Mamytes ateunu ir as oas jus su klausimu....
Mano 8 men. dukrai jau beveik 3 men. tesiasi sloga, nepadejo nei gaminami vaistukai 2 rusiu, nei Tombromicinas nei antibiotikai... paselis rodo bacila Neisseria nepatogenine... Dabar vaikstom pas Homeopate, vartojam calcio zirniukus. Gal kuri esat susidurusi su panasiom bedom, ar padejo tie zirniukai?
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 03 18, 09:28)
Galima pirkti tas pačias Šiuslerio druskas (calcium carbonicum, calcium fluoricum ir calcium phosphoricum, magnesium phosphoricum). Galima univaistinėje (pirmame psl.) užsisakyti calcium complex ir magnesium phosphoricum 6. Skirtumas yra kaina.
tai cia tas pats, tik skiriasi kaina? gal galima nuoroda, kur galima juos isigyti? cia internetu kaip suprantu as randu tik filialu informacija, bet kad internetu galetu nusipirkt ne...
QUOTE(marimacho @ 2014 03 18, 11:27)
tai cia tas pats, tik skiriasi kaina? gal galima nuoroda, kur galima juos isigyti? cia internetu kaip suprantu as randu tik filialu informacija, bet kad internetu galetu nusipirkt ne...
Siuslerio druskas galima vaistinese nusipirkti, beveik visose, o zirniukus homeopatinese vaistinese tik. internetu cia daug komleksu, paziurinekit
UNIVAISTINE
Siuslerio druskas jei ilgiau tenka vartot, geriau pirkt is vokieciu, siustis, daug daug pigiau iseina
Sveikos,
kas iš homeopatinių gali padėti esant skysčio kaupimuisi kelio sąnaryje. Tinka ir liaudiški receptai, jei kas žinote. Praėjo jau kelios savaitės po menisko operacijos ir pradėjo rinktis skysčiai.
Ačiū.
kas iš homeopatinių gali padėti esant skysčio kaupimuisi kelio sąnaryje. Tinka ir liaudiški receptai, jei kas žinote. Praėjo jau kelios savaitės po menisko operacijos ir pradėjo rinktis skysčiai.
Ačiū.
QUOTE(marimacho @ 2014 03 18, 14:32)
Manyčiau, tik kaina. Įtariu, čia naujai internete pradėjo pardavinėti.
QUOTE(Kirkė @ 2014 03 18, 15:13)
Sveikos,
Ačiū.
Ačiū.
Tiksliai negaliu pasakyt, bet mano galva Arnica ir Natrium muriaticum iš dalies turėtų padėt. Traumeel tepalą bandėt? Dar kaulažolės tepalas.
QUOTE(marimacho @ 2014 03 18, 14:32)
nezinau kuom skiriasi. atrodo niekuom nesiskiria, kiekis zirniuku gramais kaip ir pas mane, tik kaina nedidele. As moku uz zirniukus 13 litu, cia 5.50 Lt. tai nezinau, gal kas is kitu mamyciu pakomentuos. Jei niekuom nesiskiria, tai valio, uzrodet gera puslapi nes as perku zirniukus po 13 litu, uz kitus, gal net ir daugiau moku, o cia kainos juokingos
bet mamytes, ar tas calcium complex tas pats kas siuslerio nr 2? as nezinau ka geriau duot vaikui
QUOTE(marimacho @ 2014 03 18, 21:26)
bet mamytes, ar tas calcium complex tas pats kas siuslerio nr 2? as nezinau ka geriau duot vaikui
o Jus nenorit pas homeopata nueit, gal visai ne is calcio reikia. Nupasakosit gi viska ir paskirs gydytoja reikiama zirniuka. Man kazkaip su augimu kasnaktiniai skausmai nelabai siejasi, gali kartais skaudet, bet tikrai ne kasnakt ir ne toki ilga laika. Cia kazkas kitas, o kas, labiau gydytojas supras.
O jei nenorit eit, tai gal calcium kompleksa bandykit. Arba, jei atitinka pagal aprasyma Siuslerio ta druska Jusu vaikuti, tai ir bandykit. Matysit eigoje, tada galesit pakeist i kompleksiuka.
