Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 88 laida

Sofija5, Žaliąją mylią turiu smile.gif
Zis, vaikio klausiau, sakė, 'Spiralę' tikrai kažkur turi. Bandysim ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 19:43)
na, tutele, laukiam  smile.gif
Šiandien labai jaukiai pasėdėjom, parepetavom, tskant. Taip smagu buvo, kad išsiskirstyt niekaip negalėjom. Ačiū, mergiotės, kad esat  4u.gif

Oi, saunu, kad susitikimas buvo toks smagus. thumbup.gif

Ehehe... kaunietes, gal galit parasyt savo pamastymus, nes ryt isskrendu - interneto nebeturesiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2014 07 16, 11:34)
Oi, kaip smagu!  thumbup.gif Taigi va, zinau, jog dar ne visi atostogauja, bet is pradziu norejau pasiulyti si rengini Senamiestyje, todel butu reikeje apsispresti tik del  pasisedejimo vietos pries koncerta, sakykim, kokiai 17-18val... O/bet/taciau....
...jei visgi nutartu prisijungti kaunietes, tai galim pasiplanuoti musu susitikima ir dienos metu kur nors, visiems prieinamoje vietoje!  drinks_cheers.gif

O renginys visai įdomus 4u.gif Tik aš tai niekaip dienos metu verysad.gif
Na, bet susiderinsim, prisijungsiu, kai galėsiu jeigu ką.

QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 22:43)
Šiandien labai jaukiai pasėdėjom, parepetavom, tskant. Taip smagu buvo, kad išsiskirstyt niekaip negalėjom. Ačiū, mergiotės, kad esat  4u.gif

Aha, baisiai smagu buvo 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 23:44)
Sofija5, Žaliąją mylią turiu  smile.gif
Zis, vaikio klausiau, sakė, 'Spiralę' tikrai kažkur turi. Bandysim ieškot  smile.gif

Vali, valio 4u.gif Kaip gerai, kad susitikimas už savaitės, būk gera, prigriebk 4u.gif

Shusha, o raudona suknelė iš Ivanauskaitės "Kaip užsiauginti baimę". Sofa ryjanti žmones ne iš ten, nežinau, iš kur ją ištraukiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 17 liepos 2014 - 10:50
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 07 17, 10:49)
Kaip gerai, kad susitikimas už savaitės, būk gera, prigriebk  4u.gif

būtinai. Išsitraukiau iš lentynos ir pasidėjau matomoj vietoj smile.gif Parašyk man savo e-mailą, persiųsiu tą, kurios norėjai smile.gif

Vakar kalbėjom apie K. Follet 'Žemės stulpus". Sakėt, kad knyga viena ir tęsinių nėr. Va šiandien žiūriu, rusai turi dvi knygas. Kaži, pas mus jos sujungtos? Ar visgi bus tik pirma knyga?
http://www.litmir.net/a/?id=4675
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 liepos 2014 - 11:18
Merginos kaunietės, laukiam trečiadienį delegacijos iš Kauno smile.gif Tutele turės galimybę susibėgt trečiadienį, prieš jau jos paminėtą renginį. Susitikimo vieta - kažkur Senamiesty. Mes čia bandom tartis ir konkretizuoti, o su Tutele susisieksim kitą savaitę telefonu.
Merginos vilnietės - laukiam prisijungiant 4u.gif

Tutele bus musu geros valios ambasadore. Tai susitinkam su Kaunietėm tik jai atvažiavus biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau, bet neturiu auto. Atvažiuočiau kad ir viena, jei netemptume į vakarą. Bet suprantu, kad visoms keblu pabėgti iš darbo. Todėl tarkitės, kaip patogiau vilnietėms, o mes pažiūrėsim, kokios išgalės. blush2.gif Nebent kas pakviestų pernakvoti ant grindų tamsiausiam kampe. hihihi.gif Dabar aš neužimu daug vietos. lotuliukas.gif Juokauju, žinoma.

