Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

QUOTE(spygliz @ 2015 12 10, 09:14)
Jau apacioj komentaras kad gera kokybe su visais ugg zenkliukais. Aisku kad neoriginalai. Nu nebuna tokia kaina smile.gif einamiausio modelio ir spalvos..
taip ir galvojau,aciu
Atsakyti
Ar šis puslapis originalų? http://www.souboots.com/
UGG oficialiam tokio neranda, panašu, kad ne..?
Atsakyti
Panašu , kad ne 4u.gif galit nei pinigų nei batų nematyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 15 gruodžio 2015 - 15:15
Sveikos, as su tokiu gal keistu klausimu, bet kažkaip nerandu info dėl kailinių ugg priežiūros.
Ar sudėtinga prižiūrėti ponio kailio uggus ir ar labai ta priežiūra skiriasi nuo verstos odos?
Noriu ponio kailio batu bet drauge atkelbineja ir gasdina kad labai nepatvarus ir sudetinga priežiūra (nors pati tik odinius ir turi) tai noretusi kad turincios/turejusios atsilieptu 4u.gif Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 22, 09:39)
Sveikos, as su tokiu gal keistu klausimu, bet kažkaip nerandu info dėl kailinių ugg priežiūros.
Ar sudėtinga prižiūrėti ponio kailio uggus ir ar labai ta priežiūra skiriasi nuo verstos odos?
Noriu ponio kailio batu bet drauge atkelbineja ir gasdina kad labai nepatvarus ir sudetinga priežiūra (nors pati tik odinius ir turi) tai noretusi kad turincios/turejusios atsilieptu 4u.gif Ačiū bigsmile.gif

Superpatvarus, iprastai impregnuoti kaip ir paprastus ir viskas. Labai lengva prieziura, neteplus visiskai. Vanduo nuo ju kaip vanduo nuo zasies thumbup.gif
Atsakyti

Aš turiu kailinius antrą sezoną, tai labai lengva priežiūra - tiksliau, aš jiems NIEKO nedarau, ir jie puikiai laikosi thumbup.gif Man atrodo, lengviau negali būt, nes purvas, jei tokio būtų, nuslysta nuo jų, ir tiek. Kita vertus, dėviu kai sausa ir tik mieste. Bet šiaip - jei ant verstos odos lieka dėmės, tai ant kailiuko - nieko.
Išvada - zomšiniai tikrai sunkiau prižiūrimi...
Tokie mano: http://www.ebay.com/...W-/321365444893
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 22 gruodžio 2015 - 16:33

QUOTE(7sense @ 2015 12 22, 17:31)
Superpatvarus, iprastai impregnuoti kaip ir paprastus ir viskas. Labai lengva prieziura, neteplus visiskai. Vanduo nuo ju kaip vanduo nuo zasies thumbup.gif

Pritariu 7sense. Turiu trejus, maziausiai prieziuros reikalaujantys. Va su verstos odos yra ka paveikt, o sitie tobulybe. Be to jie siltesni uz verstos odos ugg wink.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus, jau laukiu savo kailiniu grazuoliu parkeliaujant wub.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri patars is tikro biggrin.gif del situ kailiniu UGG

http://www.sierratra...;colorFamily=02

as visus UGG nesioju 10 dydzio,su koja 41. peda 26.5

bet viena pazistama pirko butent situos is sieros juodus, 9 dydi.sake jos peda 27 ir idealiai.

kas turit, ar tikrai jie dydziu mazinti.ir man reikia 9 dydzio su 26.5 peda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 12 27, 18:52)
Mergaites gal kuri patars is tikro  biggrin.gif  del situ kailiniu UGG

bet viena pazistama pirko butent situos is sieros juodus, 9 dydi.sake jos peda 27 ir idealiai.

kas turit, ar tikrai jie dydziu mazinti.ir man reikia 9 dydzio su 26.5 peda  4u.gif

as pirkau tokius juodus,mano 38,tai 7 dydi ir mano pedai atitiko,nors ir as buvau girdejus gandu kad st modelio mazintas..nu nebent paskui vilna susigules,nes db tai idealiai dydis,tik man seip sunkoka koja i juos ikist nes keltis auksta
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 12 27, 20:52)
Mergaites gal kuri patars is tikro  biggrin.gif  del situ kailiniu UGG

kas turit, ar tikrai jie dydziu mazinti.ir man reikia 9 dydzio su 26.5 peda  4u.gif

su 25.5 dydzio peda pirkau savo 8 dydi kaip ir visu kitu ugg
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 27, 17:13)
as pirkau tokius juodus,mano 38,tai 7 dydi ir mano pedai atitiko,nors ir as buvau girdejus gandu kad st modelio mazintas..nu nebent paskui vilna susigules,nes db tai idealiai dydis,tik man seip sunkoka koja i juos ikist nes keltis auksta

QUOTE(spygliz @ 2015 12 28, 05:20)
su 25.5 dydzio peda pirkau savo 8 dydi kaip ir visu kitu ugg

tai tada reikia bandyti pirkti savo iprastini dydi 10 g.gif 4u.gif
arba 9.5 g.gif
Atsakyti