turiu kvaila klausima emu uz 54 $ is sierratradingpost.com cia gera kaina?

Kojai 25cm emu http://www.sierratra...-women~p~9534c/ 7 dydis tiktu?
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 01:59)
Kaina nebloga, bet jūs tikrai norit Emu su vilna, ne su kailiu?
Dėl dydžio, rašo "half sizes order up", tai imkit savo įprastinį, jei dydis tarpinis, užsakykit į didesnę pusę.
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 10, 12:36)
Kaina nebloga, bet jūs tikrai norit Emu su vilna, ne su kailiu?
Dėl dydžio, rašo "half sizes order up", tai imkit savo įprastinį, jei dydis tarpinis, užsakykit į didesnę pusę.
su JAv dydziais nesusidurus, mano koja apie 25 cm koks JAV dydis galetu atitikti, nes kiek skaiciau merginos raso viena, o ju lentelese visai kiti dydziai> ?o kuo skiriasi su vilna ar su kailiu ir kuris geriau ? Aciu isanksto

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 13:40)
su JAv dydziais nesusidurus, mano koja apie 25 cm koks JAV dydis galetu atitikti, nes kiek skaiciau merginos raso viena, o ju lentelese visai kiti dydziai> ?o kuo skiriasi su vilna ar su kailiu ir kuris geriau ? Aciu isanksto

Dėl tokio dydžio pėdos patarti negaliu, mano gerokai didesnė

Esu turėjusi Emu su vilna ir Bearpaw, Ugg su kailiu, tai vienareikšmiškai rinkčiausi batus su kailiu (sheepskin), ne vilna. Vilnoniai gerokai greičiau susidėvėjo, užkulnis nebuvo tvirtas, išsimynė ir apskritai nebuvo patugūs vaikščioti.
Bet palaukite ir kitų atsiliepimų, yra merginų, kurios turi daugiau patirties šių batų atžvilgiu

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 10, 13:04)
Dėl tokio dydžio pėdos patarti negaliu, mano gerokai didesnė
Esu turėjusi Emu su vilna ir Bearpaw, Ugg su kailiu, tai vienareikšmiškai rinkčiausi batus su kailiu (sheepskin), ne vilna. Vilnoniai gerokai greičiau susidėvėjo, užkulnis nebuvo tvirtas, išsimynė ir apskritai nebuvo patugūs vaikščioti.
Bet palaukite ir kitų atsiliepimų, yra merginų, kurios turi daugiau patirties šių batų atžvilgiu

Dekui

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 12:15)
Kojai 25cm emu http://www.sierratra...-women~p~9534c/ 7 dydis tiktu?
Tik 8 dydi ziurekit.
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 10, 12:40)

Avikailis visada geriau nei vilna.
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2016 01 10, 12:47)
Tokio modeliuko Australia Luxe vyrisku uztektu 10 dydzio 28 cm pedai? Ar reiktu mazesniu/didesniu? Aciu labai

Turetu buti optimaliai.
QUOTE(linamog @ 2016 01 10, 13:48)
Tik 8 dydi ziurekit.
Aciu!!