Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

QUOTE(Lura* @ 2015 01 21, 17:28)
Sveikos merginos, ka butu galima duoti vaikui nuo vidines slogos, karkina man jis gerklėje, kazka atkosti, plauciai svarus is nosies nelabai ka istraukiu.

Aš tokiais atvejais duodu hepar sulfur ir pastatau taures -jos maniškiams suveikia atpalaiduojančiai. Taures statau labiau ant bronchų, nuo viršaus. 4u.gif
Atsakyti
Mamos gal kas pagelbesit, kur gauti siu homeopatiniu vaistu? vaistai vadinasi PULMO DEXTER H 6 arba PULMO SINISTER H 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2015 01 27, 00:55)
Mamos gal kas pagelbesit, kur gauti siu homeopatiniu vaistu? vaistai  vadinasi PULMO DEXTER H 6 arba PULMO SINISTER H 3 4u.gif

Kiek randu, tai yra lotyniški dešiniojo ir kairiojo plaučio pavadinimai...
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2015 01 27, 00:55)
Mamos gal kas pagelbesit, kur gauti siu homeopatiniu vaistu? vaistai  vadinasi PULMO DEXTER H 6 arba PULMO SINISTER H 3 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2015 01 27, 13:43)

drinks_cheers.gif tai tikrai plaučių pavadinimai
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 01 27, 13:43)

Rimtai??? Tai kaip suprasti,as ne lt esu ir man homeopate sake kad vaikui reikia isvandyti situ pavadinimu vaistus blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2015 01 27, 15:26)
Rimtai??? Tai kaip suprasti,as ne lt esu ir man homeopate sake kad vaikui reikia isvandyti situ pavadinimu vaistus blink.gif  doh.gif

Ir potencijos užrašomos kitaip... arba su x, arba su C, dar kartais CH. 4u.gif
Atsakyti
Matau, kad Homeopatija 24 baigesi, bet labai reikalingas patarimas tai nusprendziau parasyti.

Mano vaikui 4 m. ilgai trunkanti sloga, tirsta, geltona, daug istraukiu is gyliai. Nosis uzgulta, bega nuolat, po nosim oda raudona, isgriauzta. Nakti sunkiai kvepuoja, snopuoja, atsikelus istraukiam tirstus geltonus snarglius. Nezinau ka daryti, nes jam nuolat komplikuojasi i ausi, nuolat israso antibiotikus. Noriu issisukti be ju.
Siuo metu plaunu tai su juros vandeniu, tai su Euphorbium Compositum purskalu. Valau 30 kartu i diena, traukiu is gyliau. Daviau Sinupret, bet po to pakeiciau i Sinunorm, bet manau jam alergija, nes zandai raudoni. Duodu daug gerti. Pradzioje lasinau Belladona, nes verke nakti, matyt pradejo ausyte skaudeti. Nezinau ka dar galeciau is Heel jam duoti. Zirniukus nespesiu gauti is Kauno, lengviau su Heel. Du kartus i diena lasinu Colargoli, nes nors kiek sutraukia ir iseina daug tirstu snargliu. Duodu Vitamina D3, nes krauajs parode, kad labai truksta ir zuvu taukus. Labai laukiu patarimo, nes nenoriu vel antibiotiko duoti, tik pries 2 savaites gere irgi buvo sloga ir komplikavosi i sinusus, akis, ausi…. Tai yra musu problema, nuolat sloga greitai pavirsta i tirsta, geltonai, zalia, kaip klijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas123: 28 sausio 2015 - 23:40
Sveikos merginos 4u.gif

Skaitinėjau jūsų temą ir ieškojau būdų kaip pagelbėti savo sūnui nuo adenoidų padidėjimo ir dažno slogavimo. Radau tokį būdą kaip Homeopatinio tuju aliejus ankstesnėse jūsų temose. Tik va niekaip nerandu kur jo galima būtų įsigyti. Ar čia turimas omenyje eterinis aliejus, kurį kažkaip reik paskui praskiest dėl lašinimo į nosį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari Art: 31 sausio 2015 - 17:24
Sveikos . Dukra gydziau gemoterapija. Pradejo koset, pagrinde naktim kelis kartus ir ryte atsikelus. Ji turi refliuksa, itariama alergine sloga. Pamaniau, kad kosulys nuo gilumines slogos, pradejau purkst Euphorbium purskala ir toks vaizdas, kad pradejo dar labiau koset. Ar gali but nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(Mari Art @ 2015 01 31, 17:24)
Sveikos merginos  4u.gif

Skaitinėjau jūsų temą ir ieškojau būdų kaip pagelbėti savo sūnui nuo adenoidų padidėjimo ir dažno slogavimo. Radau tokį būdą kaip  Homeopatinio tuju aliejus ankstesnėse jūsų temose. Tik va niekaip nerandu kur jo galima būtų įsigyti. Ar čia turimas omenyje eterinis aliejus, kurį kažkaip reik paskui praskiest dėl lašinimo į nosį

Čia yra pirkti
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2015 01 31, 22:58)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinas123 @ 2015 01 29, 00:32)
Matau, kad Homeopatija 24 baigesi, bet labai reikalingas patarimas tai nusprendziau parasyti.

Mano vaikui 4 m. ilgai trunkanti sloga, tirsta, geltona, daug istraukiu is gyliai. Nosis uzgulta, bega nuolat, po nosim oda raudona, isgriauzta. Nakti sunkiai kvepuoja, snopuoja, atsikelus istraukiam tirstus geltonus snarglius. Nezinau ka daryti, nes jam nuolat komplikuojasi i ausi, nuolat israso antibiotikus. Noriu issisukti be ju.
Siuo metu plaunu tai su juros vandeniu, tai su Euphorbium Compositum purskalu. Valau 30 kartu i diena, traukiu is gyliau. Daviau Sinupret, bet po to pakeiciau i Sinunorm, bet manau jam alergija, nes zandai raudoni. Duodu daug gerti. Pradzioje lasinau Belladona, nes verke nakti, matyt pradejo ausyte skaudeti. Nezinau ka dar galeciau is Heel jam duoti. Zirniukus nespesiu gauti is Kauno, lengviau su Heel. Du kartus i  diena lasinu Colargoli, nes nors kiek sutraukia ir iseina daug tirstu snargliu. Duodu Vitamina D3, nes krauajs parode, kad labai truksta ir zuvu taukus. Labai laukiu patarimo, nes nenoriu vel antibiotiko duoti, tik pries 2 savaites gere irgi buvo sloga ir komplikavosi i sinusus, akis, ausi…. Tai yra musu problema, nuolat sloga greitai pavirsta i tirsta, geltonai, zalia, kaip klijai.

Tikrai tiks hepar sulfuris. Pradžiai būt gerai 30, bet tiks ir 6, iš kokio komplekso, pvz., Homeovox. Dar turi tikti Kalium bichromicum, kai jau sekretas žalias, tąsus. Jo irgi yra kompleksuose, pvz. Coryzalia.

Pabandykite Coryzalia ar Mercurius sol. complex (iš univaistinės, pirmajame puslapyje nuoroda).
Atsakyti