aš ne į temą,bet pagirsiu Crocsus eilinį kartą kaip koks žiurkėnas pernai birželį mažiukei nupirkau dvi poras basučių (jau nekalbu,kad ir dabar dar dvi poras paėmiau javari ) ... vieną dydį nešioja sėkmingai nuo rugsėjo darželyje kitą,didesnę porą, gruodžio mėn namuose pasimatavom,nes bvo šaltos grindys..podienos nusiklijavo lipdukas lipuckos..MB iš karto iškeikė basutes..sakau nesinervuok,grąžins pinigus..sako nu jo..kai birželį pirka
nu ir ką...tik vakar prisėdau nufotografuoti pridariau krūvą foto,kad matytųsi,kad tikrainaujos ir nenešiotos. Ir po 4val gavau ats su atsiprašymais ir info,kad per artimiausias 2darbo dienas atgausiu pinigus
žodžiu esu laiminga,kaip tapkė
nu ir ką...tik vakar prisėdau nufotografuoti pridariau krūvą foto,kad matytųsi,kad tikrainaujos ir nenešiotos. Ir po 4val gavau ats su atsiprašymais ir info,kad per artimiausias 2darbo dienas atgausiu pinigus
Gal galit padėti, pirmą kartą pirkčiau iš Amazon
Jai krepšelį taip rašo vadinasi siųstų į Lt (pas mane LT adresas nurodytas) ir siuntimas 5,93 svaro.
Subtotal (1 item): £25.99
This order contains a gift
Proceed to Checkout
or
Sign in to turn on 1-Click ordering.
Estimate VAT, Postage and Packaging
Order summary
Dispatch to: Loreta XXXXXXX- Kaunas
Items
£26.21
Estimated Postage & Packaging
£5.93
Estimated Order Total
£32.14
Bet jai paspadžiu detaliau tai išmeta va kaip nesuprantu (kaškokia nuolaida pritaiko ir preke jau 21,66 siuntimas su pakavimu jau 4,9 ir pvm 5,58 viso 32,14)
Order Total includes VAT See details
Items
£21.66
£4.90
Total before VAT
£26.56
VAT
£5.58
Estimated Order Total
£32.14
Ačiū kas padės susigaudyti
Jai krepšelį taip rašo vadinasi siųstų į Lt (pas mane LT adresas nurodytas) ir siuntimas 5,93 svaro.
Subtotal (1 item): £25.99
This order contains a gift
Proceed to Checkout
or
Sign in to turn on 1-Click ordering.
Estimate VAT, Postage and Packaging
Order summary
Dispatch to: Loreta XXXXXXX- Kaunas
Items
£26.21
£5.93
Estimated Order Total
£32.14
Bet jai paspadžiu detaliau tai išmeta va kaip nesuprantu (kaškokia nuolaida pritaiko ir preke jau 21,66 siuntimas su pakavimu jau 4,9 ir pvm 5,58 viso 32,14)
Items
£21.66
£4.90
Total before VAT
£26.56
VAT
£5.58
Estimated Order Total
£32.14
Merginos atleiskit, aš visai nuo pirkimų atsitraukus, dabar sunerimau ar nepražiopsojau kartais.
Klausimėlis:
Už kokia geriausia kainą (litais) šiemet pavyko Crocs Gust pasigauti?
Klausimėlis:
QUOTE(coco5 @ 2014 02 07, 11:42)
Merginos atleiskit, aš visai nuo pirkimų atsitraukus, dabar sunerimau ar nepražiopsojau kartais.
Klausimėlis:
Klausimėlis:
šiemet dar nieko gero nepagavom basučių tik kalną
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 02 07, 11:49)
šiemet dar nieko gero nepagavom basučių tik kalną
Dodže - tai gal kaina be PVM detaliau rodo sumoj gi vis tiek tas pats
QUOTE(Dodže @ 2014 02 07, 11:39)
Gal galit padėti, pirmą kartą pirkčiau iš Amazon
Items
£21.66
£4.90
Total before VAT
£26.56
VAT
£5.58
Estimated Order Total
£32.14
Items
£21.66
£4.90
Total before VAT
£26.56
VAT
£5.58
Estimated Order Total
£32.14
Siunčiant į LT prekės kaina truputi padidėja dėl skirtingo taikomo PVM, jūsų atvėju vietoj 25,99 bus 21,66. O detaliau matot kainą be PVM (VAT) 26,56 ir atskirai išskirtą PVMą 5,58. Galutinė kaina gi nesikeičia 32,14
o kur tas basutes pirkot, jau turbut neber
QUOTE(Bluntė @ 2014 02 07, 11:38)
aš ne į temą,bet pagirsiu Crocsus eilinį kartą
pridariau krūvą foto,kad matytųsi,kad tikrainaujos ir nenešiotos. Ir po 4val gavau ats su atsiprašymais ir info,kad per artimiausias 2darbo dienas atgausiu pinigus
pridariau krūvą foto,kad matytųsi,kad tikrainaujos ir nenešiotos. Ir po 4val gavau ats su atsiprašymais ir info,kad per artimiausias 2darbo dienas atgausiu pinigus
o jie neprašė nei sąskaitos, nieko?
QUOTE(Morena. @ 2014 02 07, 11:55)
o kur tas basutes pirkot, jau turbut neber
basučių yra, tik kaina dviguba Javari.co.uk kaina po 8 svarus buvo, bet tik mažesniem dydžiam..nuo C13 prisidėdavo 21% PVM siunčiant į LT
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2014 02 07, 12:00)
o jie neprašė nei sąskaitos, nieko?
order number siunčiau iš karto nes esu prisiregistravusi jų pslp, tai nuėjau į užsakymus,radau basutes ir parašiau tą numerį
5 uk 25 svarai http://www.amazon.co...=crocs crocband
Na taip vienodos, tik man įdomu jai jau rašo siuntimo ir pakavimo išlaidos vadinasi man į Lietuva atsiųs.
Nes pabandžiau įsidėti braškinių žuvies taukų ir iškart išmetė kad pakeisti adresą.
Tai jai kas norite pora merginu priimsiu, pirksiu neužilgo be skonio žuvies taukus.
http://www.amazon.co...;keywords=EYE q
Nes pabandžiau įsidėti braškinių žuvies taukų ir iškart išmetė kad pakeisti adresą.
Tai jai kas norite pora merginu priimsiu, pirksiu neužilgo be skonio žuvies taukus.
http://www.amazon.co...;keywords=EYE q