Geltonos-žalios išskyros iš nosytės - kalium bichronicum
Ausytės - camomilla (dar natūralios priemonės - jaronimo gėlė, svogūno sultys)
Sveikos. Ar yra kokiu homeopatiniu probiotiku. Ar kazko sustiprint vaika po antibiotiku. Dukra sugere Ospamox, dabar Klacida geria jai angina nepuliuojanti.
QUOTE(Kategoriška @ 2015 02 10, 09:42)
Sveikos. Ar yra kokiu homeopatiniu probiotiku. Ar kazko sustiprint vaika po antibiotiku. Dukra sugere Ospamox, dabar Klacida geria jai angina nepuliuojanti.
Mums hemeopatas kai gėrėm antibijotikus liepė duoti arsenicum album, kad sumažinti neigiamą antibijotikų poveikį organizmui.
QUOTE(spindulka @ 2015 02 09, 19:51)
Siandien nuo ryto duodu homeovox,pradejo eit gelsvi baubau ir tirstoki,bet nepakamkamai issivalo atrodo,kad kazko truktu.
beprasidedantis ausu uzdegimas nebakterinis taip nustate siandien gydytoja,gydymas actifedu dar neduodu nelabai jis man toks nekaltas. O lymfomiosot lasiukus 4 metu vaikui po 4lasiukus kiek mazdaug per diena reiktu.Ar nereiktu pagert ju ilgesni laika tarkim pora savaiciu? Ar cia nusisneku
beprasidedantis ausu uzdegimas nebakterinis taip nustate siandien gydytoja,gydymas actifedu dar neduodu nelabai jis man toks nekaltas. O lymfomiosot lasiukus 4 metu vaikui po 4lasiukus kiek mazdaug per diena reiktu.Ar nereiktu pagert ju ilgesni laika tarkim pora savaiciu? Ar cia nusisneku
toks pat uždegimas. Po vienos dienos su DR-7 paleido vidinę slogą ir sumažėjo uždegimas, beveik neliko paraudimo.
Gal jau teko susidurti su siumetiniu gripu, kokia gydymo schema taiket? Aplamai idomu ar duodat ir ka, prevenciskai, kad apsisaugoti nuo sio viruso?
As vaikams duodu influcido ir oscillococsinum..tikiuos to uzteks.
QUOTE(*slapuke @ 2015 02 10, 20:15)
Gal jau teko susidurti su siumetiniu gripu, kokia gydymo schema taiket? Aplamai idomu ar duodat ir ka, prevenciskai, kad apsisaugoti nuo sio viruso?
Kraujo tyrimas to viruso metu rodė "gripinius" parametrus, tai manau, kad galėjo jis būt.
Padėjo osciloccosinum, Aconitum homaccord ir Beladonna homaccord (šitie nebūtinai abu - gali pakakti kažkurio vieno).
Pats virusas praėjo per 2 paras (karščiavimas, sunkumas), bet silpnumas su kosulio likučiu buvo dar apie savaitę.
Nėra jis baisus, kiaulinis gripas buvo baisesnis... Aišku, jei organizmas nėra perkrautas (pakankamai miego + be streso).
Sveikos,
mano mergina labai sausai kosti, taip dirginanciai. Daznai naudoju firmos heel produkcija. Pirmakart duodu bronchali (patare man taip ) o tai kai pageres man ji paplikti ar pereiti prie tarthedreel? Kaip manote?
mano mergina labai sausai kosti, taip dirginanciai. Daznai naudoju firmos heel produkcija. Pirmakart duodu bronchali (patare man taip ) o tai kai pageres man ji paplikti ar pereiti prie tarthedreel? Kaip manote?
mano panele nzn kokia zaraza uzpuole, prasidejo kosuliu, snargliu, po to ir tempa islindo nedidele, dabar dar slapiai atsikoso, snarlys mazesnis, bet tempa (penkta para) padidejo 38, ir skauda ausi, ar tai galva, sunku pasakkyti. duodu beladona homaccord, umcalora ir amonium carbonicum complex(nuo kosulio).
ka nuo skausmo duoti? spigelon tabeles tiktu?
