Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų išradingumas

QUOTE(Limcamca @ 2014 02 08, 16:04)
Oi, fui... kokia šlykšti moteris  unsure.gif  unsure.gif

Reikia nuo mustro namie pabegt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2014 02 08, 02:34)
o čia tai jau visai nelinksma, didelę problema, jeigu alkoholį reikia slėpti ir lėkti pagurkšnoti vis  unsure.gif

O ką daryt, jei uošvė kategoriškai prieš alkoholį nusistačiusi, o uošviui su žentu kartais reikia slaptomis nuo žmonų "vyriškai" pasikalbėt? Tiek tas mano kolega, tiek bičiulis tikrai nėra pageriantys, bet atsargų turi:)
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 02 08, 16:31)
O ką daryt, jei uošvė kategoriškai prieš alkoholį nusistačiusi, o uošviui su žentu kartais reikia slaptomis nuo žmonų "vyriškai" pasikalbėt? Tiek tas mano kolega, tiek bičiulis tikrai nėra pageriantys, bet atsargų turi:)

Nu vistiek baisu schmoll.gif jei jie nenusistate, tegu veda tokias, su kuriom gales kartu prie cerkeles sedet ir slepyniu zaisti nereikes smile.gif O cia vaidina inteligentus, bet nueje uz kampo traukia is fleskutes pasislepe, nu ir smagumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 vasario 2014 - 14:02
QUOTE(Kulkė @ 2014 02 10, 14:02)
Nu vistiek baisu  schmoll.gif jei jie nenusistate, tegu veda tokias, su kuriom gales kartu prie cerkeles sedet ir slepyniu zaisti nereikes  smile.gif O cia vaidina inteligentus, bet nueje uz kampo traukia is fleskutes pasislepe, nu ir smagumas  lotuliukas.gif

Man tai baisiau kai vienas zmogus kitam ka nors draudzia smile.gif
Jei jos taip nusistate lai neteka uz tokiu pijoku biggrin.gif
Atsakyti
Ar draudėjos pačios alkoholio nevartoja?
Atsakyti
tos, kurios cia baisisi ir slykstinasi (Kulke, Limcaca), pacios gi yra tobulos ir tobula varianta visad apturi...negi nepastebejot tokio sindromo forume? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 02 11, 11:26)
Ar draudėjos pačios alkoholio nevartoja?

Pažįstamo - taip, vartoja, tik ar mamos bijo (nors jai pačiai beveik 40 metų), ar nori prieš ją negeriančiu vyru pasidižiuoti, o dėl bendradarbio žmonos nežinau, reikės paklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 02 11, 12:38)
tos, kurios cia baisisi ir slykstinasi (Kulke, Limcaca), pacios gi yra tobulos ir tobula varianta visad apturi...negi nepastebejot tokio sindromo forume?  mirksiukas.gif

Nu ką dabar padarysi, kad jau tobulos, tai tobulos flirt.gif flirt.gif

Vartyk, kaip nori, bet ką? Ar aš turiu sakyti, kad oi, kokia išradinga moteris? Jeigu iš tiesų, man toks poelgis yra šlykštus? Tau išradinga, - valio. Man, tokia melagystė bjauru. Ir, visai tai neturi nieko bendro su buvimu tobulu 4u.gif
Atsakyti
Didžiuojamasi vyrais esančiais po padu? Pačios vartoja, o vyrams draudžia.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 11, 14:07)
Nu ką dabar padarysi, kad jau tobulos, tai tobulos  flirt.gif  flirt.gif

Vartyk, kaip nori, bet  ką? Ar aš turiu sakyti, kad oi, kokia išradinga moteris? Jeigu iš tiesų, man toks poelgis yra šlykštus? Tau išradinga, - valio. Man, tokia melagystė bjauru. Ir, visai tai neturi nieko bendro su buvimu tobulu  4u.gif

Kodėl yra slepiamasi ir meluojama, gal dėl draudimų ir ultimatumų. Jei jau fleškutę ar 0,35 l. du vyrai išgėrė - tai jau alkoholikai?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 02 11, 13:16)
Didžiuojamasi vyrais esančiais po padu? Pačios vartoja, o vyrams draudžia.
Papildyta:

Kodėl yra slepiamasi ir meluojama, gal dėl draudimų ir ultimatumų. Jei jau fleškutę ar 0,35 l. du vyrai išgėrė - tai jau alkoholikai?

Ne manęs klauskit, aš apie tą situaciją išvis nieko nekomentavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Slykstetis galima tik realiatyviai. ir isvis, ar mes zinome, koks jos vyras - gal juo labiau noretusi tau slykstetis?
dar pagalvojau apie tokias moteris. tai kas cia blogo, kad moteris, kai vaikai miega, yra pas meiluzi? tai tipo reikia buti pas meiluzi tada, kai vaikai demesio praso? kai nori kartu i kina nueit, knygas paskaityt? gal mama skiria diena darbui ir vaikams, o paskui savo,-SAVO, ne kitu miego saskaita - apturi sau malonumu? ju ne kudikius palieka. tai jau ji super blogiete, nes padoriau butu dienos metu apsisukti ar kaip? g.gif zodziu zmones bile ko issigalvoja, kad pukuotseni pasijustu...

p.s. dar del kudikiu palikimo naktimis. mane pakraupino ir nustebino vienisos mamos pasisakymas, cia, sm, pries daugiau nei 10m, kaip ji iseidavo pasisokt, kad stogas nenuvaziuotu...uzmigdo vaika, zino, kad jis niekad tarp 10 ir 2 nakties; ar 12 ir 3val - neatmenu - neprabunda; zodziu, tik pamaitintas, kietai miega 3-4val, tai mamyte ir islekdavo pasisokt. man buvo nesuvokiama, bet visiskai jos neteisiau. aisku, galima prisigalvot pavoju, o ju yra, nes, pvz, o jei mamyte kas uzpultu, kaip tada... (o siais laikais ir nebelegalu turbut butu; jei kas suzinotu), bet cia zmoniu gyvenimai, kaip kas sugeba, taip tas sukasi.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 02 12, 12:46)

Nu gal. Kai kas nors ką nors parašys apie vyrą, galėsiu ir apie jį pakomentuoti. Ir, išvis, ar jūs čia mane auklėjate, kad pakeisčiau nuomonę? Jeigu jums toks poelgis gražu, kaip ir sakiau, valio. Grožėkitės į valias. Man toks poelgis bjaurus ir šlykštus.
Atsakyti