Labuks merginos,
sakyki gal esat pirkusios is sios parduotuves siuos maisto papildus?
http://www.boots.com...p;y=0#container
QUOTE(bambuccia @ 2014 02 06, 13:22)
Labuks merginos,
milijonas pirkusiu ir patenkintu, kiek suprantu
QUOTE(murashke @ 2014 02 06, 12:26)
milijonas pirkusiu ir patenkintu, kiek suprantu
truputi galite apsviesti, as be tarpininkiu pagalbos nesu pirkusi
kooperuotis albaiu apsimoka
Gal butu norinciu is www.www.justfor5pounds.com
rasykite i murcikas@gmail.com pinigai i prieki. vilnius, zirmunai, galiu persiusti.
rasykite i murcikas@gmail.com pinigai i prieki. vilnius, zirmunai, galiu persiusti.
Gavau 40 % nuolaida.
.
QUOTE(Pieninė @ 2014 02 06, 13:00)
Vel uzsakineju is Dorothyperkins.com. Viskam, net nukainotiems 25 % nuolaida. Truksta iki nemokamo siuntimo 25 svaru po nuolaidos. Uzsakinesiu 18 val. Kaunas. Siuskite [COLOR=yellow]ppienine@yahoo.com.
QUOTE(Tasty @ 2014 02 06, 12:08)
Labas,
O amazon galima pirkti PA adresu, atveš?
O amazon galima pirkti PA adresu, atveš?
man PA sakė, kad didelius amazono siuntinius veža DPD. tai žiūrint, ką planujate pirkti. vaikiškus batus man atvežė praeitą savaitę be problemų
dabar vitaminų reikia iš amazono, bet kol kas susilaikau. PA žadėjo adresą keisti, dabar to seno, kuriuo pirkome, jų puslapyje nėra. bet ir informacijos viešos apie keitimą kol kas nėra, tai reikėtų pasitikslinti
aš užsakiau tuos vitaminus ir viskas normaliai su PA. Gauti ir šiaip dar iš amazon pirkau prekę, ji irgi jau PA sandėlyje..
Gal kas norėtų keistis populiarias rožines basutes - turiu C13, bet įtariu reikia C12
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 02 06, 14:16)
PA žadėjo adresą keisti, dabar to seno, kuriuo pirkome, jų puslapyje nėra. bet ir informacijos viešos apie keitimą kol kas nėra, tai reikėtų pasitikslinti [/color]
Aš ir vakar ieškojau adreso PA, ir neradau
QUOTE(agne_ja @ 2014 02 06, 15:56)
Aš ir vakar ieškojau adreso PA, ir neradau
aha..idomiai,nėr reik užklausti jų nes pas mane amazone du adresai suvesti, tai kaip ir nieko nekeičiau ir netikrinau ar nesikeitė adresas
Sveikos, rytoj uzsakysiu Sportsdirect Mazeikiai. I kitus miestus galesiu persiusti.
QUOTE(bambuccia @ 2014 02 06, 13:29)
truputi galite apsviesti, as be tarpininkiu pagalbos nesu pirkusi
Siu zuvu tauku galite tiesiogiai parsisiusti su nemokamu siuntimu is www.feelunique.com. Uzsiregistruojate ir perkate, aisku, reikia kreditines korteles.
Ten free shippingas nuo 10 svaru...