Obuoliausia, reikia patarimo ar neper daug visko?
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2015 02 11, 14:34)
Sveikos,
Kitą vaistą keisti tik tada, kai šitas neveikia ar prastėja savijauta.
QUOTE(lakmėja @ 2015 02 11, 15:17)
mano panele nzn kokia zaraza uzpuole, prasidejo kosuliu, snargliu, po to ir tempa islindo nedidele, dabar dar slapiai atsikoso, snarlys mazesnis, bet tempa (penkta para) padidejo 38, ir skauda ausi, ar tai galva, sunku pasakkyti. duodu beladona homaccord, umcalora ir amonium carbonicum complex(nuo kosulio).
Su šituo kompleksu neturiu patirties, tik pagal sudėtį lyg ir turėtų padėt... Jaučias poveikis?
Umckalor kiek bandžius, mano aplinkoje nelabai padėdavo (bet yra kam labai tinka) - negaliu objektyviai vertinti.
Jei panašu į gripą - Beladona turi nuimti skausmą, tiesiog gal reikia dažniau duoti (kokias 2 val. kas pusvalandį po 2-3 lašus). Pabandykit dar šalia aconitum pridėti. Ir dar jei panašu į gripinį virusą pridėčiau Oscilocc.
Aplink ausį pabandykite paspaudyti? Neįmanoma suprasti? Turite jeronimo lapelį - jis gerai padeda.
Jei visgi būtų gerklė ir dešinė pusė - beladona irgi tinka, bet tada gali būti dar ir phytolacca.
Dar reikia vertinti kosulį, kurioje vietoje ir dėl ko jis atsiranda (nosies sekretas, trachėjinis, bronchitinis ar dar giliau nusėdo - tada patariu pačiai užsiimti tik jei turit pakankamai patirties su homeopatiniais).
Ką nuo pūslės uždegimo rekomenduotumėte?
obuoliausia bet jai tas bronchalis skirtas prie sauso kosulio ( taip man rekomendavo) o tas kitas atsikosejimui gerinti, tai nereikia ju keisti?
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 02 11, 18:59)
Kitą vaistą keisti tik tada, kai šitas neveikia ar prastėja savijauta.
Su šituo kompleksu neturiu patirties, tik pagal sudėtį lyg ir turėtų padėt... Jaučias poveikis?
Umckalor kiek bandžius, mano aplinkoje nelabai padėdavo (bet yra kam labai tinka) - negaliu objektyviai vertinti.
Jei panašu į gripą - Beladona turi nuimti skausmą, tiesiog gal reikia dažniau duoti (kokias 2 val. kas pusvalandį po 2-3 lašus). Pabandykit dar šalia aconitum pridėti. Ir dar jei panašu į gripinį virusą pridėčiau Oscilocc.
Aplink ausį pabandykite paspaudyti? Neįmanoma suprasti? Turite jeronimo lapelį - jis gerai padeda.
Jei visgi būtų gerklė ir dešinė pusė - beladona irgi tinka, bet tada gali būti dar ir phytolacca.
Dar reikia vertinti kosulį, kurioje vietoje ir dėl ko jis atsiranda (nosies sekretas, trachėjinis, bronchitinis ar dar giliau nusėdo - tada patariu pačiai užsiimti tik jei turit pakankamai patirties su homeopatiniais).
beladona homacord padeda(sumažėjo kairės ausytės skausmas). Tempa nusileido iki 37,5. Tiršta sloga, ir kosuliukas sušlapėjas, atsikoso jau gražiai. Aš visada Umcalorą duodu kai kosulys eina sausyn ir nebeakosėja. Spėju mums komplilkavosi sloga su kosuliuku į ausies uždegimą.
Oscilococsinum du kart į dieną irgi jau duodu kaip ir patarei.
Ausitę spaudinėju tai dar skauda, bet gerėja.
Gerklytė rami, neraudona.
AČIŪ Obuoliausia už patarimą