Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(kristinuv @ 2015 04 01, 20:44)

Tada atėjo eilė ir tam lauktam homeopatui
Jis parašė 3 kart per dieną kažkokių lašiukų, kur pats ir pagamino
Bei žirniukų:
Drosera 3, 6, 12
Cupru...6, 12
Ipecacua...6
Sambucus 3
Pulsatila 3
Irgi tris kart per dieną po penkis žirnius
Kaip manot, jei aš sudėčiau ir gertų ir vieno homeopato ir kito?
Ar čia būtų visiška nesąmonė?
Labai ačiū

Jo israsyti zirniukai labai panasus i sudeti vaisto Stodal:
Medicinal Ingredients:
Anemone pulsatilla 6ch
Antimonium tartaricum 6ch
Bryonia dioica 3ch
Coccus cacti 3ch
Drosera 3ch
Ipecacuanha 3ch
Rumex crispus 6ch
Spongia tosta 3ch
Stricta pulmonaria 3ch

bet potencijos tai labai mazos g.gif Siaip as laisvai duodu kokio Stodal ar pan. prie konstituciniu vaistu, kai vaikai serga.
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2015 04 02, 12:00)
o galite pasakyti kas per lasiukai

Lasiukai tai spiritiniu pagrindu pats įkrovė su tuo aparatu.
Paklausiau kas čia tokio, tai sako valo limfmazgius ...
Gailiuosi, kad nepaklausiau sudedamųjų dalių.
Kai moki normalius pinigus, reikia nebijoti klausti. O aš kažkaip vis kuklinuosi.
Kitą kartą būtinai išsiklausinėsiu bet čia bus jau tik birželį.
Tai vat ir suku galvą ar duoti dar ir tuos hepar sulfuris 30 ir natrium sulfurici30.

Obuoliausia, būkit gera, gal Jūs dar savo nuomonę pasakytumėt.
Labai ačiū visoms
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 03 13, 00:04)
Yra labai gera Coulter knyga, "Portraits of Homeopathic Medicines", 3 dalys. Esu radusi 2 jos dalis rusiškai ir čia visos masiškai skaitėm, bet manau, kad jau turi būti kas nors kur nors įmetęs ir angliškai. Patariu paskaityti, nes hpathy ir homeopathyandmore pateikiami "bendro pobūdžio" aprašymai.

Gal galite pasidalinti sios knygos nuorodomis?
Atsakyti
Noriu Jusu patarimo. Vaikuciui 5,5 men. beria nuo 1 men. Kazkodel sirdis jaucia kad reikia pravalyti jam kepenukus. Kas tas DR-1? Gal jis tiktu ir tokiam mazam vaikuciui?
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2015 04 04, 11:14)
Noriu Jusu patarimo. Vaikuciui 5,5 men. beria nuo 1 men. Kazkodel sirdis jaucia kad reikia pravalyti jam kepenukus. Kas tas DR-1? Gal jis tiktu ir tokiam mazam vaikuciui?

Mažiams dažniausiai skiriama calcium carbonicum 6. Tada jau individualiai (gali būti iris, carduus marianus ar dar kažkas individualaus). Kol pateksite pas homeopatą, pabandykite šį kalcį 4u.gif
Atsakyti
Merginos, sorry uz kvaila klausima - ar belladona 30 zirniukai yra tas pats kas 30c potencija (pas mane nera parasyta jokia raide, gaminta vaistinej)? Uzraudo man gerkle ir skauda, noriu pavartot, bet nezinau kiek, randu:
Suggested dose is 3 pellets 3 times a day with less frequency as improvement is made.
Dosage: 2 pillules every 2 hours for the first 6 doses, then 4 times daily for up to 5 days or until symptoms improve.
Kuris variantas geresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 15 balandžio 2015 - 15:55
sveikos, reikia patarimo. dukrytei (4 m) buvo bronchitas, dabar karkaliuku bronchuose neliko, svarus, bet vis dar kosti, bet kosti sausai ir aisku kai susyla, arba iseina i lauka ir ikvepia, suprantu, kad bronchai jautrus pokyciams, o tai ka daryti? nes kai uzeina kosulys toks kaip gerklinis, visiskai sausas, ir visa serenada, mane veda is proto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondziukass @ 2015 04 21, 18:59)
sveikos, reikia patarimo. dukrytei (4 m) buvo bronchitas, dabar karkaliuku bronchuose neliko, svarus, bet vis dar kosti, bet kosti sausai ir aisku kai susyla, arba iseina i lauka ir ikvepia, suprantu, kad bronchai jautrus pokyciams, o tai ka daryti? nes kai uzeina kosulys toks kaip gerklinis, visiskai sausas, ir visa serenada, mane veda is proto sad.gif

O kaip nosis? Netruko, nečiaudo..? Atsigulus ar rytais padažnėja. Mums sausas gerklinis buvo nuo vidinės slogos.
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 04 21, 20:58)
O kaip nosis? Netruko, nečiaudo..? Atsigulus ar rytais padažnėja. Mums sausas gerklinis buvo nuo vidinės slogos.

bent jau nebega nosis, bandziau ziureti per gerkle, nu bet sunkiai man sekasi, bent vizualiai nesimato, o nesileidzia ilgai apziurima.. sad.gif
Atsakyti
Ką galit pasiūlyt vaikui nuo šienligės ir alerginio konjuktyvito?
Atsakyti
Sveiki, ir vel reikia Jusu pagalbos. Vaikuciui 6 men uzkieteja viduriai ir labai pucia. Nupirkau nux vomica complexus ( nux vomica d3, lycopodium d3, thebalcum d6, alumen c6, bryonia c6, graphitum c6). Po koek zirniuku ir kiek kartu per diena reikia gerti?
Atsakyti
Sveikos! Padekit! Auginu du maziukus, jei serga vienas, tuoj kitas! Sikart pasikartojo rotai-norai, ka rekomenduotumet? Vaikai 3,5 ir 2 metuku. vienas is ju jau vemia, viduriuoja sad.gif
Atsakyti