[quote=Liepsa,2014 02 11, 10:28]
[quote=lola.lola,2014 02 11, 10:18]
mini micro, maxi micro
Ačiū, kokie nerealūs
[/quote]
tikrai nerealus
turiu abu - ir mini micro (vaziuoja 2 m vaikas) ir maxi micro (vaziuoja 3 m vaikas) Prie mini micro turejau ir sedyne papildoma, bet pardaviau jau.
QUOTE(krystiana @ 2014 02 10, 22:46)
Mergaites,tai kaip del Zaros?
QUOTE(lola.lola @ 2014 02 11, 10:18)
va toks būna nuo 2 metų http://www.iherb.com...o...r=null&ic=1
QUOTE(simpa @ 2014 02 11, 09:03)
visu pirma, tai issiaiskinkit ko ieskot. Gal The North Face?
O siaip, ar nebutu lengviau Google naudotis, o ne kelis kart to paties klausinet Mum gi lygiai taip pat ieskot reiks
O siaip, ar nebutu lengviau Google naudotis, o ne kelis kart to paties klausinet Mum gi lygiai taip pat ieskot reiks
visų pirma, tai žinau ko ieškau. Vienur rašo The Nord Face, kitur - sujungia į vieną žodį. Ir pirmiausia googlu pasinaudoju. Visos parduotuvės, kurios prekiauja šiuo brendu į LT nesiunčia, galima pirkti tik per tarpininkus, o aš to daryti nenoriu. Šioje temoje kalbasi internetinių parduotuvių asės, kurios neperka per tarpininkus, todėl ir klausiu būtent čia, gal kas nors yra matęs parduotuvę, kur galima pirkti tiesiogiai šį brendą
QUOTE(kingcup @ 2014 02 11, 11:00)
visų pirma, tai žinau ko ieškau. Vienur rašo The Nord Face, kitur - sujungia į vieną žodį. Ir pirmiausia googlu pasinaudoju. Visos parduotuvės, kurios prekiauja šiuo brendu į LT nesiunčia, galima pirkti tik per tarpininkus, o aš to daryti nenoriu. Šioje temoje kalbasi internetinių parduotuvių asės, kurios neperka per tarpininkus, todėl ir klausiu būtent čia, gal kas nors yra matęs parduotuvę, kur galima pirkti tiesiogiai šį brendą
simpa turėjo omenyje, ar nesuklydote pavadinimo: ar neturėtų būti The North Face, o ne The NorD Face?
QUOTE(kingcup @ 2014 02 11, 10:00)
tai pirkit pati ir siųskitės per tukį arba PA ar dar kas perveža į LT. Į UK pristatymas nemokamas.
Galima paieškoti kokios parduotuvės dar prekiauja šios firmos drabužiais. Pvz. šita Siunčia tiesiogiai į LT, bet... tik 24,95 svaro Tai aš nesukčiau sau galvos ir nusipirkčiau pasinaudodama uk adresu
QUOTE(krystiana @ 2014 02 11, 10:53)
Mergaites,tai kaip del Zaros?
www.zara.com/uk, pirkti per UK adresa galima
QUOTE(Gagadiga @ 2014 02 11, 10:09)
simpa turėjo omenyje, ar nesuklydote pavadinimo: ar neturėtų būti The North Face, o ne The NorD Face?
taip, suklydau rašydama. Sorry.
Ačiū Simpai ir Jums, kad sureagavote, bet tiesiogiai visvien nėra galimybės pirkti, teks eiti pas tarpininkes
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 02 11, 11:00)
Cia nuo 6metu, bet manau tikrai galima duoti ir 2m, tik dvigubai mazesne doze.
QUOTE(lola.lola @ 2014 02 11, 10:47)
tikrai nerealus
turiu abu - ir mini micro (vaziuoja 2 m vaikas) ir maxi micro (vaziuoja 3 m vaikas) Prie mini micro turejau ir sedyne papildoma, bet pardaviau jau.
O LT pirkot ar siuntėtės? Nes kažkuriuos iš Mytoys.de siuntėsi mamos, o šio nerandu
Papildyta:
QUOTE(rodnaja @ 2014 02 11, 11:16)
Cia nuo 6metu, bet manau tikrai galima duoti ir 2m, tik dvigubai mazesne doze.
Aš šiuos dvimetinukui duodu, po 2,5ml. tai vakar sloga, irzlus, temp link kilimo buvo, bet šiandien jau beveik sveikas o mes visada bronhita isitaisydavom, ligoninės ir t.t o šie vaistai atradimas
QUOTE(kingcup @ 2014 02 11, 10:00)
o kodel jus galvojate, kad merginos neperka per tarpininkus? perkame tikrai ir daznai, nes ne viska galime pacios nusipirkti ir nesiparinam.