[quote=Obuoliausia,2015 02 13, 10:39]
Tikrai yra variantų išsikapstyt iš uždaro rato, tiesiog pavaliui - skaityt ir atsirinkinėt, kas tinkamiausia.
Pasiskaitykite, pvz., iherb temoje - merginos yra radę daug natūralių žolelinių papildų, kurie puikiai veikia. Aišku, kaip ir homeopatija - tai individualu. Kai kuriems žmonėms žoleliniai vaistai veikia dar net geriau, nei homeopatija. Tik nepasakysiu, nuo ko tai priklauso (dar nesupratau).
Man asmeninis atradimas buvo Bronchal (acorus calamus gamybos) sirupas ir Sambucus sirupas (atrodo, tas pats šeivamedis, bet fito produktas veikia visai kitaip, nei homeopatinis).
Vaiko sveikata ir būsena (iki min. 10 metų) labai daug priklauso nuo mamos... Kad ir kaip mums pačioms tai būtų sudėtinga...
Labai daug moterų tinka Sepia (galit bandyti 30 - šita potencija jau veikia ir emocijas,), apie ją aiškiai parašius Catherine Coulter, angl. Portraits of Homeopathic Medicines (yra dvi dalys). Tiek angliškai, tiek rusiškai, galima rasti visą knygą nemokamai.
Oi kaip čia įdomiai prirašyta, ačiū
Aš iš karto prie reikalo, kur galima gauti/nusipirkti šitos SEPIA?
(vaikai mano l.kosi, tai Eurovaistinėj Vilniaus centre, beje dirba šiand, kažkas klausėte, tai net Heel husteel ar tartepedreel su žiburių nerasi..
keista ir liūdna, iš karto kiša flavamed ar pan.cheminius, reklamuojamus). Toli mums dar iki sąmoningumo..