Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 22 tema

Sveikos mamytės, labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif Kankinuosi su lėtiniu sinusitu jau daug metų. Nebeapsikenčiau nuolat rašomų antibiotikų, kreipiausi į homeopatę. Išrašė leidžiamų Echinacea compositum bei Belladonna homaccord, čiulpti Mercurius tabletes bei Euphorbium purškalą. ( Čia paskutiniai išrayti vaistai) Toks jausmas kad man vaistai taip viską sujudino, kad vėl grįžau į pradinį tašką. Sinusitas taip suaktyvėjo su visais savo požymiais, pilna pūlių , galvą skauda be proto. Gydytoja sakė ,kad taip turi būti.Viskas išsivalys. Bet kaip iškęsti tokį skausmą.
Ar tai normalu, kad kokias 3 savaites valosi, staiga kokias 2 savaites gerai , ir vėl iš naujo prasidėjo...
taip sunkiai viskas valosi kad siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2015 01 18, 11:54)
Sveikos mamytės, labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif Kankinuosi su lėtiniu sinusitu jau daug metų. Nebeapsikenčiau nuolat rašomų antibiotikų, kreipiausi į homeopatę. Išrašė leidžiamų Echinacea compositum bei Belladonna homaccord, čiulpti Mercurius tabletes bei Euphorbium purškalą. ( Čia paskutiniai išrayti vaistai) Toks jausmas kad man vaistai taip viską sujudino, kad vėl grįžau į pradinį tašką. Sinusitas taip suaktyvėjo su visais savo požymiais, pilna pūlių , galvą skauda be proto. Gydytoja sakė ,kad taip turi būti.Viskas išsivalys. Bet kaip iškęsti tokį skausmą.
Ar tai normalu, kad kokias 3 savaites valosi, staiga kokias 2 savaites gerai , ir vėl iš naujo prasidėjo...

Kadangi įsisenėjęs sinusitas, sakyčiau, kad normalu. Dar galima įtarti, kad yra bakterija, todėl vis pasikartoja. Galvos skausmui malšinti galit pabandyti šiltą sausos druskos maišelį užsidėti ant kaktos, pamasažuoti taškus ties antakių pradžia ir prie nosies sparnelių.
Dar galite pasižiūrėti čia kokius taškus galima masažuoti, esant sinusitui. http://www.acupressu...lds_and_flu.htm
Besikartojančiam sinusitui gydyti homeopatė yra skyrusi Lymphomyosot ir kalium bichr.6.

Papildyta:
QUOTE(Simona1986 @ 2015 01 15, 18:13)
Turim tokia beda, sloga jau beveik 3 men, atrodo kelias dienas jau nieko, ir vel zalsvi gelsvi lenda snargliukai, kadangi ne lt gyvenam, o norvegijoje, tai jiems normalu blink.gif taip pat turim keista kosuli, kuris pasireiskia tik miegant pietu. Ka patartumet kombinuoti is turimu heel vaistuku? Turiu vaistineleje naso heel,engystol, gripp heel, tartephedreel, echinacea compositum complex, husteel, ir heel nosies purskala bei immuwach purskala. Skaitau skaitau, bet kuo giliau i miska, tuo medziu daugiau doh.gif

Sakyčiau, kad kosulys gali būti nuo slogytės - mano vaikui analogiškai būna. Tokiu atveju, naudoju hepar sulfur 30. Labai gerai skystina sekretą ir išsivalo nosis, tuo pačiu dingsta ir kosulys.

QUOTE(gluosnis @ 2015 01 16, 12:05)
Vaiko nereikia versti. Galite jam tik priminti, jog reiketu isgerti. Man irgi reikia mazai skysciu, labai mazai, geriau nerasysiu kiek per diena suvartoju, kad nieko nesiurpinti  smile.gif ir gerai jauciuosi, kraujas, kiek dare, visada idealus. Zmogui reikia skysciu, bet jei ju vartoja maziau, nei priimta manyti, reiskia tam yra priezastis. Pvz pulsatilla konstitucinio tipo zmonems reikia labai mazai skysciu.
I homeopata, su teisingu poziuriu, kreiptis visada gerai. Tik ka temoje perskaiciau, cia ne homeopatija  g.gif. Jei pradejus vartoti koki nors preparata atsiranda kokia nors reakcija j ji, nereikia ja slopinti, mazinti, imtis pagalbiniu priemoniu- fito, aroma terapijos, ar net homoterapijos.  Nereikia kaip nors "gydyti". Organizmui, imunitetui reikia duoti laiko, kad susitvarkytu pats. Reikia ismokti laukti, stebeti ir nesikisti. Kitaip bus pasaka be galo. Isikisciau tik kritiniu atveju.

Ačiū už pasidalintą nuomonę. Iš vienos pusės suprantu, kad toks organizmas, bet iš kitos pusės, mamos, kai matai, kad sukepusios ir sutrūkinėjusios lūpos nuo vandens trūkumu, liežuvis visas baltas nuo apnašų... tai norisi kažkaip keisti situaciją.

Mane neramina dar vienas dalykas; kai suduodu vaistus nuo kirmėlių, vermoxa, situacija pagerėja savaitei dviems. T.y atsiranda apetitas, noras gerti, nenori saldumynų. Po poros savaičių vėl grįžta į pradinę būklę. Kai darė tyrimus, kirmėlių nerado. Kyla įtarimas, kad gal kažkokie rimtesni gyvūnėliai gyvena, nei spalinukės.
Atsakyti
Apie parazitus gera laida https://www.youtube....h?v=CQ668xlDKBk
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2015 01 18, 10:54)

ką viską sujudino? Nieko nesujudino, tiesiog negydomas tavo sinusitas įsišėlo. Nori komplikacijų - gydikis ir toliau homeopatija.
Atsakyti
Sinusitas taip suaktyvėjo su visais savo požymiais, pilna pūlių , galvą skauda be proto. Gydytoja sakė ,kad taip turi būti.Viskas išsivalys. Bet kaip iškęsti tokį skausmą.

