Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Gal kuri vyriskus pirkote Australia Luxe batus, kazin dydziai atitinka/mazinti/didinti?
Atsakyti
turiu kvaila klausima emu uz 54 $ is sierratradingpost.com cia gera kaina? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kojai 25cm emu http://www.sierratra...-women~p~9534c/ 7 dydis tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 10 sausio 2016 - 12:16
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 01:59)
turiu kvaila klausima emu uz 54 $ is sierratradingpost.com cia gera kaina?  4u.gif  smile.gif

Kaina nebloga, bet jūs tikrai norit Emu su vilna, ne su kailiu?
Dėl dydžio, rašo "half sizes order up", tai imkit savo įprastinį, jei dydis tarpinis, užsakykit į didesnę pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 10 sausio 2016 - 12:37
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 10, 12:36)
Kaina nebloga, bet jūs tikrai norit Emu su vilna, ne su kailiu?
Dėl dydžio, rašo "half sizes order up", tai imkit savo įprastinį, jei dydis tarpinis, užsakykit į didesnę pusę.

su JAv dydziais nesusidurus, mano koja apie 25 cm koks JAV dydis galetu atitikti, nes kiek skaiciau merginos raso viena, o ju lentelese visai kiti dydziai> ?o kuo skiriasi su vilna ar su kailiu ir kuris geriau ? Aciu isanksto 4u.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Tokio modeliuko Australia Luxe vyrisku uztektu 10 dydzio 28 cm pedai? Ar reiktu mazesniu/didesniu? Aciu labai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baisa-pabaisa: 10 sausio 2016 - 12:48
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 13:40)
su JAv dydziais nesusidurus, mano koja apie 25 cm koks JAV dydis galetu atitikti, nes kiek skaiciau merginos raso viena, o ju lentelese visai kiti dydziai> ?o kuo skiriasi su vilna ar su kailiu ir kuris geriau ? Aciu isanksto  4u.gif  blush2.gif  smile.gif

Dėl tokio dydžio pėdos patarti negaliu, mano gerokai didesnė smile.gif
Esu turėjusi Emu su vilna ir Bearpaw, Ugg su kailiu, tai vienareikšmiškai rinkčiausi batus su kailiu (sheepskin), ne vilna. Vilnoniai gerokai greičiau susidėvėjo, užkulnis nebuvo tvirtas, išsimynė ir apskritai nebuvo patugūs vaikščioti.
Bet palaukite ir kitų atsiliepimų, yra merginų, kurios turi daugiau patirties šių batų atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 10, 13:04)
Dėl tokio dydžio pėdos patarti negaliu, mano gerokai didesnė smile.gif
Esu turėjusi Emu su vilna ir Bearpaw, Ugg su kailiu, tai vienareikšmiškai rinkčiausi batus su kailiu (sheepskin), ne vilna. Vilnoniai gerokai greičiau susidėvėjo, užkulnis nebuvo tvirtas, išsimynė ir apskritai nebuvo patugūs vaikščioti.
Bet palaukite ir kitų atsiliepimų, yra merginų, kurios turi daugiau patirties šių batų atžvilgiu  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 12:15)
Kojai 25cm emu  http://www.sierratra...-women~p~9534c/      7 dydis tiktu?

Tik 8 dydi ziurekit.
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 12:40)
su JAv dydziais nesusidurus, mano koja apie 25 cm koks JAV dydis galetu atitikti, nes kiek skaiciau merginos raso viena, o ju lentelese visai kiti dydziai> ?o kuo skiriasi su vilna ar su kailiu ir kuris geriau ? Aciu isanksto  4u.gif  blush2.gif  smile.gif

Avikailis visada geriau nei vilna.
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2016 01 10, 12:47)
Tokio modeliuko Australia Luxe vyrisku uztektu 10 dydzio 28 cm pedai? Ar reiktu mazesniu/didesniu? Aciu labai  4u.gif
user posted image

Turetu buti optimaliai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 10, 13:48)
Tik 8 dydi ziurekit.

Avikailis visada geriau nei vilna.

Aciu!! 4u.gif
Atsakyti
Noriu pirma karta pirkti siuos batukus, bet nesuprantu, kur cm, tai cia butu pedutes ar vidpadzio ilgis? ax.gif
bearpaw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astrilde: 12 sausio 2016 - 21:48
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 13 sausio 2016 - 11:40