Iewuzze, MMR skiepas vienintelis sukeliantis daugiausiai komplikacijų, neatmesčiau varianto, kad jis turėjo įtakos taip užsitęsusiems jūsų simptomams ar net ligos išprovokavimui
QUOTE(jurguze @ 2015 01 06, 19:02)
O kiek laiko davėtė Sambucus?
Ne nuolatos aš jo daviau. Iš pradžių apie savaitę, paskui - kai pasiskųsdavo "guzu" gerklėj. Tada dieną - dvi ir vėl pertrauka. Nežinau, ar čia gerai, bet suveikė. Tačiau žinau, kam jis visai nepasiteisino. Taigi - tinka irgi individualiai....
Sveikos
netyčia radau kažkada Obuoliausios surašytus alerginei slogai, gal pravers
Alerginei slogai (šienligei) gali tikti daug kas.
Turi dažnai tikti Allium cepa (varveklis, čiaudulys).
Luffa compositum (purškalas gerai, paburkimą apmažina, tik dėl esančio Histaminum gali kilti laikinas čiaudulys, kol apsivalo).
Histaminum (reikia stebėti, nes gali staigiai numušti histaminą ir tada atsiranda "išplaukimo" pojūtis).
Man šiųmetis atradimas Sambucus 6 (30 netiko - dar labiau užraukė kvėpavimo takus). Perštintis kosulys trachėjoje, kutena trachėją, atsiranda panašus į astminį kosulys. Kaip pasakojo homeopatė, tinka nuo alergijos gan daug žiedadulkių ir pelėsių (aišku, nebus 100 proc. visiems).
Hydrastis - gleivių gumulas "važinėjasi" aukštyn - žemyn.
Coccus cacti - išsausėjus visa trachėja, ypač jaučiama vakare atsigulus, tada užspaudžia ją.
Rhinital
Apis complex
QUOTE(Kategoriška @ 2015 01 04, 16:06)
Sveikos. Patarkite kuo gydyti alergine sloga 5 metu vaikui ir refliuksa.
Luffa compositum (purškalas gerai, paburkimą apmažina, tik dėl esančio Histaminum gali kilti laikinas čiaudulys, kol apsivalo).
Histaminum (reikia stebėti, nes gali staigiai numušti histaminą ir tada atsiranda "išplaukimo" pojūtis).
Man šiųmetis atradimas Sambucus 6 (30 netiko - dar labiau užraukė kvėpavimo takus). Perštintis kosulys trachėjoje, kutena trachėją, atsiranda panašus į astminį kosulys. Kaip pasakojo homeopatė, tinka nuo alergijos gan daug žiedadulkių ir pelėsių (aišku, nebus 100 proc. visiems).
Coccus cacti - išsausėjus visa trachėja, ypač jaučiama vakare atsigulus, tada užspaudžia ją.
Rhinital
Apis complex
gal ne visai į temą
o kuo stiprinate vaikus.. homeopatiškai tikriausiai netiktų toks žodis , na natūraliai. Pati duodui Žuvų taukus, vit.C Acerolla tipo natūralus, gal dar ko nežinau
o kuo stiprinate vaikus.. homeopatiškai tikriausiai netiktų toks žodis , na natūraliai. Pati duodui Žuvų taukus, vit.C Acerolla tipo natūralus, gal dar ko nežinau
QUOTE(kvarta @ 2015 01 07, 08:56)
gal ne visai į temą
Nors ir ne į temą, bet atsakant į klausimą - po rimtesnės ligos darau tokį mišinį: imbieras-citrina-medus. Nulupu vieną citriną, imbierą, sublendiruoju, išspaudžiu, į gautas sultis įdedu 3-4 ar šaukštus medaus. Duodu po porą šaukštų ryte ir vakare. Aštroka dėl imbiero, mano vaikas nelabai sužavėtas skoniu, bet pripranta. Laikau šaldytuve, sugirdau per porą savaičių. Aišku, stebuklo nepadaro, bet viskas natūralu, vitaminai, ir, jei vaikas tiems produktams nealergiškas, tai kodėl ne.
QUOTE(Iewuzze @ 2015 01 07, 09:53)
Sveikos
Rhinital
Apis complex
Rhinital
Apis complex
Pridedu kaip pasiteisinusius DR-7 ir Lymphomyosot. Mažina paburkimą ir nosies išsivalymą.
