Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Siandien pirma kart apsiaviau savo naujuosius Emukus,nu ir ka sala pirstai verysad.gif verysad.gif nors nesu saltmire...pries tai Bearpaw nesiojau,miegot su jais galejau ant sniego,prie bet kokio minuso budavo silta silta,o su Emu prie minus 2 susalo pirstai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 28 gruodžio 2015 - 14:44
QUOTE(troliuke @ 2015 12 27, 20:52)
Mergaites gal kuri patars is tikro  biggrin.gif  del situ kailiniu UGG

http://www.sierratra...;colorFamily=02

as visus UGG nesioju 10 dydzio,su koja 41. peda 26.5

bet viena pazistama pirko butent situos is sieros juodus, 9 dydi.sake jos peda 27 ir idealiai.

kas turit, ar tikrai jie dydziu mazinti.ir man reikia 9 dydzio su 26.5 peda  4u.gif

O jūs juos impregnuotat?nes saviškių aš niekuom neimpregnavau,o jau nesioju, bet nežinau jeigu tik su neilonine kainyte juos apsiaunu tai man šalta vistiek su jais, gal dėlto kad jie su ta vilna, bet man nera jie super šilti,nes pastovėjjus tai sala su jais man koją vistiek , nors sulaukiu pagyru daug jiems,ypač prie kailinuku juodu super ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2016 01 03, 19:21)
O jūs juos impregnuotat?nes saviškių aš niekuom neimpregnavau,o jau nesioju, bet nežinau jeigu tik su neilonine kainyte juos apsiaunu tai man šalta vistiek su jais, gal dėlto kad jie su ta vilna, bet man nera jie super šilti,nes pastovėjjus tai sala su jais man koją vistiek , nors sulaukiu pagyru daug jiems,ypač prie kailinuku juodu super ziurisi.

Impregnuokot butinai. Siulyciauedvilnines kojines detis nes simtetika tikrai nesildo.
Atsakyti
Tai paprastu impregnatorium impregnuoti ta ponio kailiuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 28, 15:43)
Siandien pirma kart apsiaviau savo naujuosius Emukus,nu ir ka sala pirstai verysad.gif  verysad.gif nors nesu saltmire...pries tai Bearpaw nesiojau,miegot su jais galejau ant sniego,prie bet kokio minuso budavo silta silta,o su Emu prie minus 2 susalo pirstai unsure.gif

Bearpaw superinei per tokius salcius kojytes nesusala, as jais labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 01 04, 21:25)
Bearpaw superinei per tokius salcius kojytes nesusala, as jais labai patenkinta smile.gif

o kiek laiko turit? man per du metus prie pirstu susigulejo kailiukas, tai dabar biski pirstam salciau
Atsakyti
Sveikos, gal kas turėjote šiuos arba šiuos batukus? Labai susigundžiau wub.gif
Ar patogūs? Kažin ar gera dabar jų kaina?
Atsakyti
http://www.uggbatai....asikiniai/juodi

ar čia originalais prekiauja? ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2016 01 06, 19:52)

Raso, kad gamina patys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2016 01 06, 19:52)
http://www.uggbatai....asikiniai/juodi

Dėmesio: Mielosios supermama.lt, manodrabuziai.lt ir pan forumų lankytojos, šioje e-parduotuvėje mes NEPREKIAUJAME "UGG Australia" prekinio ženklo batais. Jeigu jums svarbus prekinis ženklas ir ieškote "UGG Australia" batų - kreipkitės į jų platintojus. Jeigu ieškote kokybiškų UGG batų pagamintų iš 100% avikailio - pirkite pas mus smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 01 06, 22:14)
Dėmesio: Mielosios supermama.lt, manodrabuziai.lt ir pan forumų lankytojos, šioje e-parduotuvėje mes NEPREKIAUJAME "UGG Australia" prekinio ženklo batais. Jeigu jums svarbus prekinis ženklas ir ieškote "UGG Australia" batų - kreipkitės į jų platintojus. Jeigu ieškote kokybiškų UGG batų pagamintų iš 100% avikailio - pirkite pas mus smile.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Whaaat blink.gif Tie jų aprašymai (ir visas tinklapis) toks keistas, kad velnias koją nusisuktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 01 06, 21:14)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visą šią informaciją skaičiau jų tinklapyje,klasusiu žinovių nuomonės:) bigsmile.gif
Atsakyti