Sveikos, merginos,
Treju metu dukra neissikapsto is ligu rato - kai tik nueina i darziuka, pabuvus 2-3 dienas ir serga visokiausiais virusais, paskutiniu metu vis dazniau ir antib prireikdavo. Ligos - gerkle, ausys, slogos. Zemiau nesileidzia.
Nuvedziau pas homeopate, paskyre toki gydyma:
Belladona (konstitucinis) 30 ciulpti po 3 zirnius kas antra diena (pirmad, treciad, penkt)
Hepar Sulfur 30 po 3 zirnius kas antra diena (antrad, ketv, sest)
Mercurius sal 6, phytollaciao 6, silicea 6 po 3 zirnius 3 kartus dienoje (pirmad-sest)
Lymphomysot 15 lasu 0,5 l vandens (pirmad-sestad)
Sekmadienis "iseigine", gydymo kursas 1,5 men.
Dukra yra "degtuko" charakterio - greitai ir lengvai nuliusta, pravirksta, greitai apsidziaugia, pamirsta liudesi, yra jautri, labai empatiska, serga visad su auksta temp., prakaituodama. Sirgdama buna be galo irzli ir pikta.
Noriu jusu paklausti - kokia jusu nuomone apie toki gydymo plana? Is nusimanancio zmogaus sulaukiau nuomones, jog gyd. paskyre viska kas galetu padeti ir matomai tikisi, kad kazkas suveiks, o ne diagnozavo kazkokia specifine daznu ligu priezasti
Busiu labai dekinga uz jusu nuomones!
QUOTE(Extraordinary @ 2015 03 12, 23:24)
Sveikos, merginos,
Treju metu dukra neissikapsto is ligu rato - kai tik nueina i darziuka, pabuvus 2-3 dienas ir serga visokiausiais virusais, paskutiniu metu vis dazniau ir antib prireikdavo. Ligos - gerkle, ausys, slogos. Zemiau nesileidzia.
Belladona (konstitucinis) 30 ciulpti po 3 zirnius kas antra diena (pirmad, treciad, penkt)
Mercurius sal 6, phytollaciao 6, silicea 6 po 3 zirnius 3 kartus dienoje (pirmad-sest)
Dukra yra "degtuko" charakterio - greitai ir lengvai nuliusta, pravirksta, greitai apsidziaugia, pamirsta liudesi, yra jautri, labai empatiska, serga visad su auksta temp., prakaituodama. Sirgdama buna be galo irzli ir pikta.
Noriu jusu paklausti - kokia jusu nuomone apie toki gydymo plana? Is nusimanancio zmogaus sulaukiau nuomones, jog gyd. paskyre viska kas galetu padeti ir matomai tikisi, kad kazkas suveiks, o ne diagnozavo kazkokia specifine daznu ligu priezasti
Kiek galiu suprasti, gydytoja siekia, kad organizme esantis uždegimo židinys "išsivalytų".
Apie Beladoną konstituciniu lygmeniu nežinau , nesu radus aiškaus aprašymo.
Specifinę priežastį nemanau, kad homeopatijoje būtina rasti. Homeopatijos tikslas - padaryti taip, kad organizmas pats sugebėtų išlaikyti pusiausvyrą. Jei neliks polinkio į uždegimus, apsivalys organizmas - natūraliai ir turėtų mažiau sirgti.
Labai didelę įtaką sirgimui turi stresas. O vaikui stresas yra darželis. Jei Beladona yra jos konstitucinis - turėtų ne taip jautriai reaguoti. Bus ne tokia "degtukas".
Man iš aprašymo dar yra Pulsatilla bruožų. Gydytoja ją vertino? Pasiskaitykite pati . Nesakau, kad dabar pat pradėti, bet jei matysite, kad yra pakankamai daug bruožų (ypač emocinio ir mentalinio lygmens) ir dar bus poreikis - galite pabandyti.
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 03 12, 23:45)
Labai jums aciu! Einu skaityti apie Pulsatilla.
Gydytoja vertino tiek kiek as papasakojau - panasiai kaip jums ir su savo aparatu tikrino, kas jai tinka.
Gal teko skaityti/susidurti ar belladona tinkama ilgalaikiam vartojimui - klausiu nes skaiciau, jog ji nuodinga, na cia mano sapaliones, naujoke as sioje srity
QUOTE(Extraordinary @ 2015 03 12, 23:57)
Labai jums aciu! Einu skaityti apie Pulsatilla.
Gydytoja vertino tiek kiek as papasakojau - panasiai kaip jums ir su savo aparatu tikrino, kas jai tinka.
Gal teko skaityti/susidurti ar belladona tinkama ilgalaikiam vartojimui - klausiu nes skaiciau, jog ji nuodinga, na cia mano sapaliones, naujoke as sioje srity
Homeopatijos potencijavimo principus skaitėte? Nuo 12C potencijos (jei gerai pamenu) nelieka fizinės medžiagos... Todėl ir nieko nuodingo nebelieka.
