet visiskai jos neteisiau. aisku, galima prisigalvot pavoju, o ju yra, nes, pvz, o jei mamyte kas uzpultu, kaip tada... (o siais laikais ir nebelegalu turbut butu; jei kas suzinotu), bet cia zmoniu gyvenimai, kaip kas sugeba, taip tas sukasi.... 4u.gif

negrybauk taip, gerai. jei jau slykstus toks, skirkis given444. bet kazkodel isisiurbiusios labai yra
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 17, 22:56)
Vyras gali nemokėti alimentų, teks ieškoti buto, ko pasekoje gali būti sunku išgyventi?
Arba na žmogus geras, bet galbūt jau draugas. Pilna visokiausių variantų.Baimė keisti. Nebūtinai, kad šiaip laksto iš neturėjimo kąą veikti

Būtent baimė keisti drinks_cheers.gif Ir, dėl to tik pačios ir patys kalti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 18, 13:59)
Būtent baimė keisti  drinks_cheers.gif Ir, dėl to tik pačios ir patys kalti.  rolleyes.gif

O aš galvoju, kad dažniausiai gyvena dėl vaikų g.gif Vyras geras tėvas, o visame kame draugas. Tačiau juk moterim ne tik draugų reikia, ania?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 17, 21:40)
Ar galit man tiesiog atsakyti, o kodel jos taip gyvena? Kodel nesiskiria su tais blogais, nemylimais vyrais? Kodel? Na, kad  ir tame pavyzdyje esanti moteris: kaip jums atrodo? Kokie jos motyvai?

piniginiai motyvai
Papildyta:
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 17, 21:56)

taip, gali nemoket alimentu, bet gali ir neduot pinigu gyvenant kartu
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 02 06, 16:25)
Zinom visokiu gudrybiu  lotuliukas.gif

Patinka komentatoriai su humoro jausmu.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2014 02 06, 17:14)
Ne, tokių gudrybių nežinau, tik girdžiu, kaip kolegos vienas kitą po užsitesusių vakarėlių "pridenginėja" prieš žmonas. Daugiausia girdžiu, kur jie alkoholį slepia. Bene geriausia girdėta vieta - ertmėje skalbyklės laidui. Sako, kaip tik telpa brendžio "merzavčikas" - 1/5 litro plokščias buteliukas. O vienam pažįstamam žmona viškai neleidžia gerti svečiuose pas jos tėvus (nes jos mama savo vyrui irgi neleidžia gerti). Jis atsargų prisiperka iš anksto ir paslepia savo mašinoje, bet žmona kartais užsispiria, jog važiuotų su jos mašina. Tai dabar jis įsigudrino buteliuką ir jos mašinoje paslėpti prie atsarginio rato.

Uzuojauta vyrams
Atsakyti
[quote=malvinka23,2014 02 17, 08:40]
[quote=pasikeitusi,2014 02 07, 08:58]
Nea. Po to zinos zmonos kaip vyrus pagaut. biggrin.gif Nu tegu palaksto zmones, tegu atsigauna nuo mustro namie biggrin.gif
jus tikriausiai busit 1 is tu desimties draugiu (is anekdoto). blush2.gif

nugrybavote brangiosios i laukus nuo mano temos....

alkoholizmas yra siaubingas dalykas. manau, kartai iskart nesimato, kad zmogus gali tapti alkoholiku, nes (kaip dauguma rase), tikrai uz jo nieks neteketu.
kartais vyrai per daug ir per daznai leidziai sau atsipalaiduoti su taurele, kad veliau viskas perauga i priklausomybe. kontroliuoti pradineje stadijoje tikrai galima, jeigu yra zenklu, kurie leidzia spresti, kad viskas gali baigtis blogai.
o jeigu i tema, dar prisiminiau keleta. sutinku noredamas gali sugalvoti bet ka, bet is tiesu as tikrai buvau sioje vietoje zalia ir net negalvojau, kad tokiu sugalvoja dalyku. man kazkaip asocjavosi na levo - kuomet isvaziuoja zvejot, medziot, i komandiruote...
- dar buvo tokia istorija - kad vaziuodavo alia plaut masinos i savitarnos plovykla, o is tikruju jau buvo uzsirases i kita plovykla, o ta laika, alia stovejimo eileje ir plovimo praleisdavo su kita;
ta moteris ,kuri nakti leido laika pas meiluzi......ne nezinau, naivi esu matyt doh.gif bet AR MOTERIS TIKRAI TAIP DARO? blush2.gif
[/quote]
Jusu ziniai koki skaiciu neistikimu vyru bepaimsite tokio skaiciaus reikes moteru.
Atsakyti