Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(delfinas123 @ 2015 02 18, 22:36)
Sveikos, o kas galetu patarti man paciai prasidejo sloga, spaudzia desine visa sinusu puse, sloga tirsta, atrodo galva pilna snargliu. Bet nosis ir gerkle kaip isdeginti, sausi, sausi, po nosim net oda paraudo ir leidziasi  i apacia. Toks nemalonus jausmas, kad uzspaude visus bronchus, ypac ismiegojus. Kosulis sausas, draskantis, niekaip negaliu atsikoseti.

Slogai skystinti Hepar sulfur, galima lymphomyosot arba DR-7 (jie tinka esant užgulimui, sinusitui, skystinimui). Sausam, draskančiam kosuliui daug šiltų skysčių, jei nealergiški medui, čiulpti medų. Dar Phospor yra pasiteisinęs prie tokio kosulio. Drosera complex tiktų, jei jaučiate, kad spazmuoja krūtinę, yra lyg ir karkalų, bet sunku atkosėti. Dar prie slogos esu šioje temoje įmetusi nuorodą, kuriuos taškus masažuoti, ka atlaisvinti nosį.
Nelabai padėjau, ane biggrin.gif

Pasidalinsiu kas nutiko su paskutiniu virusu, kurį Delfis neseniai aprašė biggrin.gif
Iš pradžių susuko juosmenį taip, kad nei pasilenkt, nei atsitiest, turėjau ištisai gulėti užsidėjus pūslę, kad sumažėtų skausmas. Po dienos atleido nugarą, bet prasidėjo sunkus, spazminis kosulys. Vartojau Drosera complex ir Complex Eupatorium. Lyg ir gerėjo, drosera nuėmiau ir nakčiai išgėriau Stodal, kad nevargintų kosulys. Ryte dar išgėriau Stodal ir iki pietų taip užspazmavo plaučius, kad teko purkštis Ventoliną ir inhaliuotis adrenaliną. Nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet Stodal man pačiai tinka, tik kai būna sausas kosulys, nesileidžiantis į bronchus. Jei nors truputį būna krūtinėje spaudimas, Stodal man pablogina situaciją. Kadangi taip jau nutiko trečią kartą, man nebeatrodo sutapimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2015 02 19, 12:48)
Pasidalinsiu kas nutiko su paskutiniu virusu, kurį Delfis neseniai aprašė  biggrin.gif
Iš pradžių susuko juosmenį taip, kad nei pasilenkt, nei atsitiest, turėjau ištisai gulėti užsidėjus pūslę, kad sumažėtų skausmas. Po dienos atleido nugarą, bet prasidėjo sunkus, spazminis kosulys. Vartojau Drosera complex ir Complex Eupatorium. Lyg ir gerėjo, drosera nuėmiau ir nakčiai išgėriau Stodal, kad nevargintų kosulys. Ryte dar išgėriau Stodal ir iki pietų taip užspazmavo plaučius, kad teko purkštis Ventoliną ir inhaliuotis adrenaliną. Nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet Stodal man pačiai tinka, tik kai būna sausas kosulys, nesileidžiantis į bronchus. Jei nors truputį būna krūtinėje spaudimas, Stodal man pablogina situaciją. Kadangi taip jau nutiko trečią kartą, man nebeatrodo sutapimas schmoll.gif

Gal ir nuo žmogaus priklauso. Mes su sūneliu irgi ką tik persirgome tuo bjauriu virusu, einančiu į bronchus, ir pati gėriau Stodal ir vaikui daviau, tikrai padėjo sušvelninti tą skausmingą atsikosėjimą rolleyes.gif
Prie to paties dar gėrėm Cinabsin, Bronchialis, Angin heel ir TraumelS(nes gerklės skausmas buvo nežmoniškas), Engystol, o nuo temp porą kartų vaikui daviau Beladona. Man pasveikti prireikė poros savaičių, vaikui - vienos.
Atsakyti
Skubai Šiauliuose ieškome gal kas turi Kali bichromicum žirniukų-nupirktume, nes kol atsiųs..tel 867435333
Atsakyti
Sveikutes, gal kas susiduret su gyd Ivanausku ir obstrukcijos gydymu? Ar padėjo? Bandysim gydytis pas ji, nes nenoriu kad vaika gydytojai asmatiku padarytu.
Beje ar galima ventolina kartu su homeopatija vartot?
Nu taip nenuriu to s... duot vaikui, bet priduso man labai greit, negelbėjo nei drosera nei husteel, nei tartephedreel, atrodo nueme ta sausa draskanti kosuli, bet miegant nakti ir priduso.
Atsakyti
Ir dar uzmirsau paklaust ar galima druskos kompresą ant krutines prie obstrukcijos dėti?
Atsakyti
QUOTE(Lura* @ 2015 02 20, 14:42)
Sveikutes, gal kas susiduret su gyd Ivanausku ir obstrukcijos gydymu? Ar padėjo? Bandysim gydytis pas ji, nes nenoriu kad vaika gydytojai asmatiku padarytu.
Nu taip nenuriu to s... duot vaikui, bet priduso man labai greit, negelbėjo nei drosera nei husteel, nei tartephedreel, atrodo nueme ta sausa draskanti kosuli, bet miegant nakti ir priduso.

