Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 88 laida

QUOTE(Loreti @ 2014 07 11, 09:16)
smelio zmogus dar labiau itrauks

pirkt reiks, ar ką unsure.gif Biblioteka neturi, bent jau Libis nerodo, kad 'mano' skyrius turėtų. Rusai neišsivertę. O labai knieti, kaip ten Jonui Linai gyvenasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 11, 10:33)
pirkt reiks, ar ką  unsure.gif  Biblioteka neturi, bent jau Libis nerodo, kad 'mano' skyrius turėtų. Rusai neišsivertę. O labai knieti, kaip ten Jonui Linai gyvenasi  smile.gif

Nueikit i pacia biblioteka, nes dabar su libis negalima pasitiket. Pas mus bibliotekoj maciau, kad yrao kai uzsisakinejau per libis nebuvo
Atsakyti
užklausiu, kai nueisiu smile.gif
Bet išties paskutiniu metu ne visad rodo Libis, kad biblioteka knygą turi. Ir aš pastebėjau.
Atsakyti
Sveikos, knygų mylėtojos smile.gif

Galbūt ne į temą klausimas, bet gal kas žinote, kaip Vilniaus Mažvydo bibliotekoje yra: dažnai ten lankausi, pasižiūriu, ar yra norimų knygų per libis sistemą, bet kai nueinu, dažniausiai nerandu, ko noriu, ypač jei tai populiarios knygos. Galbūt įmanoma sužinoti, ar ta knyga yra pasiimta šiuo momentu arba užsisakyti, kad, kai bus ji grąžinta, galėtum ją pasiimti? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 11, 11:33)
pirkt reiks, ar ką  unsure.gif  Biblioteka neturi, bent jau Libis nerodo, kad 'mano' skyrius turėtų. Rusai neišsivertę. O labai knieti, kaip ten Jonui Linai gyvenasi  smile.gif

Saintlina, galiu pasidalinti EPUB'u mirksiukas.gif Parašyk į a.ž. jei tinka.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2014 07 12, 15:48)
Saintlina, galiu pasidalinti EPUB'u  mirksiukas.gif Parašyk į a.ž. jei tinka.

parašiau. Ačiū 4u.gif
O kol kas konverterio pasiieškosiu smile.gif
Atsakyti
Aš kadangi mažai skaitau šiuo metu, tai bent jau suoliukus kelis parodysiu 4u.gif
Praėjau vieną taką ir radau visus išskyrus Orwelo 1984. Buvau baisiai nusivylus, o pasirodo, jis taisomas biggrin.gif
Pradedam:
Ian Fleming ir Džeimsas Bondas (stori dėdės sėdėjo ir neleido nufotografuoti iš priekio biggrin.gif )
user posted image
user posted image

Tam pačiam parkelyje, visiai šalia puikuojasi Agata kristi:
user posted image
user posted image

Einam toliau. Peteris Panas. "visada būk geresniu nei būtina"
user posted image
"visada būk geresniu nei būtina"
user posted image

Papildyta:
Jane Austen "Puikybė ir prietarai". Man asmeniškai, jis patiko, ko gero mažiausiai. Toks ne pagal laikmetį:
user posted image
user posted image

John Wyndham "Trifidų dienos"
user posted image
user posted image

Oscar Wilde "The importance of being Earnest" (kiek suprantu lietuviškai jos nėra)
user posted image
user posted image

Šitam joks aprašymas nereikalingas biggrin.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Wirginia Woolf "Madam Doloway".
Iš pradžių, man jis visai nepatiko...
user posted image
bet priekis gražus:
user posted image

Ir man pats gražiausias ir įdomiausioje vietoje esantis suoliukas wub.gif
C.S. Lewis "Liūtas, ragana ir spinta", o paprasčiau, tiesiog "Narnjos kronikos"
user posted image
user posted image
Jis stovi sename parke, prie bažnyčios, kur buvę senosios kapinės, va taip liūtas puikuojasi iš tolo:
user posted image
Taip, ten kur atrodo antkapiai, jie ir yra. Parkui apie 300 metų. Ten yra Annos Gibson tomba, ji buvo Oliverio Cromvelio anūkė.