QUOTE(Yamaja @ 2014 03 18, 19:05)
nezinau kuom skiriasi. atrodo niekuom nesiskiria, kiekis zirniuku gramais kaip ir pas mane, tik kaina nedidele. As moku uz zirniukus 13 litu, cia 5.50 Lt. tai nezinau, gal kas is kitu mamyciu pakomentuos. Jei niekuom nesiskiria, tai valio, uzrodet gera puslapi nes as perku zirniukus po 13 litu, uz kitus, gal net ir daugiau moku, o cia kainos juokingos
as pati nepirkau internetu siu zirniuku, bet juos tiesiogiai nueinu nusipirkti, tai tikrai parduoda jau neben 5,50 kainomis, o jau apie 7,68lt eina paprastai jie. nuo pernai rudenio jie pabrango. gali buti kad prisigamino daugiau nei reikia ir parduoda dar senomis kainomis, juk homeopatiniai vaistai jei tinkamai laikomi galiojimo neturi ar as neklystu?
QUOTE(Yamaja @ 2014 03 19, 00:24)
o Jus nenorit pas homeopata nueit, gal visai ne is calcio reikia. Nupasakosit gi viska ir paskirs gydytoja reikiama zirniuka. Man kazkaip su augimu kasnaktiniai skausmai nelabai siejasi, gali kartais skaudet, bet tikrai ne kasnakt ir ne toki ilga laika. Cia kazkas kitas, o kas, labiau gydytojas supras.
O jei nenorit eit, tai gal calcium kompleksa bandykit. Arba, jei atitinka pagal aprasyma Siuslerio ta druska Jusu vaikuti, tai ir bandykit. Matysit eigoje, tada galesit pakeist i kompleksiuka.
na, ne kiekviena nakti saukia, kad skauda, aciu dievui, bet vsi tiek neramu...
calcio compelxas kelia itarimu del jo sudeties, nes man nepatinka, kad i ji ieina calcium carbonicum, nes jis iseina ir i visu iprastu papildu sudeti, as esu pries juos, nenoriu, kad vaikui kauptusi kraujagyslese...
o siaip su homeopatiniais vaistukais yra toks niuanselis, gal zinot kaip to isvengti, nes pasiziurejau ir siuslerio druskas, kad sudetyje yra laktozes, mes jos vartot negalim.
QUOTE(lakmėja @ 2014 03 19, 09:17)
as pati nepirkau internetu siu zirniuku, bet juos tiesiogiai nueinu nusipirkti, tai tikrai parduoda jau neben 5,50 kainomis, o jau apie 7,68lt eina paprastai jie. nuo pernai rudenio jie pabrango. gali buti kad prisigamino daugiau nei reikia ir parduoda dar senomis kainomis, juk homeopatiniai vaistai jei tinkamai laikomi galiojimo neturi ar as neklystu?
na vis tiek ne 13 litu o del galiojimo, ant dezuciu yra galiojimas, bet kazkada homeopate kai skyre mums zirniukus, sakiau, jog turiu tokiu, bet gal jau seni, nes tikrai ne vieni ir ne du metai praeje, nuo pirkimo, tai sake, jog tinka.
QUOTE(marimacho @ 2014 03 19, 09:37)
na, ne kiekviena nakti saukia, kad skauda, aciu dievui, bet vsi tiek neramu...
calcio compelxas kelia itarimu del jo sudeties, nes man nepatinka, kad i ji ieina calcium carbonicum, nes jis iseina ir i visu iprastu papildu sudeti, as esu pries juos, nenoriu, kad vaikui kauptusi kraujagyslese...
o siaip su homeopatiniais vaistukais yra toks niuanselis, gal zinot kaip to isvengti, nes pasiziurejau ir siuslerio druskas, kad sudetyje yra laktozes, mes jos vartot negalim.
o Jus kalbat apie iprastus papildus, t.y. vitaminus vaikams su kalciu? jei taip, tai ten homeopatijos nei su ziburiu nerasi. Ir gal jus maisot homeopatini calcium carbonicum su paprastu kalcio karbonatu, kuris nurodomas papilduose. Jei taip, tai tikrai nereiketu paciai imtis savigydos. Arba reiketu labiau susipazinti su homeopatija, jos principu, kaip yra ruosiami homeopatiniai vaistai, kaip veikia organizma ir ji gydo.
Del laktozes, visose homeopatinese tabletese tikriausiai jos yra, taip pat ir siuslerio druskose. Kas negali vartot tabletemis, renkasi lasus, tik ne visada yra ir lasais. Siuslerio lyg nera, nors nezinau, neteko uzmatyt. Tai tada rinkites zirniukais.