Galima, tik padarykit dviejų valandų pertrauką.
QUOTE(Lura* @ 2015 02 20, 15:16)
Ir dar uzmirsau paklaust ar galima druskos kompresą ant krutines prie obstrukcijos dėti?

tinka visi šilumą suteikiantys dalykai. Obstrukcija - bronchų raumenų spazmas. O šiluma atpalaiduoja spazmus.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2015 02 20, 21:12)
Galima, tik padarykit dviejų valandų pertrauką.

tinka visi šilumą suteikiantys dalykai. Obstrukcija - bronchų raumenų spazmas. O šiluma atpalaiduoja spazmus.

Didelis dekui smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o ka prie laringito galima paduoti ?
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2015 02 27, 16:38)
Sveiki, o ka prie laringito galima paduoti ?

aš duodu lachesis arba stodal
Atsakyti
QUOTE(Lura* @ 2015 02 20, 14:42)

Su gydytoju Ivanausku nesusiduriau, bet obstrukcijas daug kartu puikiai iveikeme homeopatijos pagalba smile.gif nors pulmonologe liepe kaskart draugaut su salbutamoliu ir flexotidu. Per 5,5 metuku vartojom tik du kartus susirgus, kai buvo pirmas kartas taip rimtai ir nezinojau ko griebtis, ir susirgus plauciu uzdegimu su obstrukcija, kai gydemes visaip pora menesiu, tai pasidaviau ir nebevarginau nei saves nei vaiko.

Retai as kreipiuosi pagalbos, bet niekaip neusisiekiu su gydytoja jau kelinta diena, o ka duot ir nebezinau. Susirgo du vaikai, simptomai panasus, vaistus duodu abiems vienodus ir lyg eina i geresniaja puse. Bet siandien nuejus pas seimos gydytoja, sake, jog vienam netoli plauciu uzdegimo. Aisku be antibiotiku niekaip. Butu musu homeopate, tikrai apsieitume be ju, bet vis nekyla ranka duot, tai iki rytojaus dar stebesiu.

Vienas vaikas apsirgo pries dvi savaites - kosulys, sloga, uzgniauztas balsas. Daviau Phosphor hom. + Beladona. Sukilo trumpam temperatura ir pradejom sveikt. Savaites gale jau ir i darzeli ruosiau, nes baiginejo issikoset visai, bet sestadieni vel pradejo koset taip pat, pakilo temperatura. Pirma galvojau, jog kalti phosphor lasiukai, kurie ta diena baigesi ir maniau, jog 3 kartu per diena jau uzteks. Tai del sumazinimo vaistu, gal ir pradejo koset. Bet padavus kelias dienas dazniau, kosulys negerejo. Gal siek tiek. Temperatura sukilo virs 39 ir laikesi. Lyg ir suslapo kosulys, bet kosedavo vis tiek sausai, retkarciais dregnesniu kosuliu. Pradejau duot Stodal + Bronchogran. Tai jau trecia diena taip gydomes, bet temperatura laikosi. Nors kasdien ji vis zemesne, tik tiek kad visai nenukrenta. Vaikas kartais ir visai gerai, bet galetu ir geriau. Truksta dar iki to "skanio" kosuliuko. Siandien nuejus pas gydytoja, sake, jog desinej plauciu pusej girdisi karkalai, atsikosejus vis tiek jie yra, tai ir prirase antibijotiku. Dabar nezinau, ka cia ir daryt. Test toki gydyma, pridet papildomai ka nors, tik ka jau nebezinau.

Antram vaikui ir tas pats - prasidejo dregnu kosuliu, nedidele sloga jau turejo praeita savaite. Pirmadienio nakti visa prakosejo sausai, bet neuzsiciaupdamas. Antradieni sukilo temperatura virs 39, bet diena kosulys aprimo, po truputi tapo dregnesnis. Siandien atsikosti, nors iki gero "skanio" kosulio dar truksta. Atsikoseja pulingais skrepliais. Temperatura ryte pamatavus 37. Jauciasi daug geriau nei vakar. Taip pat duodu Stodal + Bronchogran zirnelius. Kazin test toki gydyma ar pridet ka nors del tu pulingu skrepliu. Seimos gydytoja izvelge kaip bronchita, atgsikosejus plauciuose karkalu lyg negirdejo.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 02 19, 16:00)
Mes su sūneliu irgi ką tik persirgome tuo bjauriu virusu, einančiu į bronchus, ir pati gėriau Stodal ir vaikui daviau, tikrai padėjo sušvelninti tą skausmingą atsikosėjimą rolleyes.gif
Prie to paties dar gėrėm Cinabsin, Bronchialis, Angin heel ir TraumelS(nes gerklės skausmas buvo nežmoniškas), Engystol, o nuo temp porą kartų vaikui daviau Beladona. Man pasveikti prireikė poros savaičių, vaikui - vienos.

Neseniai rašiau kuo mes gydemes.
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2015 03 04, 14:31)
Su gydytoju Ivanausku nesusiduriau...

jeigu kosulys šlapias, ir atsikosėjantis, tai belieka iškosėti- Kali bichrom.
jei neatsikosėjate- bent mūsų atveju visada naudojam umcalor į stiklinę 10lašiukų ir 5ml pagal schema paduoda dažniau.
temperatura 4 paros normalu, jei pamazu ji leidziasi tai puiku.
savo atveju tokiu duociau aflubin, arba osilococsin ir beladona homacord(kuri tinka mums prie ausktos temperaturos).

mums prie plauciu uzdegimo buvo - tai pneumo 1 ir pneumo 2 gereme.
Atsakyti