Ir pabaigai, tam rajone, kur visi šie suoliukai, gyveno Wirginia Woolf, tuo pačiu atnešu parodyti jos memorialą:
user posted image

Praėjau tik vieną taką, yra dar. Žadu visus įamžinti, pasidalinsiu.

Atsakyti
Forget, daug daug AČIŪ tau už tavuosius literatūrinius fotoreportažus 4u.gif Visad labai įdomu. Nuostabūs suoliukai wub.gif Su dideliausiu malonumu apžiūrėjau smile.gif
O pasėdėt bandei? Patogūs?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 11, 14:09)
užklausiu, kai nueisiu  smile.gif
Bet išties paskutiniu metu ne visad rodo Libis, kad biblioteka knygą turi. Ir aš pastebėjau.

Libis karts nuo karto turi įprotį užlūžti doh.gif tada ir visos rezervacijos nuplaukia, ir grąžinimo terminai susimakaluoja, ir knygų sąrašai išsikraipo.

QUOTE(Matematikė su knyga @ 2014 07 12, 12:58)
Sveikos, knygų mylėtojos smile.gif

Galbūt ne į temą klausimas, bet gal kas žinote, kaip Vilniaus Mažvydo bibliotekoje yra: dažnai ten lankausi, pasižiūriu, ar yra norimų knygų per libis sistemą, bet kai nueinu, dažniausiai nerandu, ko noriu, ypač jei tai populiarios knygos. Galbūt įmanoma sužinoti, ar ta knyga yra pasiimta šiuo momentu arba užsisakyti, kad, kai bus ji grąžinta, galėtum ją pasiimti? Ačiū smile.gif

turėtų rodyti per libis. aš populiaresnes ir naujas knygas tik taip ir pagaunu. kai prisijungiu, man išmeta visą sąrašą padalinių, kurie tą knygą turi, parodo ar ji laisva ir galima ją užsakyti, ar tik rezervuoti (tokiu atveju rodo, kiek žmonių yra eilėje prie jos), įrašius emailą bei rezervacijos datą belieka laukti pranešimo apie atėjusią knygą.

QUOTE(Forget @ 2014 07 14, 00:41)
Aš kadangi mažai skaitau šiuo metu, tai bent jau suoliukus kelis parodysiu  4u.gif

bigsmile.gif wub.gif kuo toliau, tuo labiau pavydžiu gyvenimo Londone...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 07 14, 09:12)
kai prisijungiu, man išmeta visą sąrašą padalinių, kurie tą knygą turi, parodo ar ji laisva ir galima ją užsakyti, ar tik rezervuoti ..

o galima pasiimti knygą ir kitam padaliny? Nebūtinai ten, kur užsiregistravai?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 07 14, 01:41)
Aš kadangi mažai skaitau šiuo metu, tai bent jau suoliukus kelis parodysiu  4u.gif

Praėjau tik vieną taką, yra dar. Žadu visus įamžinti, pasidalinsiu.
O! Ačiū! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 09:56)
o galima pasiimti knygą ir kitam padaliny? Nebūtinai ten, kur užsiregistravai?

galima, tik teks ten prisiregistruot, kai jau nueisi knygos. užtat tuomet galėsi naudotis iškart dviejų skyrių paslaugomis smile.gif tik kai kur dar ir užstato paprašo (bet jis vienkartinis ir nedidelis - 20 Lt)

aš pati taip pat dviejomis naudojuosi: viena - pagal gyvenamą vietą, kitoje - naujesnes knygas greičiau gauna, ir jų didesnis pasirinkimas rolleyes.gif
Atsakyti