Sofija5, Žaliąją mylią turiu
Zis, vaikio klausiau, sakė, 'Spiralę' tikrai kažkur turi. Bandysim ieškot
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 19:43)
na, tutele, laukiam
Šiandien labai jaukiai pasėdėjom, parepetavom, tskant. Taip smagu buvo, kad išsiskirstyt niekaip negalėjom. Ačiū, mergiotės, kad esat
Šiandien labai jaukiai pasėdėjom, parepetavom, tskant. Taip smagu buvo, kad išsiskirstyt niekaip negalėjom. Ačiū, mergiotės, kad esat
Oi, saunu, kad susitikimas buvo toks smagus.
Ehehe... kaunietes, gal galit parasyt savo pamastymus, nes ryt isskrendu - interneto nebeturesiu...
QUOTE(tutele @ 2014 07 16, 11:34)
Oi, kaip smagu! Taigi va, zinau, jog dar ne visi atostogauja, bet is pradziu norejau pasiulyti si rengini Senamiestyje, todel butu reikeje apsispresti tik del pasisedejimo vietos pries koncerta, sakykim, kokiai 17-18val... O/bet/taciau....
...jei visgi nutartu prisijungti kaunietes, tai galim pasiplanuoti musu susitikima ir dienos metu kur nors, visiems prieinamoje vietoje!
...jei visgi nutartu prisijungti kaunietes, tai galim pasiplanuoti musu susitikima ir dienos metu kur nors, visiems prieinamoje vietoje!
O renginys visai įdomus Tik aš tai niekaip dienos metu
Na, bet susiderinsim, prisijungsiu, kai galėsiu jeigu ką.
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 22:43)
Aha, baisiai smagu buvo
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 23:44)
Vali, valio Kaip gerai, kad susitikimas už savaitės, būk gera, prigriebk
Shusha, o raudona suknelė iš Ivanauskaitės "Kaip užsiauginti baimę". Sofa ryjanti žmones ne iš ten, nežinau, iš kur ją ištraukiau.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 07 17, 10:49)
būtinai. Išsitraukiau iš lentynos ir pasidėjau matomoj vietoj Parašyk man savo e-mailą, persiųsiu tą, kurios norėjai
Vakar kalbėjom apie K. Follet 'Žemės stulpus". Sakėt, kad knyga viena ir tęsinių nėr. Va šiandien žiūriu, rusai turi dvi knygas. Kaži, pas mus jos sujungtos? Ar visgi bus tik pirma knyga?
http://www.litmir.net/a/?id=4675
Merginos kaunietės, laukiam trečiadienį delegacijos iš Kauno Tutele turės galimybę susibėgt trečiadienį, prieš jau jos paminėtą renginį. Susitikimo vieta - kažkur Senamiesty. Mes čia bandom tartis ir konkretizuoti, o su Tutele susisieksim kitą savaitę telefonu.
Merginos vilnietės - laukiam prisijungiant
Tutele bus musu geros valios ambasadore. Tai susitinkam su Kaunietėm tik jai atvažiavus
Tutele bus musu geros valios ambasadore. Tai susitinkam su Kaunietėm tik jai atvažiavus
Aš labai norėčiau, bet neturiu auto. Atvažiuočiau kad ir viena, jei netemptume į vakarą. Bet suprantu, kad visoms keblu pabėgti iš darbo. Todėl tarkitės, kaip patogiau vilnietėms, o mes pažiūrėsim, kokios išgalės. Nebent kas pakviestų pernakvoti ant grindų tamsiausiam kampe. Dabar aš neužimu daug vietos. Juokauju, žinoma.
Kad būtų į temą, skaitau Elias Canetti, Išgelbėtas liežuvis: vienos vaikystės istorija. Tikėjausi sudėtingos lektūros, o paaiškėjo, kad įdomi, šmaikšti, lengvai skaitoma knyga.
Papildyta:
P.s.
Saintlina, nesupratau šitos frazės
Papildyta:
P.p.s.
Išpreparavau žinutę ir supratau: vilnietės ir kaunietės susitinka tik Tutelei atvažiavus. Taip?
Bet dar kartais atvažiuoja ir Luiziana.
Kad būtų į temą, skaitau Elias Canetti, Išgelbėtas liežuvis: vienos vaikystės istorija. Tikėjausi sudėtingos lektūros, o paaiškėjo, kad įdomi, šmaikšti, lengvai skaitoma knyga.
Papildyta:
P.s.
Saintlina, nesupratau šitos frazės
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 12:45)
susitinkam su Kaunietėm tik jai atvažiavus
Papildyta:
P.p.s.
Išpreparavau žinutę ir supratau: vilnietės ir kaunietės susitinka tik Tutelei atvažiavus. Taip?
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 12:49)
va taip atsitiko, kad susitikime su Luiziana aš nebuvau. Tai kažkaip visai iškrito iš atminties šis faktas. Persiprašau baisulingai.
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 13:03)
būtinai. Išsitraukiau iš lentynos ir pasidėjau matomoj vietoj Parašyk man savo e-mailą, persiųsiu tą, kurios norėjai
Vakar kalbėjom apie K. Follet 'Žemės stulpus". Sakėt, kad knyga viena ir tęsinių nėr. Va šiandien žiūriu, rusai turi dvi knygas. Kaži, pas mus jos sujungtos? Ar visgi bus tik pirma knyga?
Parašiau
Nea, nesujungtos, tiek puslapių į vieną knygą sutalpinti beviltiška
Žemės stulpai tik išleisti. Bet World Without End istorija tęsiasi po 157 su kitais veikėjais. jeigu išvers, tai skaitysiu, o kol kas džiaugiuosi Žemės stulpus perskaičiusi
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 14:49)
Nebent kas pakviestų pernakvoti ant grindų tamsiausiam kampe. Dabar aš neužimu daug vietos. Juokauju, žinoma.
Kviečiu ir ne ant grindų
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 11:49)
Nebent kas pakviestų pernakvoti ant grindų tamsiausiam kampe. Dabar aš neužimu daug vietos. Juokauju, žinoma.
As ir vel cia! Klopedija tu tik vaziuok, pas mane pernakvosi.
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 12:49)
Atvažiuočiau kad ir viena, jei netemptume į vakarą. Bet suprantu, kad visoms keblu pabėgti iš darbo.
aš maždaug nuo 16 val jau galiu atzylioti.
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 10:45)
Merginos kaunietės, laukiam trečiadienį delegacijos iš Kauno Tutele turės galimybę susibėgt trečiadienį, prieš jau jos paminėtą renginį. Susitikimo vieta - kažkur Senamiesty. Mes čia bandom tartis ir konkretizuoti, o su Tutele susisieksim kitą savaitę telefonu.
Laukiam visu!
Labos
Pritariu kiekvienam zodziui Vakar su Pajauta issikalbejom ir supratau paprasta ir aisku dalyka: nesvarbu kokias knygas ir zanrus skaitom, koks musu amzius ir socialine padetis, mus visas vienija meile knygoms
Na reik pabaigt kaip nors su sita serija
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 22:43)
na, tutele, laukiam
Pritariu kiekvienam zodziui Vakar su Pajauta issikalbejom ir supratau paprasta ir aisku dalyka: nesvarbu kokias knygas ir zanrus skaitom, koks musu amzius ir socialine padetis, mus visas vienija meile knygoms
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 23:44)
Na reik pabaigt kaip nors su sita serija