Sudėtinga paaiškinti, bet gydo atitinkamos "gyduolės" (kaip lietuviškai išversta) vibracija. Kuri turi atitikti tam tikrą sutrikimą. Yra daugybė literatūros prirašyta, jei norite suprasti veikimo principą.
Tik dar kartą noriu akcentuoti - nesimeskit dabar prie kitų, pabandykite šitą sudarytą kursą. Jei gydytoja tyrė folio metodu (kaip suprantu), beladoną tikriausiai nustatė kaip tinkamiausią.
Būna, kad eigoje atsiranda kažkas naujo (arba išlenda senai buvę simptomai). Jei tai neišnyksta ir stiprėja - būtina tartis su homeopatu.
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 03 13, 00:21)
Apgraibomis gaudausi, viskas labai nauja ir informacijos daug, bet kaip nors, aciu jums uz info. Nesimesiu, pabandysim, blogiau gal ir nebus Taip, folio metodu. Norejo dar is raineles paziureti, bet dukra nesileido.
Sitas aprasymas atitinka bent 90% mano vaiko http://hpathy.com/ma...lsatilla-child/
Dar noreciau pasiteirauti - ar homeopatinej vaistinej galima nusipirkti be recepto nux vomica zirniuku - cia sau noriu, matyt 30 potencijos? Nes randu lasais, man tokie tingiai vartojasi
QUOTE(Extraordinary @ 2015 03 13, 00:25)
Apgraibomis gaudausi, viskas labai nauja ir informacijos daug, bet kaip nors, aciu jums uz info. Nesimesiu, pabandysim, blogiau gal ir nebus Taip, folio metodu. Norejo dar is raineles paziureti, bet dukra nesileido.
Sitas aprasymas atitinka bent 90% mano vaiko http://hpathy.com/ma...lsatilla-child/
Yra labai gera Coulter knyga, "Portraits of Homeopathic Medicines", 3 dalys. Esu radusi 2 jos dalis rusiškai ir čia visos masiškai skaitėm, bet manau, kad jau turi būti kas nors kur nors įmetęs ir angliškai. Patariu paskaityti, nes hpathy ir homeopathyandmore pateikiami "bendro pobūdžio" aprašymai.
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 03 13, 01:04)
Yra labai gera Coulter knyga, "Portraits of Homeopathic Medicines", 3 dalys. Esu radusi 2 jos dalis rusiškai ir čia visos masiškai skaitėm, bet manau, kad jau turi būti kas nors kur nors įmetęs ir angliškai. Patariu paskaityti, nes hpathy ir homeopathyandmore pateikiami "bendro pobūdžio" aprašymai.
Dekui, ieskosiu angliskai, nes rusiskai nemoku
QUOTE(Extraordinary @ 2015 03 13, 01:01)
Dar noreciau pasiteirauti - ar homeopatinej vaistinej galima nusipirkti be recepto nux vomica zirniuku - cia sau noriu, matyt 30 potencijos? Nes randu lasais, man tokie tingiai vartojasi
univaistine.lt arba didziojivaistine.lt, dar Vilniuje "Širdažolė" (reikia klausti, ar bus gatavų), kiek žinau. Kaune tikrai Parapharme būtų, net nereikia užsakyti.
Sveikos, reikia patarimo pries kelias dienas issioperavome adenoidus ir apkarpe tonziles. tik viskas gerklej ir nosiarykleje dabar tiek uzburke, kad vaikas net kvepuoti nosimi negali.. kuo galeciau sumazinti paburkima? skauda sirdi, kai vaikas negali kvepuoti kelinta diena, nei pirmyn nosis, nei atgal..
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 03 13, 01:31)
univaistine.lt arba didziojivaistine.lt, dar Vilniuje "Širdažolė" (reikia klausti, ar bus gatavų), kiek žinau. Kaune tikrai Parapharme būtų, net nereikia užsakyti.
Dekui labai, na ir tikiuos su paskutiniu klausimu kol kas - vaistinej is visu gavau tik lymphomysiot, kiti bus tik ketvirtadieni - kazin man pradeti ji duoti ar laukti kol visi bus? Daktare nieko nesake, vaistinej sake, kad galima duot dabar ir dauguma duoda, blogiau turbut ir nebus.
QUOTE(raimondziukass @ 2015 03 13, 13:51)
Sveikos, reikia patarimo pries kelias dienas issioperavome adenoidus ir apkarpe tonziles. tik viskas gerklej ir nosiarykleje dabar tiek uzburke, kad vaikas net kvepuoti nosimi negali.. kuo galeciau sumazinti paburkima? skauda sirdi, kai vaikas negali kvepuoti kelinta diena, nei pirmyn nosis, nei atgal..
Arnica 6 ar 30. Žirniukų tiek, kiek metų (30 pot. iki 5 metų gal kokius 2-3 žr.). Kas valandą. Jei per pusdienį nebūtų jokio pagerėjimo kartu pridėti vieną šitų: Mercurius heel (įtariu, labiausiai tiktų), antigripiną 3 ar homeovox - šitie plačiausios sudėties priešuždegiminiai.