QUOTE(delfinas123 @ 2015 02 18, 22:36)
Sveikos, o kas galetu patarti man paciai prasidejo sloga, spaudzia desine visa sinusu puse, sloga tirsta, atrodo galva pilna snargliu. Bet nosis ir gerkle kaip isdeginti, sausi, sausi, po nosim net oda paraudo ir leidziasi i apacia. Toks nemalonus jausmas, kad uzspaude visus bronchus, ypac ismiegojus. Kosulis sausas, draskantis, niekaip negaliu atsikoseti.
Slogai skystinti Hepar sulfur, galima lymphomyosot arba DR-7 (jie tinka esant užgulimui, sinusitui, skystinimui). Sausam, draskančiam kosuliui daug šiltų skysčių, jei nealergiški medui, čiulpti medų. Dar Phospor yra pasiteisinęs prie tokio kosulio. Drosera complex tiktų, jei jaučiate, kad spazmuoja krūtinę, yra lyg ir karkalų, bet sunku atkosėti. Dar prie slogos esu šioje temoje įmetusi nuorodą, kuriuos taškus masažuoti, ka atlaisvinti nosį.
Nelabai padėjau, ane
Pasidalinsiu kas nutiko su paskutiniu virusu, kurį Delfis neseniai aprašė
Iš pradžių susuko juosmenį taip, kad nei pasilenkt, nei atsitiest, turėjau ištisai gulėti užsidėjus pūslę, kad sumažėtų skausmas. Po dienos atleido nugarą, bet prasidėjo sunkus, spazminis kosulys. Vartojau Drosera complex ir Complex Eupatorium. Lyg ir gerėjo, drosera nuėmiau ir nakčiai išgėriau Stodal, kad nevargintų kosulys. Ryte dar išgėriau Stodal ir iki pietų taip užspazmavo plaučius, kad teko purkštis Ventoliną ir inhaliuotis adrenaliną. Nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet Stodal man pačiai tinka, tik kai būna sausas kosulys, nesileidžiantis į bronchus. Jei nors truputį būna krūtinėje spaudimas, Stodal man pablogina situaciją. Kadangi taip jau nutiko trečią kartą, man nebeatrodo sutapimas