O jus noretumet tuos pulius tureti viduje? Kad neiseitu, nesivalytu, o liktu? Pagalvokit.
Paprastas "gydymas" taip ir daro, sulaiko, slopina ir zmones galvoja jog pasveiko, "issigydo".
Atsakyti
O kaip žinoti ,kada jau reikia rimtesnių vaistų? 4u.gif Kada vien gydymo homeopatija neužtenka.
Iš kitos pusės- kiek metų gydytasi antibiotikais, o liga buvo pasiekusi tokį tašką, kad net gydytojai nežinodavo ką daryti.Kiekvieną kartą vis stipresni antibiotikai blush2.gif
Atsakyti

Mano galva, per daug kompleksų vienu metu, todėl visas procesas vyksta per daug intensyviai. Įtariu, čia paskyrė gydytoja, bet ne homeopatė... Jei artimiausiu metu neaprimtų - labai patariu kreiptis į homeopatą, nes toks gydymas nelabai tinkamas.

Arba viską nuimti kokiai savaitei ir žiūrėti, kas darosi. Jei taip įmanoma. Dar praplovimai netty pot principu turėtų palengvinti (aišku, nežinau, kiek sunki situacija ir ar nėra bandyta).

Ciccio, kaip matau, pagal parašymus - nesuprantate pagrindinių principų...

Tiesą sakant, sudėtinga, nes didžioji dauguma bandantys homeopatiją patys nenori visai dėti pastangų ir suvokti bent pagrindinius principus. Už tai paskui ir gaunasi mitai tokie apie homeopatijos veikimą ir neveikimą. Nes esame įpratę viską gauti čia ir dabar, kaip per tapšnuko kompiuterio ekraną - brūkšt ir yra...

Atsakyti
Ačiū jums labai už pagalbą,mamytės 4u.gif Šį gydymą man skyrė gydytoja homeopate R.jankauskienė
Obuoliausia, jūs esate visiškai teisi, taip ir kyla ranka griebtis antibiotikų, nes norisi greito rezultato. Bet su tuo greitu rezultatu taip ir gyvenu jau su sinusitu 5 metus.
Dėkoju, kad taip geranoriškai padedat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2015 01 19, 12:30)
Ačiū jums labai už pagalbą,mamytės 4u.gif Šį gydymą man skyrė gydytoja homeopate R.jankauskienė
Obuoliausia, jūs esate visiškai teisi, taip ir kyla ranka griebtis antibiotikų, nes norisi greito rezultato. Bet su tuo greitu rezultatu taip ir gyvenu jau su sinusitu  5 metus.
Dėkoju, kad taip geranoriškai padedat 4u.gif

Pritariu Obuoliausiai - man irgi pasirodė per daug vaistų vienoje vietoje ir dar kompleksuose. Aš linkusi į vienvalenčius smile.gif
Aš šioje situacijoje palikčiau tik Mercurius tabletes ir Euphorbium purškalą.
Iš patirties: sūnui paskutinis virusas komplikavosi į sinusitą. Pridėjus akupresūrą prie homeopatinio gydymo, tokie gumulai iš nosies pradėjo eiti, kad nematęs nepatikėtum schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ka butu galima duoti vaikui nuo vidines slogos, karkina man jis gerklėje, kazka atkosti, plauciai svarus is nosies nelabai ka istraukiu.
Atsakyti
na ką, grįžau po homeopatės nusivylusi ir nuliūdusi. ir su nurodymu gerti antibiotikus. Bet liudniausia buvo tai, jog gyd. buvo labai pasimetus ir supanikavusi. ir man tokios frazes, kaip -"jūs tikrai pasigavote dar vieną virusą, nes mano gydymas negalėjo tokių simptomų iššaukti.Arba- kai paklausiau, koks tolimesnis gydymo planas, ji tik pagūžčiojo pečiais ir pasiūlė po antibiotikų kurso vėl atvažiuoti.Pinigai tikrai dideli, neprašau stebuklo, tik kažkokio gal pačios gydytojos užtikrintumo g.gif
Kaip galvojate, ar verta lankytis pas ją toliau, o gal keisti gyd. blush2.gif Tikrai nesu tas žmogus, kuris laksto per gydytojus. Bet man labai įtartinai atrodė tai, jog gydytoja rašė tik heel firmos vaistus.
Gal žinote kur galėčiau kreiptis dar Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2015 01 21, 19:33)
na ką, grįžau po homeopatės nusivylusi ir nuliūdusi. ir su nurodymu gerti antibiotikus. Bet liudniausia buvo tai, jog gyd. buvo labai pasimetus ir supanikavusi. ir man tokios frazes, kaip -"jūs tikrai pasigavote dar vieną virusą, nes mano gydymas negalėjo tokių simptomų iššaukti.Arba- kai paklausiau, koks tolimesnis gydymo planas, ji tik pagūžčiojo pečiais ir pasiūlė po antibiotikų kurso vėl atvažiuoti.Pinigai tikrai dideli, neprašau stebuklo, tik kažkokio gal pačios gydytojos užtikrintumo g.gif
Kaip galvojate, ar verta lankytis pas ją toliau, o gal keisti gyd.  blush2.gif Tikrai nesu tas žmogus, kuris laksto per gydytojus. Bet man labai įtartinai atrodė tai, jog gydytoja rašė tik heel firmos vaistus.
Gal žinote kur galėčiau kreiptis dar Kaune? 4u.gif

Tikrai keista, kad homeopatas siūlo antibijotikus g.gif
Atsakyti