QUOTE(kvarta @ 2015 01 07, 09:56)
gal ne visai į temą
mano šeimai pasiteisino Swanson kordicepsas. Dukrai per du mėnesius nei vieno bronchito nebuvo, vyrukai irgi sveiki. Esam naudoję bičių pienelį - mažesnis poveikis sirgimui. Žuvų taukai skatino apetitą.
Turiu tokią situaciją, gal galėsit patarti. Sūnus visai nenori vartoti skysčių: gerti vandens, sulčių, valgyti sriubų. Nevalgęs, negėręs gali išbūti iki pat pavakarių. Turiu verste versti, kad gertų. Kadangi nevartoja skysčių, ėmė kietėti viduriai, nesituština po dvi tris dienas. Šiaip saldumynų nėra mėgėjas, bet jei suvalgo porą saldainių ryte, iki vakaro gali būti nevalgęs. Fiziškai aktyvus, nes triskart krepšinis, įv.būreliai. Į tradicinius gydytojus kaip ir nėra priežasties kreiptis, nes rudenį atlikti tyrimai (išsamūs - mikroelementai, geležis, hemoglobinas +bendras kraujo) buvo normos ribose.
Kreiptis į homeopatą? Duoti arbatų, gerinančių virškinimą? Leisti pabadauti 1-2 d(nors esu skaičiusi, kad vaikams iki 7-10 m nepatartina badauti)?
Kirke, man pirma mintis Natrium muriaticum (gal 6?). Druska padeda užsilaikančius skysčius "pravarinėt", taip pat kai per didelis druskos potraukis, gal ir tokiu variantu padėtų?
O pilvo "žvėrukai" pravarinėti?
Dar mintis, kad jei nuo poros saldainių sotus, buvo kažkuris žirnis, kai potraukis saldumynams. Lycopodium? Dabar tiksliai nepamenu. SM tikrai buvo kelis kart minėtas.
Dar mintis, kad jei nuo poros saldainių sotus, buvo kažkuris žirnis, kai potraukis saldumynams. Lycopodium? Dabar tiksliai nepamenu. SM tikrai buvo kelis kart minėtas.
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 01 07, 13:22)
Kirke, man pirma mintis Natrium muriaticum (gal 6?). Druska padeda užsilaikančius skysčius "pravarinėt", taip pat kai per didelis druskos potraukis, gal ir tokiu variantu padėtų?
Ačiū už nuorodas. Man toks įtarimas yra, gal kirminai? Prieš kokį mėnesį, gal daugiau visa šeima naudojom vermoxa. Paskui papildomai gėrė cina complex. Gal vėl panaudoti? Sūrumui potraukio nėra, saldumynams - na negaliu sakyti , kad mėgsta saldumynus. Jam pakanka 3-4 saldainių per savaitę. Nei cukraus, nei medaus, nei vaisių nenori. Citrrusinių vaisių išvis nemėgsta.
Man irgi panašu, pagal tai ką surašėt... Tik aš juos "žvėrukais" įvardinau.
Folio metodu žinau, kad galima patikrinti, ar yra ir, jei gerai pamenu, kokio tipo.
Bet jei tiek visko cheminio ir necheminio sudavėt, tai gal neturėtų jau būt... Dar kraujo tyrimas parodo kažkiek, ane?
Folio metodu žinau, kad galima patikrinti, ar yra ir, jei gerai pamenu, kokio tipo.
Bet jei tiek visko cheminio ir necheminio sudavėt, tai gal neturėtų jau būt... Dar kraujo tyrimas parodo kažkiek, ane?
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 01 07, 12:22)
Ar šis zirnis mažina potraukį saldumynams? Mano vaikas eina miegotir keliasi su prašymu mažo šokolado, oi kaip norėčiau sumazint jo poreikį saldumynams, nes taip prastai valgo vaisius, darzoves ir aplamai maistą
Ar šis http://univaistine.l...x-granules-20-g mažina potraukį saldumynams?
QUOTE(ernesin @ 2015 01 09, 03:36)
Skaitykit paties vaisto aprašymą Jei atitinka daug aprašymo požymių - tada taip. Homeopatija yra individualizuotas gydymas, todėl turi atitikti individualius požymius. Jei norite pasiekti rezultato, reikia pastudijuoti.
Dar didelis potraukis saldumynams gali reikšti, kad yra kirmėliukų... Kuriuos reikia išvaikyt.