Kad būtų į temą, skaitau Elias Canetti, Išgelbėtas liežuvis: vienos vaikystės istorija. Tikėjausi sudėtingos lektūros, o paaiškėjo, kad įdomi, šmaikšti, lengvai skaitoma knyga. thumbup.gif
Papildyta:
P.s.
Saintlina, nesupratau šitos frazės blush2.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 12:45)
susitinkam su Kaunietėm tik jai atvažiavus  biggrin.gif

Papildyta:
P.p.s.
Išpreparavau žinutę ir supratau: vilnietės ir kaunietės susitinka tik Tutelei atvažiavus. doh.gif Taip?
Bet dar kartais atvažiuoja ir Luiziana. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 12:49)

Išpreparavau žinutę ir supratau: vilnietės ir kaunietės susitinka tik Tutelei atvažiavus.  doh.gif  Taip?
Bet dar kartais atvažiuoja ir Luiziana.  biggrin.gif

va taip atsitiko, kad susitikime su Luiziana aš nebuvau. Tai kažkaip visai iškrito iš atminties šis faktas. Persiprašau baisulingai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 13:03)
būtinai. Išsitraukiau iš lentynos ir pasidėjau matomoj vietoj  smile.gif Parašyk man savo e-mailą, persiųsiu tą, kurios norėjai  smile.gif

Vakar kalbėjom apie K. Follet 'Žemės stulpus". Sakėt, kad knyga viena ir tęsinių nėr. Va šiandien žiūriu, rusai turi dvi knygas. Kaži, pas mus jos sujungtos? Ar visgi bus tik pirma knyga?
http://www.litmir.net/a/?id=4675

Parašiau 4u.gif
Nea, nesujungtos, tiek puslapių į vieną knygą sutalpinti beviltiška biggrin.gif
Žemės stulpai tik išleisti. Bet World Without End istorija tęsiasi po 157 su kitais veikėjais. jeigu išvers, tai skaitysiu, o kol kas džiaugiuosi Žemės stulpus perskaičiusi 4u.gif
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 14:49)
  Nebent kas pakviestų pernakvoti ant grindų tamsiausiam kampe. hihihi.gif  Dabar aš neužimu daug vietos.  lotuliukas.gif  Juokauju, žinoma.

Kviečiu ir ne ant grindų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 11:49)
Nebent kas pakviestų pernakvoti ant grindų tamsiausiam kampe. hihihi.gif  Dabar aš neužimu daug vietos.  lotuliukas.gif  Juokauju, žinoma.

As ir vel cia! bigsmile.gif Klopedija tu tik vaziuok, pas mane pernakvosi. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 07 17, 12:49)
Atvažiuočiau kad ir viena, jei netemptume į vakarą. Bet suprantu, kad visoms keblu pabėgti iš darbo.

aš maždaug nuo 16 val jau galiu atzylioti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 10:45)
Merginos kaunietės, laukiam trečiadienį delegacijos iš Kauno  smile.gif  Tutele turės galimybę susibėgt trečiadienį, prieš jau jos paminėtą renginį. Susitikimo vieta - kažkur Senamiesty. Mes čia bandom tartis ir konkretizuoti, o su Tutele susisieksim kitą savaitę telefonu.
Merginos vilnietės - laukiam prisijungiant  4u.gif 

Laukiam visu! thumbup.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 22:43)
na, tutele, laukiam  smile.gif

Pritariu kiekvienam zodziui 4u.gif Vakar su Pajauta issikalbejom ir supratau paprasta ir aisku dalyka: nesvarbu kokias knygas ir zanrus skaitom, koks musu amzius ir socialine padetis, mus visas vienija meile knygoms wub.gif 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 07 16, 23:44)
Sofija5, Žaliąją mylią turiu  smile.gif
Zis, vaikio klausiau, sakė, 'Spiralę' tikrai kažkur turi. Bandysim ieškot  smile.gif

thumbup.gif Na reik pabaigt kaip nors su sita serija doh.gif biggrin.gif
Atsakyti