Įkraunama...
Įkraunama...

R.C. Atkins dieta

Apklausa: Per 14 dienų dietą numečiau: (18 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2014 02 14, 14:54)
Sveikos merginos,norejau jusu paklausti per menesi laiko numeciau su sia dieta 3,5kg (is viso man reikia dar numesti ~12kg) cia normalus rezultatas jusu galva?tikejausi daugiau..aciu uz atsakyma.

Labai puikus rezultatas! Kiek zinau, dietologai sako, kad per men max max 4 kg. Taigi tavo rezultatas puikus.
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2014 02 15, 13:06)
Labai puikus rezultatas! Kiek zinau, dietologai sako, kad per men max max 4 kg. Taigi tavo rezultatas puikus.

Dekui. Stengiuosi kuo daugiau judeti (pagal galimybes). Siandien pasisveriau tai vis del to galbut ir visi 4nuplauke:) turiu mechanines svarstykles,jos seip tikslios bet lengva apsigauti skaiciuojant pagaliukus:) elektronines sunus sudauze..
Turejau daugiau laiko ir radau savo kelias klaidas.
Geriu kava su kofeinu 2-3kart i diena.
Kartais naudoju saldikli i arbata (kai norisi saldaus) nors trn buvo parasyta kad 0,1angl. Pg galune sis netinka sias dietai.
Gal kuri parasys koki naudotaje?kiek zinau kai kurie ir neturedami ang gali stabdyti ketozes procesa.
Beje,ar jums pasireiskia pilvo/skrandzio skausmai?
Ir dar norejau paklausti gal kas turi parduoti mitybos revoliucija?tinka ir pdf. Man atrodo,tai misija neimanoma darosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazosios_pedutes: 15 vasario 2014 - 12:20
Na kad saldiklius leidzia jie gi nieko neturi,tokie kaip Huxol pvz.
Atsakyti
Ne visi saldikliai tinka. Geri yra aspartamas, sacharinas, o visokie maltitoliai ir kiri kuriu galune -olis, netinka.
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2014 02 16, 14:20)
Ne visi saldikliai tinka. Geri yra aspartamas, sacharinas, o visokie maltitoliai ir kiri kuriu galune -olis, netinka.

As manau, kad aspartamas ir sacharinas yra vieni pirmuju ir todel labiausiai paplitusiu, bet toli grazi ne geru. Mazos dozes atseit nedaro sveikatai jokios ytakos, nesukelia vezio, bet daznai vartojant po mazai, tai jau gal ne tiek mazai ir jo susikaupia.. g.gif
Atsakyti
Kukū smile.gif
Nuo ryt vėl imuosi iš naujo. Bus kompanijos? bigsmile.gif
Atsakyti
Va mano tikslus rezultatai, is atminties kai rasiau buvo klaidu:

2014-01-12- 70,550 kg; 102-81-104 cm
2014-01-25: 68,55kg; 94-75-100cm
2014-01-27- 68,35 kg
2014-02-12-68,30 kg,
2014-02-17-67,700 kg

Tikslas 63 kg.

Per 37 dienas nukrito 2,85 kg...bet 12 dienu sugadinau su proteino batoneliais, lieka 25 d. Per diena numetu 114 gramu smile.gif))

Letai krenta man, bet as valgau daug, dideles porcijas, angliu kiekis 30-40 g susidaro. Negaliu saves kankinti valgyt man malonumas!

Svarbu krenta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 17 vasario 2014 - 11:43
Labas merginos kur dingusios 4u.gif
Nuleidot rankas?
Labai reikia komandos mityvacijai, nes as pastrigus... Jauciuos kudesne drabuziai laisvi bet kg uztrige 67.700... Tiesa, i tualeta einu vis reciau, gal del to? Gal kavos su grietinele per daug isgeriu?
Nebezinau taip noris pamatyt bent 67 pagaliau...
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2014 02 24, 11:38)
Labas merginos kur dingusios  4u.gif
Nuleidot rankas?
Labai reikia komandos mityvacijai, nes as pastrigus... Jauciuos kudesne drabuziai laisvi bet kg uztrige 67.700...  Tiesa, i tualeta einu vis reciau, gal del to? Gal kavos su grietinele per daug isgeriu?
Nebezinau taip noris pamatyt bent 67 pagaliau...

Sveika, darzoviu didinkit, kitaip bus riesta. Svoris pastriges, nes y wc nenueinat smile.gif
Atsakyti
MAne i WC labai gerai skatindavo kava. ISgeriu puodeli ir jau WC sedziu.

Dabar, kai perejau prie be kofeinines kavos, reikalai sustojo g.gif Mastau, ka cia daryt. Gal patarimu kokiu, kad Jums suskatina anuos reikaliukus ...

Ir rezultatai spasidalinkite, reikia ikvepimo!
Atsakyti
Sveikutės, laikausi šios dietos antrą kartą smile.gif Laikausi dietos nuo 15 dienos iki pat birželio vidurio ar pabaigos smile.gif

Mano ūgis 1,70m
svoris 69,5 kg
optimistinis siekiamas svoris 50 ~ 55 kg
realus siekiamas svoris 60 kg biggrin.gif

Svėrimaisi:
15d- 69,5 kg
22d- 65,9 kg
24d- 65,6 kg
27d- 64,2 kg

Tai per 13 dienų numečiau 5,3 kg. Per pirmas dvi dienas nukrito 1,5 kg dėl vandens praradimo.
Su dieta dabar valgau žymiai mažiau, nes mėsos valgyt visiškai nebesinori.

Išgeriu per dieną apie 1,5 l mineralinio, mėgstamiausias tai Neptūnas su mėtom smile.gif Iki 8 val vakaro nieko nebevalgau, miegoti einu 12 ar 1 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 28 gegužės 2014 - 15:43
Antras dublis nepavyko - mėginu dar kartą. Apetitas ir svoris - nevaldomi cool.gif
Startuoju nuo ryt. Reikia numest 6 kg. cool.gif

kas nors jungiasi ar viso gražios ir taip biggrin.gif
Atsakyti